Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a lászt vidi...küzdelem harc mindenek felett
http://youtu.be/QTY0SB76h6A
bontós csanád zsirtélyvé.. meséljetek már ti si...... mi volt tegnap a híízti...mert én mindég elfogult vagyok..
Frenszisznek igaza van..a 300 nyomatekos..konyebben lehet vele a nagyon nehez terepet lekuzdeni...
szerintem a 250 igen erösebb vadabb mint a 300 de amikor elfogy a 250 alacson fordulaton akkor a 300 még él és jobb is.
szoval alcson fordulaton a 300 jobb tempora a 250
az elején kezdem...
az úgy kezdődött...hogy ezer900hetven5ben....
ja ..azért talán ennyire ne az elején
szóval.. páran telifonáltunk egymásnak...hogy kéne motorozni egyet...kicsit sok telifon hivás sikeres kapcsolással kezdődött..és ért véget azzal hogy na jó akkor mennyünk..
jötek a népek minden felől..amire külön büszkék is a seggediek...de igy is bőven létszámon túli lett a dolog...de hát még igy is a zsirálom 500emberrel együtt motorozni...ezt sajnos nem valósit6tuk meg..de azért a 11 létszám..és a csapat homogenitás...szerintem igy is dicséretes...
kezdtük azzal hogy akik azt mondták hogy 30 percel előrébb vannak..nevezzük öket pösti 1es brigádnak.....azok késtek 30 percet .. és azok akik azt mondták 30 percel hátrébb vannak...zsirzott minket a marhálya ....azok már rég ott voltak ..mikor a csapatunk....9.00kor a megbeszélt időben megérkezett a hegy lábához...
csanádot nem emlitem...mert ő az akire sosem kellett várni és most is ott volt időben...
11
mondom tizen1..hát ez még útszai motoros bandának is sok..nem hogy eksztrémend gyúrósnak...
de full pozitiv hozzáállás és 6almas türelemmel el6ároztam..nekem minden jó lesz..a csapat egyben tartásának a felelősségét háritottam a szervezőkre....
a csapatfőnökökre:
zsirra, bontósra..és hosira...
én csak a jó nyomért vállaltam a felelősséget...azért meg tudom mindég...hisz nem véletlen...700km utaznak (otthoni hegyik!től)azért hogy egy napot velünk hajtsanak.. ami azért...valljuk be...nagy büszkeséggel tölti el a szivünket...
ez igy jó is volt..mert az elején hog 30 percel később jöttek pöstiek... de már ezek a romátraiak meg tűzben égtek..velem együtt..igy a napkezdőn vártuk be öket...akik 4 fős csapat indult el a kocsitól..és az a 5 perces nyil egyenes úton...konkrétal félbeszakadtak. .
hogy hog az megmagyaráz6atlan..na mindegy ..játszottunk videlyóztam ..ezek még egy próbát mgtettek a csapategyesítésért...ami hihetetlen mód nem sikerül...
de 1ségünk részlegvezetői meghozták a döntést és.. e
megindultunk...
kafi fel le patak oda vissza mikor egyszer csak ..egyik konkrétan közdős hely tetején..váraközás közben meghallottam a 2t iletve 4t hangokat...akkor tudtam már hogy ök azok...mert odakiabáltam..hogy hély ti vagytok azok..a mami és társa...és visszaszoltak... hogy..igen

na innetől kezdve már csodálatos nekünk mindegy ..AZAZ..11 FŐS létszámmal mentünk tökön paszúlyon..árkon..bozótokat kihagyva..át..hegyre fel..patak oda vissza...
az ismert feljáróinkat..ottószép siroki mellett jobra duplaszikli szuperszuper...kivánságkosarta full úl vad útvonalakon elérve ..nagyon kafi kis túránk volt...mikor egyszer csak a sok kivánságba..belesetétedett...ugyhogy mekflály feljárót már nem elythettük útban..viszont beleraktunk két olyan zorrós igazi kibaköcsög jó feljárót mint atom..gurulósziklás igazi kihíwásos..nem is tudtam hogy itt nálunk van ilyen is..de fejbe lementettem a helyet.. mert nagyon nagyon komoly.egyre meredekebb többlépcsős felfeé volt... .

konkrétan ránksötétedet...de az utolsó utáni pillanatban azért viszajutottunk...
zsir intézett vacsit mindenkinek..én is csak ez miatt mentem
MER ITTHON NEM VOLT CSORBA LEVES
szia!

