Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zaránd Dupla sziklás - Zsir megbasztam a hegyet Kvélet
http://youtu.be/GSYf9oRkpAQ
Zaránd - Jarvis Patak kijáró
http://youtu.be/fyAAeKw36u4
2 állítás 1 tagadás,és tanú is van.A szülők mit mondtak,most ne lessük,elismerte,aláírta.Szopka utca.
hamisan nem !
határozottan hinni kell abban amit mondasz amit ide beírta forumra mint sztory csak vicc volt és fel akarta mérni mi hogyan reagálunk a dologra mert ezt akarták ráfogni.
szerintem ö sem hiszi el ezt ö tette. ha igen meg is érdemli.

te fax. és készitsd a kis ronis video mert lemegyek és megeettlek a rotimall.
Persze

fellebezni kell, be lesz majd hivva és ki lesz kérdezve, el kell menni a tárgyalásra be fogja hivni majd a kapitányságra, majd egy előadó és ott azon mullik minden hogyan viselkedik.
Nekem volt hisztim más jellegü és mindent elnézet az ember csak azon mullot normális voltam és nem néztem öt le és emberként viselkedtem.
ennyi. hidd el az a előadó majd ott a tárgyaláson ö is tudja te is ember vagy csak éreztetni kell vele te is meg ö is ugyan olyanok vagytok.
Ha pöcs vagy (gyenge) akkor meg egsznek a farkasok (elöadó), ha te akarsz farkas lenni akkor levágnak kinyirnak és a böröd ki tüzik a falra, ha normál ember vagy és tagadodd a dolgot egy realis storival mait mondtam nem fognak megtépni. A lényeg hogy rád let eröszakolva a téma mert nem találták a tettest. ennyi.
zsír pscihologia tanácsait olvastuk a hogyan tanuskodjunk hamisan cimű fejezet, mindent elárulo testbeszéd rovatábol
Feri itt nincs vallomás, meg szembesités... hol élsz te sokat nézed a helyszinelőket....

simán feljelentették amit Ő ALÁIRT.... ezzel elismerte frissiben a dolog megvalositását... kb enyi a sztori...

utána a szabálysértési előadó ír majd egy csinos határozatot, max azt lehet fellebezni ,kérni az enyhitését arra hivatkozva hogy tanulo, és nincs önállo keresete, szüleivel él, és igéri soha többet nem csinál ilyet....

viszont amiket jodlis irt sokat röhögtem... csak gratulálni tudok ezekhez a remek tanácsokhoz hogy hazudozzon mégtöbbet, közte olyanokat is mint drogozott, és nem volt magánál, ami nem elég hogy nem igaz, még nagyobb bajba sodorja vele magát..
Ember
1 nyugodj meg. az a leső sokszor kisebb a hiszti mint gondolsz
2 a megoldás a dolgokra az hogy amikor majd eljön a szembesítés dolga akkor tagadj mindent és mond azt te voltal motorozni az igaz de nem te voltal az amit mondtak csak fiatal vagy és a feszültség meg hiszti miatt rá eröszakolták a dolgokat.
szüleid pedig nem tudtak te mit hol cisnáltál. más szoval vissza vonod vallomásod.
3 ami még fontos a emberi test tartásod meg a szemed rebbenése fontos lesz majd abban hogy hogyan fogják fel a válaszaid, vagyis ha összefont kézel és pislogo fejjel mondod majd akkor érzik hazudsz, ha nyitott kézzel és fix nézéssel akkor nicns hiszti.
Sokszor a test tartásodon és a nézésen mullik az adot szakmabeli biro vagy rendör hogyan itél, ha bunko modon reagálsz akkor felveszi a kesztyüt és megtép. Ha normális vagy és szerény és tagadsz akkor érzik nincs dolguk veled érted.
3 az életben mindenkinek van egy 2 ilyen hisztije a lényeg ne szarj be tul fogod élni és igazán nincs nagy hiszti, mindig bízva biz mindenre van megoldás.
Mindig van kiút ezt soha ne felejtsd el csak nyugodtan higgadtan csinálj mindent.
ilyen dolog kellenek ezek miatt kerülod majd el az olyan balhékat ahol sokkal nagyobb hiszti is lehet.
hogy fizetni fogsz e érte rajtad meg tehtségeden mullik, hogy elöbb utob mindenért megfizetünk az is igaz. szoval ugy kell mindig csinálni mindent minnél kisebb legyen a bánóóó.
remélem segítettem.
ezt még nem olvastam... mit mondjak szivás....

