Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs elírtam lemondódott a vadászok miatt.
lemegmondott a vadászok miatt bazz !
sajna.
Mi ujsag a forum bulival?
Szia Jaxy,
Érdekes, amiket írsz. A lendkerekes témára mindenképp kíváncsi vagyok, írj majd, ha kipróbáltad. Alapvetően nyomatékos "Bimbó", de azért egy 300 EC-hez hasonlítva ég és föld.
Naggyon bejön a gasgas, yz250-hez képest maga a gyönyör :-)
Lehet kipróbálom a 12-es első kereket is.
Vik,milyen utanfutast kiserleteztel ki erre?
igaz amit a Jaxy mond.
köszi meg nézem.
elől 1 foggal kissebb olyan mind hátul 3-al nagyobb Zari....
Szasz Jozsi!:)
Nekem is gassom van,sokan itt kartejemmel jarnak,mert az a jo motor ..na nem emelgetem a bili fedelet
Na de elarulom,hogy a gass az jo cucc.Kozbe ki kell pucolni a power kamrat,de ha kijaratod akkor no problem.A power ter novelo kamra az is hasznos lehet,de nem tudom pontosan mihez viszonyitani mert nekem van,de nem mentem olyannal minek nincsen ilyen tuningja...tehat nekem van a gepen, es elegge nyomatekos.
En 13/50 el hasznalom...nekem hatul majd egyel nagyobb kerul mert en a hard endurot gyakorlom,dee igy is nagyon megteszi.Igy 1 13/50 el erosebb mint a ktm 300....probaltam!
A lendkerek sujjal pedig...egy het mulva irok rola mert nekem itt a zacsiba de meg nem volt mikor beszerelni.Amugy a lendkerek suj pedig kivesz a gass vibralasabol
Ha meg erdekel tuning,ha nem eleg ez az ero ,akkor rakj ra egy S3 hengerfejet...akkor mar nem fog kelleni mas csak megtanulni kapaszkodni es motoron maradni
4 éves volt,tavasszal kapta pont a szülinapjára...kicsit nagy méretű a fiam hamarabb engedték suliba is mert azt mondták hogy túlfejlett a korához képest...még nincsen 9 éves és a napokban mértem 154-centi 52 kiló
jó kötésű kis kölyök...bmx-es meg focizik...volt hogy berúgta a kapuba labdával az osztálytársát...a télen beíratom rögbizni az a neki való.
Te sem vagy kis makutyi,hány kiló voltál ennyi évesen?
hány éves volt...?
de tényleg...mennyi?

nálam a futóbiciklizés.-..kb 2 éves kora óta megy!...ha a tiéd akkor már biciklizett..le a kalappal.. egy géniuszt csináltál baszod..nem gyereket
az a bicaj is megvan aminek a kerekeiből lett a futóbályk...
de az olyan kicsi hogy amivel most biciklizik..az szinte csak a fele volt...
azzal lassabban haladt pedálozáskor..mint emezzel mikor futóbicikliztünk
maki..tökéletes kézvédőbefogó elkészitésére hajszolás miatt megyek neked 1el
a fék.. .meg futkosni a gyerek után.. .
múhahahaha
bálint szólj már..bakker ki az aki fékezik ha baj van...
mekkora 1 bénabéla banda ezek

de most komolyan...a kerék szerinted honnan volt...bicikliből...ez a futóbiciklinek az a lényege...kis gyerkőcök a tekereésben ..és a az egyensúlyozásban nem a legjobbak...nem mondom aki 5 évesen megtanul biciklizni az kafi...
1.,de ha láttatok már futó biciklit..azokon nix fék!
2. aa futó biciklinek nem az a célja hogy te fussá a kölök után.. marha... az pedálozik kkörülbelül...7-12km/h val...tehát erölködés nélkül egy kocogó ember sebességét tartja...egész hosszú ideig!anélkül hogy elfáradna...de azért haladás is van...te meg bicajjal simán gurlgázol utána...mondjuk egy sima órán keresztül!
a gép nem eladó .....mert a második is tervben van már...és ha minden igaz ..nem a kilenc hónaposban.. már csak a 7,7 hónaposban

amúgy röhöghettek...mert tényleg vasból..sitty sutty mindent meg tudok csinálni...mindent..lásd
féktepsi lemez...30 perc. l kisbicikli...z szelvényből meg lapi vasból...másfél óra..
lásd tökéletes kormánybefogó a kézvédőnek ...2.óra
idióta ályron meneknek magyarázkodni a fórumon.. egy életen át . .
remélem bízok benned , tartsd ott
oké,megegyeztünk
velem lehet egyezkedni
neee , ott nálatok eshet , de itt ne
úgy látom vannak itt akik már nagyon várják a havat
velem együtt
Ktm krosszmotor tűinek is ugyan az a száma.
Sziasztok
Gas gas tűt hol tudok venni,csak Gerecse motornál ?Vagy Pesten nincs valahol?
ezek a marha oroszok

http://youtu.be/ttES-R0f6Yc
gecijóóó

zártszelvény a kormány... egyre jobban tetszik
Ez igen
Férfi vagy ...gondolom fék nélkül át ment vele a gyerek kerítésen tökön babon mindenen
Megoldhattad volna úgy hogy veszel egy bringát és kiszereled a hajtást belőle,ha már érzi a gyerek visszateszed és csak tekeri....én fiam 1 hét alatt megtanult bringázni úgy hogy nem futkostam utána...legurult egy lejtőn és az alján már tekert is