Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is pösti vagy mi..?
Most jöttem haza a 14-ből
sziasztok

Bp 16. kerületből vagy a környékből nincs valaki
ja mondjuk meg kell nézni most mivel megy. biztos bejött neki emez.
A motor a Mór Zolié volt, kb. 1000 km van benne.
A véleményem ne kérdezd, mert egy kicsit elfogult vagyok.
előzmény csoki előzmény. arról amit belinkeltél 300 asról. de úgy ámblokk gasgasról.
Miről ?!
Úgy tudom hogy egy 2004-2007 közöti 525 sx-t szeretne venni.
mindenki megtartja egyénileg
így mindenkinek helyben van,nem kell a lustábbaknak utazni
Zsir,a 250 és a 300 között erőben szerintem nincs semmien külömbség,de,amig a 300 nyomatékos és könnyebb kezelni , a 250 jelentősen vadabb,én 300-ról ültem át a 250-re az első időszakban nagyon fárasztótt 2-3 óránál tőbbet nem tudtam menni vele mert kitépte a kezemet szó szerint mig a 300-al elmentem reggel és sötétedésig simán elmotoroztam tereptől függetlenül!
azért a másik új...
lassan már csak ilyen videok lesznek :)
http://youtu.be/5LlSvgfmP4g
csoki te mit gondolsz?
azért..na ..ez már eléggé kompleksz
csak 1 kérdésem van...
de ha ilyen filyatal...és meg van minden hozzá...és még is eladja..utána mit vesz ..egy alap kátélyemet ami alapból job lesz...
ha igen akkor bajj van ..ha nem akkor szali ez a te géped

azt mondom..mindenki töltse kellemessen ezt napot is..aki nem megy motorozi találjon más boldogságot...de aki meg megy ..az rakjon fel élményeket meg vidit..lyÓÓ...
Na mivan bélucik?
és mi a vélemény az 1.4ért kap6ó ec 300asról.. azt párezer tunningal ktm szintúre ehet emelni
mert monduk futómű jó csak a blokkon kéne endúrósitani..azt meg egy s 3as hengerfejjel meg a lendtömegsúllyal..az már akkor kafi gép lenne
pedig teszed...
de en azt mondom aki azzal tud az csak nagy gorilla testel teheti mint te...
utánfutása 112.. villaszög..63,5 fok..(ez megegyeznek egy sx 525 paramétereivel )

zsir nem szab lehülyézni senkit.. mert nem olyan motorja van ami szerinted a legjobb.
.mert ha igy lene mind lehülyézném akinek nem sx 525je van az extrem enduróhoz
négy..na az jó..mert már azt hittem 2évesen a túrde ungrén inditottad...
mint irtam az enyém két évesen már futózott....biciklin kente...
h figyelmesebben megnézed a gépet lehet látni az eredeti állapotéát is...ami 20cm rövidebb volt a váz és a hátsó z szelvényben volt az ülés.. alig magasabban mint a kereke...
de kente..kintte..magasitottam hosszitottam...a tavasszal.. most megmár bicikili van..nem én csinálta de gondolkodom rajta hogy kicsit átalakitom..mert a váza 1 Qtyaszar...utánfutás az még van..villaszöge az nagyon függőleges közeli...de mivel cska egy hete van istt még nem nézegettem meg rendessen.. majd 7főn áttervezem kicsit..mert ez elég szar igy..

amúgy 113 magas és 22 kiló és 4 éves meg 4 hónapos...nem a legmagasabb az oviba..mert a 6 évesek közt azért már magasabbak is vannak
biztos az aplyára ütött.... csak egyszer tudjam meg melyik volt...
dehogy nem vasárnap Ákosékkal megyünk a vajúba kövek sziklál és fák közé.
Nem megyunk sehova?most itthon vk,2 honapja nem ultem motoron.kicsit mennek
Józsi,

nem lehet tedd azt olcso és hatékony.
a gasgas hengered ha kell 120e cserélik 300-ra van haver agi megcsinálja
a többi hab a tortán felejtsd el.
maga az hogy 250 vettél oriasi faszság volt.
nem tudom ki javasolta.... de sejtem..
ez van pedig neki en tanacsoltam a 300 es mondtam akkor neki csak 300 a tobbit felejtse el...