Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a részemet is megkapod,nekem még nincs szükségem cavintonra
mondom elvitte jimmi, az összeset.... azonnal benyomta mindet a fejébe hogy emlékezzen rá miért is vitte el...
ez valami térben elforgatott szuperszuper feljáro..? vagy mit szemezgettél te itt..?
Aggyáááááá má nekem is
jaja csókolom
akkor a mai sport is megvolt
Én csak szemezgettem
nekem van... legalábbis ugy emlékszem... márcsak a qavingtonomat kéáne megtalálnom hogy tudjam hová tettem.. csak a multkor elkérte Jimmi az összes szemet...ő meg a fiatalságára akart emlékezni...
mindenki tűzik
betévedtem a hímző. és varro szakkörbe...
én most a tű-tűpárna fogyasztást vizsgálom
de szerintem így jó lesz a fogyasztás
lejjebb a link a teló kiszedésre
Telót kiszedted máá? Nem? Méé nem? Mi lesz így belőled mi?
szevasztok
nekem csak gombostűm van az jóóó?
Sziasztok !
Nincs valakinek elfekvőben véletlen egy N1eg siber tűje ?
Jaja valami rendellenességet biztos találnak...
De inkább, mint hogy úgy járjak mint a kolléga menekülés közben
Vagy netalán beficcen egy baleset a menekülés miatt...annyit nem ér.

Köszi a tanxot
imi.. akkor is fizetsz ha van rendszámod... csak kicsit kevesebbet....de fizetsz...
előbujt zéé a titok olvasó Főbéla.... milyen az élet a sexorg.com chat falán....

háme ide már nem irsz lo...fast-se..
Asszem hazamegyek és leveszem a kacsaszalagot a rendszámomról...
És ha kapálóznak a sötétzöldek megállok, aztán kimagyarázom h nix tükör meg index.

Az az igazság, hogy ha rohangálsz ilyen helyeken is kell a rendszám, mert ha mondjuk baleset részese leszel akkor szopó van bármit mondasz...
Ha két rendes ember és nem rendőr jelent fel, már ez is kettő az egy ellen Nem számít rendőr nem rendőr.Nekik az a dolguk a rendes embereknek meg a bemószerolás.Tehát akkor ki is a geci?
Voltam én egy évet lovasrendőr,majd zsebeseknél nyomi,azután lettem motoros rendőr
Hát ha bárki más beleképzeli magát abba,hogy rendőr és valakit meg akar állítani csak úgy ,de az menekül,bammeg hajt a véred,nem az,hogy rendőr vagy,elkaplak te geci
az nem enyhitö körűlmény hogy motorosrendőr volt

szewasztok béláim !
na elmondom...
biróság..nix...
elismerte...ahogy csikamester is mondta...innentől tagad6...it dázönt metter...
van szabálysértési előadó.. mint ronix is irta...az majd dönt...kezek megkötve...enyiteni csak a szülö...sajátkereset...hiánya..szóval megint ronixnak adok igazat...
de ha biróság léenne..meg ügyvéd ..meg minden lófasz..testbeszéd számit..sokat is.. pl én dikszóba igy szedtem fel annó a csalyomat..most meg fényesithetem nek ia mufflyát nap mint nap
szóval számit a testbeszéd...

bedrogozott..okos duma...nyíhahaha...
mondja azt hogy stól szindrómája van

igazi megoldás az lenne..ha bemegya kapitányságra..szályba küldi az előadót.. majd ráfogja a pisztolyát..és túszként elvisz magával..az erdőbe...ott ad neki egy kamerát hogy flveyge valami gec nehéz feljáróban.. ott össze barátkozniak...majd a dec 25dikei karácsonyi vacsoránál jót röhögnek a történeten...
szerinten lyaú tanaxnak ez sem szarabb mint a többi
ezt sosem értettem. 2 rendőr egyet állít... én meg mást. pl. az igazat. csak a fasszopók összebeszéltek ellenem. mert korrup rendőrt én még nem is láttam butát meg egyet sem
akkor a rendőröknek lesz igazuk, mert 2 egy ellen?

csika te rendőr voltál nem? legalább motoros...
hamár igy megszolitasz, akkor én is igy szolitalak ( bár nem a stilusom)

te fasz..

ott van egyel feljebb leirja az exsűn is... olvasd el... de ha gondolod fogadj a srácnak egy ügyvédet aztán majd meséld el hogy alakult...

miután hibát-hibára halmozott max az enyhitést fogja megkapni az alapján hogy még diák, és a szüleivel él , önállo keresettel nem bir.....

de halmozhatjátok neki még a hülyeségeket testbeszédről meg mondja azt hogy drogozott.. engem szorakoztat...

mellesleg én javasolnám hogy kérjen poligráfos vizsgálatot saját maga ellen...