Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

free marad minden napokra ez lesz a nagy turákra meg a versenyekre.
Penge!
free mellé, vagy helyett?
Fiuk van egy jó hírem

be újjult a családba egy 2014 gép !
Te is hazudtál,mert azt mondtad nem te eresztetted le a kerekedet.Pedig de!
én beismerem hogy valaki hazudott...
az adott szó...
mérd le a motorod és rakd fel ide képpel különben...
rakdbe hogy vágtad meg a gumit fényképpel..különben...
nem hiszi el...

kicsit úgy érzem bizalmatlan vagy...
pedig...okod nix rá..
az adott szó... mi

azt hidd el...neked a 0,2 bár fulll megvágotgumi...jobbna fog mint amúgy..sokkal...de nem tapad...ha megforgatod olyankor .. akkor a felfelé helyett a megpörgő kerék vissza felé gurul
egy jó gumi...az olyankor is felfelé tol...
ez a kis freefroggal a te teknikáddal.. ahoil csak a tolatásra játszol..nem jön elő...két ség kivül ügyesen tolatod vele magad..de sajnos van ettől sokkal jobb gumi is...
azért saajnos mert az ára jó amúgy és egyszsrűene be is tudjuk szerezni...a misleny ms3 sokkal nehezebb berszereni..de golden is csani is olyanra vár inkább...
azért zsir ne légy szontyolodott...neked bejön..te szereted és kész..ez olyna mint az sx 525 hiáb próbálom megmagyarázni hogy avilág legjoibb eksztrémendúróüja.. nem hisz nekem senki...
de nem azvar és nem kérek fénképelket meg videóükat hogy bizonyitsátok be hogy nix igazam..különben ..hazudtok..
nem számit mikor és hol ..de ismerélytek be...hazudtaztok .
mÚúÚhahaha
ide ne küld
Bontós az a házi tubliss az nagyon érdekelne.
Mennyié eladó a licensz nyócezer?
megérkezett az első hó
reggel volt kb 2 centi,mostanra el is olvadt
ez 1000 év Kultura
http://youtu.be/YcpCUmdqqAg
tegyel mar be ide egy fénykepet a gumirol hogyan vagtad be kéerlek kicsnsi vagyok
tövig bevágtad ?
Zsir nem voltal figyelmes
Meg van vagva a gumi mar reg...pont ugy mint a tied..
Es irtam is,hogy az arat nem is hasonlitom.
Mikor szopos heleyn motorozol akkor jo gumi kell..ezt tudod te is vagy ha nem akkor nem jartal meg igazi szoposba...de az mindenkinek relativ ,hogy mi a szopos...
Utcai motorosoknak ajánlom - nem vicces
http://youtu.be/DWNfOQAkC7Y
na mi van nincs válasz ?
te mindent tudo.. irtam vagd meg és után dumálj.
vagy vegyél drágát kb 30% dragabbat. amin nicns büytök.
jah és kövön mi van ?
nekümk bátyámnak van sok traktorja, ami bevált az hogy vizet tesznek a kerekébe és belüröl kifurnak csavarokat a csavarokra pedig acél körmöket. 1 a hiszti ez csak sárban meg földben jó kövön nem.
havernek ugyan ez volt a gondja.
mindent cserélt benne már s ne mjavutl meg.
karbi csere a megoldás. tedd át egy jo motor karbiját havernél ze vált be.

én azt a szar karbit nem lattam de allitolag a jo karbit meg a rosszat összevetették és zéró hiszti. ugyan az volt.
szerintem pedig amikor meg melegszik a karbi valamilyen rés nyilhat a karbiban ami miatt elsokal. Lehet a csuszkánál..
Szerintem a motorjaink osszeegyeztek...nekem is ezt csinalja pont.Minden ok de melegen nem tartja az alapot rendesen...vagy magasan jar,vagy ugy leesik,hogy alig porog.
Azok a fuvokak nagyok...
170/45 volt benne de most a hidegekbe jobban ment 175/45 el..de nyaron nagy melegbe visszarakom a 170 est.
A 38 as az kicsike volt nekem...nem lehetett levegot allitani max egy negyed fordulatot kicsavarni.
A 42 fuvokaval mar sokkal jobban porog
48 assal mar nagyon fullassza ,kormolja a gyertyat also tartomkanyba...ami megint nem jo.
A telen dugo csere...majd csak hejrejon.
Amugy en is ugy voltam,hogy a szerelok unjak a faszoskodast az ilyen piti faszsagolasokkal...na majd kitesztelem en..
Amugy a tu is ludas,mert alul sokat ad...
ki kell probalni egyt Suzuki tut...NECJ
Szlovák oldal volt, megállt.Taifa?Nem vagyok még kúva,de lasaan alleszek Attól függ mi a terv eleje 17-18-tól,hátulja is kb.Olyan 35-től a csillagos égig, e-h komplett
jaaa Csika, megszűnt az oldalad? kerestem, de nem találtam, lassan jön a téli szerelés időszaka, aztán majd küldeném hozzád a telókat... nem folyik nincs baja, de nem árt biztosan neki, ha legalább olajat cserélnek benne. mik mostanság a tarifák?
168-38 ezt próbáld ki
belerakom majd a kisebbet megnézem úgy is. az a baj h a szerelők sem szeretnek pöcsölni vele, jó az így úgy van vele így kénytelen vagyok én kisérletezni
köszi