Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazz majdnem elhánytam magam szó szerint!
ú Bakker
Ú bakler..
bele sem merek gondolni...szalajtósnak...az úly eigszcéj 6naposa 350ja ment rá arra a 3 fogára..(hogy 32 helyet 35 legye neki )illetve végül is olcsóbna megúszat mert a szörnyeteget adta el....csak a szÍp mosolyáért...
de akkor ennek...
ennek a szméla-lÓÓlnak..ennek ennjke az úly exc 12napos sem lenne elég hogy egy jó mosolyt villantson... olyan kÓlgét wályteningeset...
ennek valószínűleg egy közepes méretű ürömi ház ára ugrana a pofályába...bakker.. lyó az a főszerep a hobbitos filmben..de ennyit talán nem ér meg...
Willi.. ezen befostam.... szerintem ő Smeagol neje...
miért nem hagy aludni titeket..? csak nem befekszik közétek?
az fata..mi majd 2 7 múlva megyünk ha bontós felépült
na ez eghsztréme..extreme randa

lehet robi úr megtisztel bennünket a szombati napon...
de ez még a jövő zenélye..

lóköltő
hát az ellyöwendő hétvége az az a jövő hétvége..ami ezen a héten jön azaz holnap

zsir...
az a heca za megtéwesztés volt hogy ne szeresse senki ezt a helyet..
azóta mentün ka heca nyomon..nem keveset.. hát szárazban olyan uncsi volt hogy 1 óra után leparancsoltak a nyomról...meg elmondom...abbna a sárban extrem mitasszal.. ugyan olyna mintha ideális talajban mennél egy új sixdays 140/80-18as gumival amiben van 0,3 bár...
dehát akkor csak okos az volt akinek olyan volt...vagy legalább is nem a rossz bütyköket kivágott kenda . k 774...

mert amúgy itt sárban ugyan úg lehet vágatni egy jó gumival..mintha nem lenne semmi sár...
lásd robúrt aki ott a misleny ms 3 gumával milyne szépen a legjobbb magyar lett

csak annyi hogy a gázt kicsit jobban kell pöngetni
Hali!
Nem tom miről van szó de mi nem a bírre megyünk hanem a redzsire
Ha már 2nap akkor nem zaránd ahova 1 nap is elég.
melyik hétvégén is mentek zari?
most küldhetnéd ide is azt a kaffee-t,nem bírok felkelni,nem tudok magamhoz térni,ki vagyok már korán reggel
drága apósom itt van nálunk már 2 hete,hajnalban nem hogy aludna,vagy ha már ő nem álmos legalább minket hagyna még aludni...
megbocsájtok,egye fene
bocsánat igazad van, de ez illett ide
korán reggel,éhgyomorra mindjárt ilyet ide betenni
Vigyetek nekik ajándékba ilyen fincsi cicababákat
Szerintem nem fogtok velük találkozni az ő általuk vezetett nyomok nem arra vannak!
de de nicns hiszti csak mondom ok is ott jarnak majd
ahol mi.
a páfrányos nagyon gec.

en viszek kamerát. meg zsirtv-t
A heca-sok nem ott lesznek ők ghiorok-ban vannak a king of dö bír-en! Vagy nem jól tudom?
Láttad amit küldtem vidit?
kösz Viller,

na volt esemeny este ?
hat kihivás lesz most mindenki oda rakja majd magát.
én nem fosok tudom megyek oroszlan barlangjaba !
utálom a zaránd hegyet de Otis lekesitett jo lesz, heca még ratett egy lapátot (rossz emlék) plusz ott lesz a köcsög banda aki átbaszott mindenkit a heca-n, szoval nem zsirtv a dolog.
Zsírkutya, neked meg a kis béka úgy fog felugrálni mindenhova hogy a többiek csak lesnek
Jó lett a csirkefogó háló kafi
Halihó! Mindenkinek jó reggelt Vik nincs olyan akinek van fejkamerája? Az lenne az igazi a "carpalis" patakban. Kibszottul mennék veletek vazz! Páfrányos,szekrényes,mekfly megleszcsinálva vik?
gyanúsan ott lesznek z45678 ék is..meg a kertész géza 5cse a pityusz
de ök gyanúsan nem ott szálnak meg...
meg ot lesz az erdőbe kb sok sosk rályel..mert most lesz a king of de bíír...
de mi nem sokal fogunk találkozni...mert pl a faterpatakot meg a carpaliszost ők nem vállalják be...de még ott tudok vagy 23at amit mi fogunk bevállalni..és ha mindn jól megy ..a csemegepatakban a sziklafellépést is beteszem..mármint oda is tervezek vidit...
sok nyomvonal van a bucimba.....ha a negyedét megcsináljuk..már akkor karatyatot hajtottunk...
jó reggelt tÓbik

zsir ..zsir lesz a lyöwő hétvége..mármint az ami most lyön

ha te is kérsz csilisbabót.. meg másnap reggel egy 4 tolyásos kolbászos hagymás rántottát két vaskos kenyércupák kÍséretében akkor szóllyá.
ja..ez nem 5 szentes, mert az nem én wok...mint a k14es exc szikszdélyz
lehet hogy ez a fax a gébrieles bevágot fész bukós dumát is csak 5 centesnek szánta...tényleg..itt mindenki beparázott
mekkora egy fax ez a jódlis.. igy beszopatni mindenkit..

zsir ne foglalkozz a nemsoká beugatókkal..kérd csak robúrt , hosit..vagy csandit..milyen is az a csilisbabó..a kolbázsos rántottyát meg gondolom láttál már...na ez sem lesz szarabb

bontós....
itt a pictures(pig-hcsör) amit készitettem...a védőről...na ez már nem csirkeháló.. ez nagyon tuti...a zsír féle mégerősebb hálót konkréten nem tudtam feldolgozni..de mondom ez a perfect safety..a tökéletes biztonság..és még szellős is!6x6 mm kis kockák 0,5mm drótből..ahol..zsir féle ultraerős az 3x3 as és 1mm a drót..az ultra erős..de az fogja is a levegőt!nem kicsit...ez meg ha nem is menne a venti...konkrétan olyan lesz minta a levegő útjába nem lenne semmi....