ja van is...ez kb 50rugó...
ha meg házilag megcsinálod egy zsir úl gumiból..a 4,8sa D fejű önfórő csavarokkal..kb350db...és 2 ft /darad...
szóval önköltségi áron új gumiból is csak 12 rugó..és merem állitani van olyan tartós mit emez...
figyelmetlen vagy...
az egy szikszdélyzben van ..és csak 6os csavarok..emez amit most fényképeztem le e pincében..az meg misleny szarkrossz! és az meg a rozsdásodó az a 8as..a fényes meg a 6os csavarok
ezt csinéltam csanádúrnak...de szerintem ez még most is igy nez ki...
de ez ha megjönne a hó..és csanád úr meg komoly ..akkor megyünk is vele
zarándba..
más szögeivel ne ékeskedly
ez tuti nem jó a serkóba
a serkó 21 colos elöl..és 18 hátul
amúgy ez a hegyes csak a jégre jó.. de nekünk a hegyben az a 6-8as ami a régis is ..az na nagyon kafi...a 6os az a letaposott hóba mar bele piszkosul..a 8as meg a nagyobb havas sáros talajba--az elés az meg úgy jó ahogy van...2-3 évig mindenbe..
csak egy ilyna is már úgy tol a 20cm hóba mint a barom..pedig eze egy 100/90- 19 colos gumi ami nem is lapul csak a csavarok fognak nenn mint az atom...ez thawai..ha hajlandó leszel csinálni valami normálisat ...a hegyekbe én is csinálok úlyat
már az is elég volna a 30cm hóba ha csinálnál magadnak csavaros gumit...
csanádnak is van..nekem is ..lés mikor már több hete csak a fehér tályat nézed..tuti hogy beülnénk egy 2 órás túrára a kocsiba hogy egy 3-4 órát bohóckodjunk a hegyben...
nekem hátra van egy 15mm magasd bütykű gumim..abból fogok csinálni...úlyat...csak még azt nem döntöttem el hogy 6...8as legyen...
mert azt mondom..ide ekkora hóba bőven elég az a gumi a csavarokkal...arra hogy egy évbe -34szer kimenj ahoz 3-4 ezer ft befektetés való...ha mondjuk kéthetente mennék a biharba...oda azért egy olyan snoxos elkél...
amúgy az a láncra csavarozott lánctalp..egész kafi...sőt viszonylag oltcshón kivitelezhető...csak egy lánckerék közepű agyat kell csinálni hozzá...oszt akkor már kész is
ez motor
http://youtu.be/-eDT9P_8sh8