Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami varró szakkör lehet
köszi
azt hogyan..? együtt menjünk a kupiba?
de genyo vagy
De milyen tű? Megőrülök baszki,mondjátok máá el? Varró tűű?Biztos tű,gombos tű,kötő tű?
holnap megnézem... ma már nem megyek ki oda a medvék közé...
Csak aztán nehogy a pinával is így legyen!
Úgy voltam vele mint a székely a sündisznóval. Na ez most vagy valami,vagy megy valahová!
Semmit érő egy fos,az tuti!
megkostoltattam a gyerekel a pálinkát.. mondtam neki nyald meg finom....

na még mindig a wc-ben köpköd...
de meg van csak szerintem az asszonynak hiányozna a tűpárnából
baszki ha levágnák a lábaimat olyanba motoroznák tovább...

mekkora eszement egy szerkezet , mechanikával dönti egyszerre a két kereket...se nem auto se nem motor olyan cirkuszi jármű szerüség....
Szalmakazalban tűt,Ő?
Szia a tűt esetleg nem kerested hát ha megvan?
hát jó nektek nekünk csak a Bakony jutott e van
Láttam múltkor én is egy olyat! Néztem is a lámpánál,hogy fent van a pók mindkét lába,azt mégse borul el! Csak lestem hogy ez meg mi a csöcs? Elbaszott egy jószág!
Ne bántsad szegényt,feléjük csak olyanok vannak! Egyszer megláttak egy építkezésen egy sóder kupacot,aztán oda jártak egy hétig,és hegynek hívták!Jó nektek hogy ti ilyen komoly helyeken mentek és hogy profi rájderek vagytok.Ti mentek,videóztok,nekünk meg marad a monitor előtti nyálcsorgatás!
ma ajánlottak cserébe a triál motoromért egy hikomat robogot... azt az elöl két kerekű piaggio mp3-at....

jojo értem én hogy viccesen néz ki egy ilyen kis virsli triál bringa, nade pont egy olyan roki robogot... nanee....
na mi a pálya kislányok...
tudod Tos,van aki igazi terepen motorozik nem vakondturásokon...
Szerintem ők se,csak úgy csinálnak mintha! De ne szólj án nekik hogy én ezt mondtam!
ja még én sem érzek különbséget köztük
Levitted már az idődet1,50 alá?Nekem mindegy,én turista vagyok nem versenyző,azzal megyek ami van,azt kész!