ú Bakker
Ú bakler..
bele sem merek gondolni...szalajtósnak...az úly eigszcéj 6naposa 350ja ment rá arra a 3 fogára..(hogy 32 helyet 35 legye neki )illetve végül is olcsóbna megúszat mert a szörnyeteget adta el....csak a szÍp mosolyáért...
de akkor ennek...
ennek a szméla-lÓÓlnak..ennek ennjke az úly exc 12napos sem lenne elég hogy egy jó mosolyt villantson... olyan kÓlgét wályteningeset...
ennek valószínűleg egy közepes méretű ürömi ház ára ugrana a pofályába...bakker.. lyó az a főszerep a hobbitos filmben..de ennyit talán nem ér meg...
lehet robi úr megtisztel bennünket a szombati napon...
de ez még a jövő zenélye..
lóköltő
hát az ellyöwendő hétvége az az a jövő hétvége..ami ezen a héten jön azaz holnap
zsir...
az a heca za megtéwesztés volt hogy ne szeresse senki ezt a helyet..
azóta mentün ka heca nyomon..nem keveset.. hát szárazban olyan uncsi volt hogy 1 óra után leparancsoltak a nyomról...meg elmondom...abbna a sárban extrem mitasszal.. ugyan olyna mintha ideális talajban mennél egy új sixdays 140/80-18as gumival amiben van 0,3 bár...
dehát akkor csak okos az volt akinek olyan volt...vagy legalább is nem a rossz bütyköket kivágott kenda . k 774...
mert amúgy itt sárban ugyan úg lehet vágatni egy jó gumival..mintha nem lenne semmi sár...
lásd robúrt aki ott a misleny ms 3 gumával milyne szépen a legjobbb magyar lett
csak annyi hogy a gázt kicsit jobban kell pöngetni
most küldhetnéd ide is azt a kaffee-t,nem bírok felkelni,nem tudok magamhoz térni,ki vagyok már korán reggel
drága apósom itt van nálunk már 2 hete,hajnalban nem hogy aludna,vagy ha már ő nem álmos legalább minket hagyna még aludni...
na volt esemeny este ?
hat kihivás lesz most mindenki oda rakja majd magát.
én nem fosok tudom megyek oroszlan barlangjaba !
utálom a zaránd hegyet de Otis lekesitett jo lesz, heca még ratett egy lapátot (rossz emlék) plusz ott lesz a köcsög banda aki átbaszott mindenkit a heca-n, szoval nem zsirtv a dolog.
Halihó! Mindenkinek jó reggelt Vik nincs olyan akinek van fejkamerája? Az lenne az igazi a "carpalis" patakban. Kibszottul mennék veletek vazz! Páfrányos,szekrényes,mekfly megleszcsinálva vik?
gyanúsan ott lesznek z45678 ék is..meg a kertész géza 5cse a pityusz
de ök gyanúsan nem ott szálnak meg...
meg ot lesz az erdőbe kb sok sosk rályel..mert most lesz a king of de bíír...
de mi nem sokal fogunk találkozni...mert pl a faterpatakot meg a carpaliszost ők nem vállalják be...de még ott tudok vagy 23at amit mi fogunk bevállalni..és ha mindn jól megy ..a csemegepatakban a sziklafellépést is beteszem..mármint oda is tervezek vidit...
sok nyomvonal van a bucimba.....ha a negyedét megcsináljuk..már akkor karatyatot hajtottunk...
zsir ..zsir lesz a lyöwő hétvége..mármint az ami most lyön
ha te is kérsz csilisbabót.. meg másnap reggel egy 4 tolyásos kolbászos hagymás rántottát két vaskos kenyércupák kÍséretében akkor szóllyá.
ja..ez nem 5 szentes, mert az nem én wok...mint a k14es exc szikszdélyz
lehet hogy ez a fax a gébrieles bevágot fész bukós dumát is csak 5 centesnek szánta...tényleg..itt mindenki beparázott
mekkora egy fax ez a jódlis.. igy beszopatni mindenkit..
zsir ne foglalkozz a nemsoká beugatókkal..kérd csak robúrt , hosit..vagy csandit..milyen is az a csilisbabó..a kolbázsos rántottyát meg gondolom láttál már...na ez sem lesz szarabb
bontós....
itt a pictures(pig-hcsör) amit készitettem...a védőről...na ez már nem csirkeháló.. ez nagyon tuti...a zsír féle mégerősebb hálót konkréten nem tudtam feldolgozni..de mondom ez a perfect safety..a tökéletes biztonság..és még szellős is!6x6 mm kis kockák 0,5mm drótből..ahol..zsir féle ultraerős az 3x3 as és 1mm a drót..az ultra erős..de az fogja is a levegőt!nem kicsit...ez meg ha nem is menne a venti...konkrétan olyan lesz minta a levegő útjába nem lenne semmi....
Bazz majdnem elhánytam magam szó szerint!