Ez felérne egy beismerő vallomással
Tagadni és ennyi,bizonyíték nincs mert ugye nem volt tetten érés...mindig ugyan azt mondani és kitartani...ha muszáj tudatni kell velük hogy fel lesznek jelentve mert bizonyíték nélkül vádaskodnak.
amúgymeg eddig egyszersem találkoztam "köcsög" rendőrrel
se motorral se kocsival, sosem volt bajom velük
lehet a becsületes ábrázatom az oka
legutóbb még szondát sem fújattak, simán kibeszéltem hogy nem ittam vagy fél éve, ami persze igaz is volt
Mond azt:: Felakadt a gáz,,elszakadt a kuplung bovden,és ezért nem tudtál megállni.. Nem viccelek. Szakértőt fognak kirendelni,,,a bovdent tényleg szakítsd el...
próbálom elkerülni azokat a helyzeteket ahol hátrány lenne a rendszám
ha meg mégsem sikerül akkor be is lehet tenni a hátizsákba
10es kulcs mindig van a szerszámosban
de tényleg igyekszem
amúgymeg alig több mint 10 pénz évente a befizetnivaló, ennyit megér a nyugalom
Volt olyan hogy a jampik odamentek fagyizni egy komp át járóhoz..van rendszám nem számít jöttek a vizi zsaruk aztán találtak fogást a motoron,bejátszott minden..elvették a forgalmit aztán berendelték szép szigorított vizsgára...vagy a besározott rendszámért mérték meg a 50000-es bónuszt
Te sem vagy ám előrébb csak az aszfalton,HA....véletlenül ne aggy úristen van egy kis nézet eltérés amit rögtön helyre kell tenni mer muszáj vagy buzgó zöldember nagy fotó aparáttal lefotóz egy olyan területen akkor mit teszel?..ugyan ott vagy+fizetsz nem keveset az adóra stb....
25 évnyi tapasztalattal azért én nem tennék rendszámot,meg számlálhatatlanszor üldöztek de egyszer sem fizettem igaz csak 1 szer fogtak meg pedig volt olyan hogy a kaput csuktam a szerv orrára ..hideg fejjel kel menekülni és mindig tudni éppen merre mész?
Ezt megszívtad! Az utca végén tettek le a futóról,azért mondták a szüleid hogy motorozni voltál! Arra nem is jártál amerre a janicsárok mondják,különben is te törvénytisztelő állampóógár vagy,és eszedbe se jutna elmenekülni,főleg nem piroson áthajtani.Ha gondolják büntessenek meg azért mert az utcátokba mentél,de piroson te sosem hajtottál át!
Azért írtad alá a papírt,mert be voltál szarva,hogy a rendőrök odamentek.Sose volt dolgod rendőrrel és ezért összezavarodtál.
Nem eszik ezt olyan forrón lehet akkor kavarni hivatkozni arra hogy a szüleid nem tudták hogy te hol motoroztál..kijön a csekk,fellebezni kell...behívnak meg a szüleidet is..ők azt mondják hogy nem kivánnak vallomást tenni...te meg elmondod van motorod voltál motorozni pályán..hazamentél egyszer csak jöttek a rendőrök megszeppentél aláírtad....de egy ügyvéd az tudna segíteni!
pár éve engem még lehülyéztek hogy csak rendszámos motorokkal mászkálok, pedig a falu szélén lakok 50 méterre a mezőtől
sünök elöl meg már nemigen lehet elmenekülni, mindig van "szomszéd néni" aki simán felnyom
Nem akartam megállni, mert ha jön egy 40 es csak akkár.. Akkor nekem szó szerint vége. Az üzemünkbe az áramot is lekapcsolták már. Az üzemanyag meg az ott maradt üzemanyagból van. Szóval ja. De így.... 3 kilóért fel is raktam, hátha elviszik.
Elég nagy szarban vagy
Az összes súlyos vétséget elkövetted amit csak lehet....amikor nem álltál meg azzal megvalósítottad a hivatalos személy elleni erőszak vétségét..jobbról előzésnél a közúti veszélyeztetést...vasúti átjáró tilos jelzésén át haladás és hatósági jelzés nélküli gépjárművezetés vezetői engedély nélkül már csak hab a tortára!
kezd el árulni a motort mert ezeket nem olcsón mérik
lehet egy kicsit kavarni csak tudni kellene a szüleid mit mondtak?...vettek fel jegyzőkönyvet?..azt mondjuk vissza lehet vonni,család tagod ellen nem vagy köteles tanú vallomás tenni.
Arra lehetne hivatkozni hogy te zárt pályán motoroztál,vitted a motorod futón...nem téged kergettek..nem tudod kit van sárga motor arrafelé sok keressék meg...bár ki tudja mi a szitu?
semmi bizonyítékuk nincs ellened! csak max. annyi, hogy valami hasonló motor volt...
engem egyszer pont az utcánkban kergetett meg egy rendőr autó. mivel fölfdesút a vége, simán leráztam. az utcabeliektől kérdezgették a faszok, hogy ismernek-e. (persze ismernek) de ahelyett hogy felnyomtak volna jól lebaszták a fasszopó rendőrjeit hogy miért száguldoznak az utcában?! ilyen áron ne üldözzenek...
FIGYU! Az hogy valaki megismeri a motorodat az még nem azt jelenti hogy te voltál! Nekem is volt mondom 1 ilyen sztorim és engem is felnyomtak! ÉN azt mondtam hogy eladó volt a motorom, jött 1 vevő a motoromra, és elment kipróbálni és persze odaadtam neki a sisakomat meg a motort meg mindent, de nem kellett neki a motorom és elment! Én nem írtam le az adatait, nem tudom ki volt! ENNYI próbáld meg csak az a baj hogy aláírtad bazzzz+g
Tagadni és ennyi,bizonyíték nincs mert ugye nem volt tetten érés...mindig ugyan azt mondani és kitartani...ha muszáj tudatni kell velük hogy fel lesznek jelentve mert bizonyíték nélkül vádaskodnak.