Ha gondolod írj egy emailt!
freemailpeter@freemail.hu
itt a lyárwiksz patak..azért most is tudtam bebénázni
http://youtu.be/hKxwZ7o8EWM
lyó reggelt lyóskák..
itt az első vidi...
http://youtu.be/P3rzRwdIquo
Hello, én a XIV-ben vagyok...ha úgy van, mehetünk... :)
aki nem volt ott..nehogy itten besérwtőgyön..az nem is sajnálja..mert erős volt.. sok sok feladattal...
11 fővel igy is nagyon bátor hogy együtt marad6tunk
mesélnék még..de nem jut eszembe most semmi érdekes.. majd jön zsir meg bontós oszt azok mesélnek
végére rendesen belecsaptunk a lecsóba...olyan extre zorós hurulótalajos meredeket néztem ki..először azt hitték viccelek.. pedig... zarándög a nevem és nem vicc elek
ana akkor már setétedett..azon felszopták magukat a rálydele...aztán annak a gerincnek a végén...egyre meredekebb egyre szemetebb egyre nagyobb fejméretű sziklás felfelébe keveredtünk...olyan igazi.. na a qÚRVAANNYÁTEZEMEG MI LESZ HOGY MEGYÜNK FEL...de az is kafi volt.. az nagyon nagyon kafi volt..ztán köd leült én meg tályékozódást a fák közt elvétettem... kleett kis segitség a gps től..de aztán gyorsan a jó útra tértünk.. és full setétedésre a kocsihoz kerültünk...
ultra jó 11 fővel... menet volt...
kihoztuk belőle-szerintem-a makszimumot

mindenki előtt le a kalappal és köszi még 1szer
hály bélák.
rély nem voltál ott a ralytnál...
bakker pöstiből jöttek 2-2-1 fő
romátra 2 fő
orkok háza 1 fő
segged end környéke tím...3 fő

király vidik lettek..már töltödnek..de titokosak..majd összeálitás után mond6ó nézhetőnek

hát elmondom 11 fő ..ilyen mindenhonnan szedet vedett banda..nem volt könnnyű a helyzet...de úgy gondolom megtalálta mindenki a kellemes és kellően erős kihivást mindenki
talaj szalonnás....de olyan igazi békönszalonnás könkrétan etette magát

csoki..haverod ügyes ...hm részing 300 honda eléggé eltalált jószág...
persze esiksz öt 20on öthöz képest azért még van mit fejleszteni.....dehát 1 esik525 csak egy sx 525
azért a knályt jeti sem véletlen meg vele kafin...élő példa hogy nem csak európai gép jó endúrónak

gondoltam hogy a gasgas helyett olyanra vágyik a foga..
Madj kiderül
OK úgy csinálom már
Nemsokára megkapod az elejét is
Remélem az nem ennyire gány
Menni kell gyorsabban A cucc bírja,sőt kívánja A beállítások rajta vannak,de ha gondolod,eltekerheted nyugodtan,el nem rontod,ha belekeveredsz, pályáról hívj fel
Tudom tudom
FASZA
Ma is voltunk pályázni az mér lehet csikabá hogy evvel a futóművel gyorsabban kell vagy lehet rámenni az ugrókra?
Ez direkt ilyen?
Mer a haver ugyanilyen motorja után mentem és az ő tempójával nem ugrok meg semmit pedig ő még nehezebb is súlyban?
tirex fasza lett? a a fa átkeléses megmentésen kívül?Me az bammeg az tudod hova való volt Karácsonyfára dísznek
Köcsög Többi Motoros
keine tausend meter
A ktm : rövid a neve-rövid az élete
Az biztos
ktm szintre nem lehet sülyeszteni egy GasGas-t, még akkor is jobban megy ha kiszereled belőle a dugytyut
Zari,bakker,525 SX éndurora,sajnálom tesó,valoszinü az agreszivitása miatt sok energiát vesztel...
háát olyan kettős,vagyis meg balaton vidéki is,de legfőképp MAGYAR