Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez akkor sem motor

ez motor

http://youtu.be/-eDT9P_8sh8
bakker..
ez mindenhova felmegy..ahova meg nem oda meg hónajj alat felviszik
ja van is...ez kb 50rugó...
ha meg házilag megcsinálod egy zsir úl gumiból..a 4,8sa D fejű önfórő csavarokkal..kb350db...és 2 ft /darad...
szóval önköltségi áron új gumiból is csak 12 rugó..és merem állitani van olyan tartós mit emez...
bassza meg!

akkor est most benéztem

jó mulatást
figyelmetlen vagy...
az egy szikszdélyzben van ..és csak 6os csavarok..emez amit most fényképeztem le e pincében..az meg misleny szarkrossz! és az meg a rozsdásodó az a 8as..a fényes meg a 6os csavarok
mennem kell sajna kb. 22:30 kor ismét tudok csatlakozni
meg ha déwed vagy valaki vezet szögessel..akkor oda is .
csak egyet!

az újon ami már régi 11 mente volt...
a régin ami új volt, pedig 10 menet van.
ilyesmi kéne
ezt csinéltam csanádúrnak...de szerintem ez még most is igy nez ki...
de ez ha megjönne a hó..és csanád úr meg komoly ..akkor megyünk is vele
zarándba..
más szögeivel ne ékeskedly
ez tuti nem jó a serkóba
a serkó 21 colos elöl..és 18 hátul

amúgy ez a hegyes csak a jégre jó.. de nekünk a hegyben az a 6-8as ami a régis is ..az na nagyon kafi...a 6os az a letaposott hóba mar bele piszkosul..a 8as meg a nagyobb havas sáros talajba--az elés az meg úgy jó ahogy van...2-3 évig mindenbe..
tavly ez még így nézett ki nem zari?

mingyá megszémolom, hány menetet kopott
ez kafi.. nekem csak a lánc kellene.. az ha nem 100ezer.. már érdelelhet...de attól férek.. az nem fér bele 100rugóba..
ennyi szög elég lesz bele VIK?
csak egy ilyna is már úgy tol a 20cm hóba mint a barom..pedig eze egy 100/90- 19 colos gumi ami nem is lapul csak a csavarok fognak nenn mint az atom...ez thawai..ha hajlandó leszel csinálni valami normálisat ...a hegyekbe én is csinálok úlyat
Nekem tetszik a házi hólánc technika
Na ez a legjobb bakker
hály evribodri

már az is elég volna a 30cm hóba ha csinálnál magadnak csavaros gumit...
csanádnak is van..nekem is ..lés mikor már több hete csak a fehér tályat nézed..tuti hogy beülnénk egy 2 órás túrára a kocsiba hogy egy 3-4 órát bohóckodjunk a hegyben...
nekem hátra van egy 15mm magasd bütykű gumim..abból fogok csinálni...úlyat...csak még azt nem döntöttem el hogy 6...8as legyen...
mert azt mondom..ide ekkora hóba bőven elég az a gumi a csavarokkal...arra hogy egy évbe -34szer kimenj ahoz 3-4 ezer ft befektetés való...ha mondjuk kéthetente mennék a biharba...oda azért egy olyan snoxos elkél...
amúgy az a láncra csavarozott lánctalp..egész kafi...sőt viszonylag oltcshón kivitelezhető...csak egy lánckerék közepű agyat kell csinálni hozzá...oszt akkor már kész is
megvan a megoldás
és a ronisnak való

nézzétek a kézvédőt
nane
házilánctalp