lehet most jött el a perc hogy el kell költöznöd a szűlői házbol...
jo reggelt...

ez jol hangzik mint helyi opcio , de max egy kisvárosban, faluban működik...
a niweás előtt le a kalappal egy igazi észlény lehetet
az okos ember az komprumisszum kész..ha tudja hogy betiltani..megszüntetni lehetetlen...kordában tartani..észerű keretek között..sokkal 1szerűbb és kifizetődőbb...
lyó jó tudom mindenki olvas minket...
de lehet hogy ő konkrétan nem minden nap...not evri dély
azért biztosak lehettek benne hogy van infójuk innen is...
nálunk fészen volt kis hÍzti....a milyeink meg ugye..képben vannak itt is itt is amott is...végül is nem lett kidugás belőle...de volt baj nem kicsi...
mondjuk az uti a fészt NAGYON figyelik
Nagy respect az ilyen főnöknek! Mennyivel egyszerűbb ez nekik,mint erőlködni feleslegesen!
Nálunk olyan helyi serif volt,akinél ilyen megegyezés teljesen esélytelen lett volna! Volt olyan hogy a cimbora csorgott át a mellék utcákon,az meg neki állt nivával kergetni a 250-es YZ-t. Persze nem igen tudta utolérni,elment utána az erdőig,megakadt a nivával,kiugrott és elkezdett futni a motoros után.Igazi hülye volt szegény.Elkerült innen már jópár éve. A mostani rendes,megmondta hogy amíg mindenki ésszel közlekedik,addig ő se áll neki basztatni a népet.
......
Tudjátok hátha olvassa
Akkor nálunk a legjobb a helyzet
Mikor új főnök jött az örsre pár éve talán 4-5 unta hogy sok a "hobbi" motoros+qvados és mindig volt valami meglépés vagy dunaparton 1 kerék meg kapartatás meg hangos is .......
Behívatott minket akiket ismertek hogy van motor+szoktunk is menni meg ec versen stb és ott ültünk a főjard irodájában és mondta hogy ez így nem lesz jó mert új seprű meg minden mi meg hogy próbálják meg az elfogást ahogy eddig úgy ezután sem fog sikerülni Erre mondtuk hogy legyen kompromissz aki fasza gyerek leadja az adatait telef motor márka..... kap 1 számot a sisakra ha barom a városban mennek a zsaruk házhoz és kész ha jó gyerek vagy no problem mehetsz a pályára városon keresztül + mol-hoz mosni és ennyi!És azóta is jól működik még senkihez nem kellett kimenni és intézkedni.
Ezúton is köszönöm a földvári rendőrparancsnoknak !
Tagadj! Ha azt mondják te voltál-e aki két hátrafelé mozgó kamion között a tükrön állva csináltál spárgát azt is TAGADD LE

http://youtu.be/M7FIvfx5J10
De jó neked! Mondjuk nálunk is volt olyan,odajött a "bázisra",csak annyit kérdezett:Ugye nem aszfalton mentek? Mondtuk hogy csak annyit,míg nem érünk a rekettyésbe,kb 200 méter.Aszonta,addig is a faluba normálisan,mert bejelentgetnek,szevasztok.
Marha normális volt,de sajna ez a ritka.
Mit kellett volna? Lerázás után telefon haza,anya bammeg megkergettek,ha keresnek,még fiatok sincs,nemhogy motor otthon.Motor eltesz valakihez.Valaki hazavisz,vagy sétálsz.Kb kerestek volna vagy félórát kérdezősködve azt ennyi,mert utána marad a széttárt kezecske.Aztán akcióról meg szájacska befog,me utólag is betudják jelenteni
Ezt kellett volna elsőre kb.
hát igen..ahogy az irás is mondja..
a szó elszáll, de az irás nyalat
én is pont ezt akartam írni...
mert más okosat sajna nem tudok mondani, szerencsére nem voltam még ilyen szituban.
Heeee ,jó,hogy nem má minden lopást leírkálsz ide Olvassák bammeg titokolvasók is Okosan,ha má ilyet csináltál,me ez itt marad.