Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TLACIKA! itt van egy membrán

http://www.jofogas.hu/bekes/Bo...
Én is ebben bízom hogy nem csak szép színű hanem jó is....személyes tapasztalat esetleg vkinek?
Sziasztok
Érdemes 2005 ös 300as ra lendkerék súlyt( s3 )rakni ?Vagy nem?
jo sok felnit gyárt, csak nem lehet olyan szar ha occssso is...
Uraim és ha van itt hölgy akkor természetesen neki is szól a kérdés!

Akront felniről lehet vmi érdemlegeset tudni,mire jó,jó-e egyáltalán?
Did és Excel ugyebár közismert...
Köszönöm szépen! Szerintem jövő hét utáni héten mehetünk! Kb.2-hét Valahogy kibírom
Bélbontós? Ez sem rossz...
vagy
Bontós, becézve Bonti, viktorosan Baúnti, angolszászosan Bounty!
Azért is passzol, mert kemény vagy, mint a kókuszdió!
Műtét után egy nappal sétálni a Tisza parton...
Azok, akik nem ismernek is úgy szokták kérdezni, Vili, aki úgy néz ki, mint egy deszantos katona? Mondom igen...
Azért vigyázz magadra, mielőbbi gyógyulást kívánok én is!
Bocsi! Akkor Zsír gyakorolj fejbe hogy is kell ezt csinálni! Mellékeltem 1 vidit és jusson eszedbe ha ilyen helyre kerülsz és ezt látod mit is kell majd csinálni http://youtu.be/gGgeIUUsDh4
baszod Villi pont eszek...
Mátol hívhattok bélbontós vilinek
Reggel kijöttem, bementem melózni, most értem haza és most itthon gyógyítgatom magam
Itthon mert elzavartak, mert már tegnap reggeli után elcsavarogtam (sétáltam a tiszaparton ,napoztam ...stb és csak estefelé mentem vissza, kivoltak készülve hogy hogy a faszba van az hogy este műtőttek és másnap reggel már rohangáltam a folyosón! Ugyhogy ma mondták hogy menjek haza mert ugy sem vagyok ott akkor meg minek maradnék,így is kevés a hely
igen a szerelésnél együtt agyaltunk a két okos
de sajnos én nem lét6ttam a tesztet mert pont abban a percben voltam hugyozni...ugyhogy elhugyáltam a szuper tesztet...sajnos nem láttam ezáltal..csak bontós arcát..amin a mosoly nem volt az Ő-szintén
Vik is ott volt a labdatesztnél és azt hittük kva jó lesz, de nem. Nekem most a 140-es szarrá használt muzz majdnem félbevágva,megfurkálva az bevált és 5.000ft volt
otthon vagy már?
vagy wifizela budiban..lopod a kÓrház netet
Köszönöm
Az a tapasztalat hogy ami jó lenne az olyan árban jön ki mint a muz, én vettem masszázslabdákat ami levegős brutál erősnek mondták, ráálltunk kocsival ütöttem kalapáccsal és bírta. Na gondoltam ez jó lesz , 5.000ft volt ami kell 1 hátsó kerékbe, a legelső farönk átmenésnél szétdurrogtak a francba! De mind!
ne agyalj rajta...
a belső szelepes belső az 4 hónapja bizonyít...az
az úgy van hogy 9,0cm a sixdalybe a 0,3 bár..8,8cm a ms 3 ba..és a mitasz extrembe meg 8,5..a 0,4 bár
de ez nem öszerak6ó a labdákkal..bontós amúgy 110 labdákat csinált abból a 22 a jó...de neki 5 ezer ft/perc volt az ára
ilyen ez a kisérletezgetés...
a tenyisz lasztis belső..meg most vizsgázik....még arra nem lehet mondani hogy bevált..azért mert van benne 2-3 motorozás...majd ha lesz benne 20on hajtás akkor az már valami(a belsőszelepesbe már több is van )
te mért akarsz labdacsolni..mert sok a defekted?kicsipős... vagy szelepkiszakadós...
mert ha ezek nixenek...kár variálni..mert nagyon drága dolog a felylesztés...sok a mellékvágány
Na de hát ez k*rva drága ha 22 kell, pláne kísérlet szinten.
Jobbulást neked!
Rogz Asteroidz szivacslabda

Asteroidz, nagyon erős, de mégis habkönnyű szivacslabda, őt színben és három méretben.

Méretek:
"S" - 49mm
"M" - 64mm
"L" - 78mm
Ha a kutya nem bírja szétrágni valószínű kibírná a motorban is!
Találtam olyan labdát ami jó lenne csak sztem drága. kutyajáték http://shophunter.eu/hu/prod_d... többféle keménységben és méretben de 1.250ft/db
Vik azon agyaltam a belsőszelepesed alapján ha már neked megvan hogy hány cm-re kell fújni hogy jó legyen, akkor olyan méretű labdát kéne keresni hogy hasonló nyomás mellett azon a méreten legyen mint a Te belsős belsőd.
Biztos lehetne találni valami olcsó lasztikat ami beválna, csak keresni kellene.
Ezek a Wade Young féle labdák nem mennek ki a fejemből...