Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megfejtetem szalinak hova kellett az a 3 fog...
itt a megoldás..jobb alsó 9 is van..a bölcsesség fogak ne továbblya
http://www.youtube.com/edit?o=...
bőséges motorozásoktól boldog, lyaúreggelt kÍvánok
na itt egy kis történelem...
mert ami tegnap volt az már csak...történelem...
heca pro nyomon sziklafalas patakban kezdtük tegnap nem a motorozást csak a videót...
http://youtu.be/mwOgPpdNHn0
Igen a leg jobb..de leesett a pofam mikor latom ,hogy a roma-n tesok rakjak ossze..vagyis valahol romiba van a gyar...
Gratula!

Nekem is ilyen van, még színben is. Imádom.

A legjobb mégjobb lett. Crossfire 2
hová tünt démon réjjj... bujj elő titok olvaso..
te ember nem lomtalanitok.
nekem nincs lomom.

Rayyo eltünt szerintem a sherco-t lovagolja és polirozza.

kár érte mert nagy tehetség és motoros is egyben.
kár nincs itt a tébolydában s kár nem motorozik mert jo arc.
Feri ha már ugy is lomtalanitasz a garagéban, arra a hegesztőre én is rárepülnék... hacsak nem rééjj hegesztőjét árulod...
Igen ugyesek a kis csajok,nagyon erdekli a nagyot a szereles.
Elore huzodkoztam a gass 300 as vasarlasatol mert itt yamaha a vilag es ktm,ugyhogy a megyebe csak 2 gass 300 as van,deigen nagyon elegedett vagyok vele.Szajba kellene verjem magam ha rossz szvam lenne ra!
Kellett a csizma mert a regi olyan kipuhult volt mint egy gumicsizma,semmi tartas es a viz is fojt be.A uj csizmat 4 honap gyujtogetes alatt gyujtottem ki de nem volt konyu.Kell mert a csizma nelkul nem lehet fel ulni sem a motorra,na meg buko nelkul.A tobbi a z hanyagolhato.
Es ha mar veszek csizmat mondom veszek topp minoseget!
A gassra meg kell jojon egy S3 hebgerfej ami a nyomatekon meg dob egy jo darabot es egy suly a lendkerekre,es azt hiszem,hogy mar csak magam kell tuningoljam mert igy a gass majdnem fullos lesz.
Ami a jovobeli terv,hogy Patrick-kal megbotolok egy ohlins elso rendszert es akkor ...De igy is ha friss az olaj majdnem olyan mint egy ohlins....persze ha jol be van allitva.
....gondolkoztam Ktm en is de ...a barany efeltus alapjan....ha mindig masok utan mesz akkor nem latsz mast mint sok segget..

Ugy dontottem olyat veszek amit inkabb dicsernek tobben..persze kinek volt es van.
Persze ,hogy jo a ktm is..ha van sok penzed.
ja és persze GasGas EC300
mondj ra egy árat. te.
ferenc@hazos.com
köszi az infokat! akkor nem veszek ilyet, hogy 2 menetig jól tapadjon...
akkor honnan tudod, hogy jó

kellene. mi az ára?

nekem 160-as Fronius van. de néha kicsi

mint most is. 4-es pálcát vihetné jobban...
Jaxy! azt nem mondom, hogy irigyellek, mert nem vagyok irigy!
Viszont örülök, hogy jó életed van! két tuti kisscsaj társaságában

soxor megmutattam már az asszonynak a videot, mikor a kislányod teszi vissza a kuplung deknit
(nálunk is most lesz első szerintünk kislány )

és még új csizmád is van...
ha kell igen... 1 sem hasznaltam. még.
zsir a Mitech nem eladó?
4 motorozás alatt 53 bütyök tört le róla. (nem túlzok megszámoltam)
Az uj csimma..
A mussz versenyre valo!,ott nem baszhatsz el egy defekt miatt 1 versenyt.Tartani pedig szart se tart ha rendesen motorozol...egy szezonra 2,3 kell.Es a kovesbe jobb a tapadasod ha sima belsovel mesz,mert jobban rahajlik...De a belsovel is lehet jol motorozni
Készül a BERG 2012 TE300 Eladó !
160 ü.ó új blok, minden rajta új kivétel a blokk ház és henger. Hengerben 1 század kopás. Új kuplung, új dugó, hajtókar és csapágyak, minden műanyag alkatrész új rajta.
minden csapágy átnézve felújítva. Vissza hajló fék, kuplung karok.
Blokban meg a kuplungban 10 ü.ó. Futómű frissen szervizelve.
sok alkatrész is lesz hozzá, 2 rezó, fékkarok.
ami van még új: de külön lovés: gaz bovden, kuplung hid csö, hátsó fék pedál, egyébb. A motor ára 1.100.000 Ft. nincs alku.
Váz és lengő villa újonnan színterezve. Mondhatni a motor karcmentes.
pár kép mert még nincs kész. 1 alkatrész hiányzik a fejlámpából és kész a moci. Remélhetőleg jövö héten.
Dewo

figyelj gumád. EF08

s bergica készül. me,sokára kész.
ez zsir sajan nem igy van minden esetben ahogy te irod, én probáltam már jo pár márkát.

a goldenra sajna ez nem igaz, a golden amit én ujonan kaptam zsir gyartas volt tobben is hasznaltak akkor sokan kiszoptak vele.

a golden verseny cucc profiknak, pl van neki az extrem valtozata az olyan puha hogy beszarsz min a loszar frissen.
szerintem jó. ! árához képest jó.

sokan irtak már itt rola a forumon.

én nem használom nekem a stilusom nem a sixdays es gumi illik, de aki béna vagy kezdő és nem tudja jol a gazt kezelni fákon meg kövön az csak sixdays vagy riga-t hasznaljon.

mivel a nagy butykos gumikkal nagyon nehez kovon fán kozlekedni ami persze a rigaval könnyu.
amugy a gumin is van besütve négy szám ovális keretben gyártási időpont, első kettől a hanyadik hét, második kettő melyik év....

persze ez egy 5 ezer ft-os informácio volt.. szoval mindenki aki elolvasta küldje a lovét...
a mousse minősége mindig ugyan olyan, a gikszer abban van hogy előregszik a tárolás folyamán, a kereskedők felvásárolják az elfekvő készletet amit eladnak a motorosoknak akik persze szétkapkodják mert occsooo kici pénz fudejo, aztán az életartam pár honap max 6 honap.

van rajta dátum, frisset kell venni mint a boltban a perizer...