Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen szar.
fren ..dolgoztam..mint irtam 50m re ahol kajáltatok...
ha bejöttök mutattam volna olyat hogy a szád is eláll..iletve akit kibontok vele annak van hogy a lélegzete is eláll mondjuk nem miattam.. ha nem azért mert nem birlyák a gyűrődést

na mind1 ...a 7végére konszentrálj..a jövő hétvégére.. mármint arra ami most jön..azaz a jövő hétvége...kedd szerds csütörtök..és már itt is az el JÖVŐ hétvége almásfüzitő..vagy mi a retek
Neked ilyen van Jimmy!?
Kaptam képet róla, 7papír, tetszik is csak azt nem tudom képről megállapítani mennyire strapabíró anyag. Van tapasztalatod?
Nem szoltak? Bontos nem volt kulfoldon vooottt
minden jó arc ott volt - bontós...50m re dolgozom onnan...
elküldted gébriellnek amit kértem... ha már az övét ide beraktad

csandi ezen beszartam a röhögéstől autópalis alagút....carpalis
ez jó és találó

hát az erelején ott azért csak néztem hogy miért olyan összevissza kolbászolsz de a gps mutatja is...
kukuccs
nagy ritkán idetévedek én is

köszönöm, beszéltem is vele!
persze Krisz!

rakassad csak vissza vele! látszik, hogy már törött is le belőle, meg be is van repedve, így fog is. aminek a henger dugó páros biztosan fog örülni!
Zari!
Itt a nyomvonal a szombati hajtásról.
A faterpatak2-őt átkereszteltem Carpalis alagútra, mert Bontós a Carpalis alagút szindrómára hivatkozva hagyta ki...
Amúgy, ha érdekel gpx fájlként is el tudom küldeni az email címedre, az easy gps programmal sokkal részletesebben is meg lehet nézni, azon látszik az is, milyen sok próbálkozásom volt a McFly feljáróban...
Azt nézd meg hogy zár e rendesen ha fény felé forditod! Nem lenne szabad a peremeknél átlátni. Ha zár rendesen akkor pucold meg és mehet vissza!
itt van a boyesen membrán komplett dobozban csonkokkal. 0036203659248 nyunyo. beszélj vele én ennyit tudtam. üdv.
Na jó,de te már nem vagy a 60 évtől olyan messze! Ezt a 1-2 évet már tényleg kibírod!
köszi, már beszéltem velük, ott sajnos nincs
próbáld meg nála

http://www.aunergyor.hu/

ha nem találsz webshopon, hívd fel.
Zari,
ha már így összebarátkoztunk, Jodlihoz tudsz valami elérhetőséget, mert írta, hogy hogy összehozna valakivel, akinek van membránja., csak itt nem válaszolt én meg nem ismerem, de ha jól érzékeltem akkor Te igen.
Danke sehr
Fiúklányok a Gerecse honlapján van fenn egy S3 néven futó nicasolozás amit a leírás alapján a Spanyoloknál készül,elmondásuk szerint ez a cég csinálja a Gas Gas ok hengerének nicasilozását,hallott vki erről az újranicasilozásról jót vagy rosszat,esetleg tapasztalat?
ok, köszi kipróbálom, az már nem tétel.
Szia,
Köszi. gerecsén, ebay-en kívül tudsz esetleg más forrást?
L.
én meg ha birom sziflával márpedig miért ne birnám simán fogok...
legyen igazad, bár én nem vagyok ilyen optimista
nekem még 20 év bőven elég, 60éves kor felett nemigen fogok már vízmosásban izmozni
Meg ami könnyen jött, nincs olyan értéke.
a másik ami miatt ugy gondolom ott még 20 év mulva is vidáman fognak endurozni az emberek , az hogy ORIÁSI erdők hegyvidékek vannak arrafelé lakott terület nélkül, lehetetlen kontrolálni...

és ne feledjük azt se hogy a románok már most meglátták az ebben rejlő lehetőségeket, nagyon sok enduro, és terep versenyt rendeznek ott oda csábitva a nyugati motorosokat akik később akár befektetők is lehetnek a környéken... pl Sibiu környékén ahol RBR-t rendezik vannak olyan kisfaluk minden második ház svájci meg német tulajdonosé...

az enduro soha nem lesz tömegsport, mert valljuk be a motorosoknak is csak egy kis részét vonza ez az erdőben sárban dagonyázni büdősen filing, ugyhogy amig nem csinálnak kirivoan bunko dolgokat az endurosok (pl vetésben motorozás) addig simán meg fognak férni az ottani vadászok , erdészek mellett a terület nagysága és a laza mentalitás miatt.
szerintem meg ott soha nem fog megszünni a motorozás.... azért mert az emberek sokkal lazábban kezelik a dolgokat, ...

nyilván ott is lesz egyre több természetvédelmi -nek kinevezett terület (akár még jogosan is) mert az eu tagság feltétele a pontosan most nem tudom hány % ilyen terület, nálunk pl ez szülte a naturha kétezer nevű zsido családi meg nem foghato rablobandát..