Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez fasza..
akkor már kint van..mármint a vak-bele...ez nem olyan mint a vak-szelep...még egy menet és megszakadok

és mit csináltak a vakbéllel...adtak neki szömet hogy lássa napvilágot
ez gyakorlatilag azt jelenti hogy bontós megent könnyebb lett szóval a súly lóerő arányt javitotta a doki

holnap meglátogatom.. 7végén meg már jöhet is a kemignyóba
Koszi mondja bontos !

Itt vagyok bent vele.
Jobbulást!
Köszi,van itthon is.Olyan is van ami finom,meg olyan is amivel a festéket maratjuk le a kerítésről!
na fasza...

gyogyulj gyorsan Willi...
van fasza pálinkám, de gyorsan fogy ... ha sietsz adok..
Bontos volt a test bontoban es kibontotak belole egy vak belet.

Udvozol mindenkit
Sherco triál hengereket gyárt a bácsi... fasza ez a video,
Akkor ezt most megszívták a többiek! Én voltam,igaz csak vadakat etetni,mert a motoromnak szíve kint dobog a satupadon!
én meg azt mondom , mindenki kislány aki idáig nem az erdőn volt....

csak hogy faszkardozzun egy kicsit...
Állítólag ugyanott készül mint a Gas Gasok nicasilozása...kérdés az jó vagy rossz! :D
http://s3news.blogspot.com.es/...

Itt egy videó,bár az elején a "kézi"hengeröntöde kicsit furi,de amúgy korrektnek tűnik így laikusként,köszi a választ.
A hengerről leugrott a nicasil így vagy aranyárban új,vagy persely vagy az újranicasilozás...ez utóbbi mellett lett döntve,reméljük jól!
Én ugyanezt a szemöldökömmel csinálom meg!
Mostmár másik fajta van rajta.Nem vékony anyag,igaz én a második túrán kiszakítottam az oldalán.Valami kiharaphatta az erdőbe!
Szerintem jobb mint a gyári.
Palfi...igen,szep az 1 ko...
A hengerfely meg nincs kifizetve de kb 200 euro ha jol tudom.eleg deraga...de viszont nagyot valtozik a nyomatek az also tartomanyba.
Jaxy mennyiért vetted a hengerfejet? gerecsenel elg huzos az ara:(
Szasz
1es kő hmmm. jó turázást! Mennék én is már rég voltam a barátoknál Csíkszentdomonkoson, ezért volt ismerős a környék a videokról.
Jó hetet üdv a székelyeknek
hello evribadi..
Jovo heten szabin vagyok es ha valaki meg akar lepni motorozni akkor szoljon es osszehozzuk.Itt Csik-orszagban
Vagyis bele a kozepebe ,a patakokba,szep helyekre..stb...max 2 nap.Szallast tudok biztositani panel lakasba minimalis penzert,(csak rezsire kell nagyon minimalis),vagy ha valaki ugy erzi,hogy van le es neki kell nagyobb konfort az is van de sookkal dragabb!Ha a csajod akarod vagy az acconyt hozni,hogy turazzon vagy setaljon az is van hova,csak birja labakkal!..
Szoval ha valakit erdekel irjon es megdumaljuk..
Balan es Gyergyo kozott a nagyhagymasi park kozeleben es kornyeken...
Szep darabot mentetek..Ha tervezel a googlebe nyomvonalat,hogy a haboruba rakod at Gpx be?
Az S3 al kapcsolatba en is csak hallottam de csak jokat.Itt romiba van a Patrick moto,es ok is ugyan ugy foglakoznak az S3 al es allitolag a nicasilozast is ugy csinaljak meg mint ha gyari lenne,csak sokkal jobb
A tuning cuccaik is mind jo dolgok..en pl most rendeltem egy hengerfejet es egy sujt a lendkerekre...
aztaaaa,micsoda férfi
Nem izmozok vízmosásban,csak az udvaron,kínomban

tiszta beszéd, ksözi
küldött képet róla a srác, sajnos ez nem kompatibilis a gas-al
azért köszi megint.