Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy LIKE oroszlán barlang legyen

"folyón a vér törjön a csont és könyörögjek az életemért"
ha nem ezt kapom akkor pöcsök vagytok !
Otist be fenyitettem hogy most elöbb leszek fent mint ö és le fogom zsirtv-zni....
imadom azt a faszt.... Villert is.

voltam mosolyában a kis autom olyan tiszta lett hogy még gyárbo lsem jött ki iylen tisztán bazz....
kinyalták. !
este Otis kijöt a hotelba, ittunk videoztunk éjfélig, néztem neki a szegedioszorkanyok kozt valami hust de megijedt töle.... az ember...

ez van..... lesz hiszti... az biztos..
használd egészségel..
margit vagy tEE
hát csak fexel az ágyba és a seggével úgy kiveri a faxod...közbe rár rá pumpál...jaj..lyaly

zsir...
te azért ..nem félsz ...ugye?
zsir úly hibátlan gumi..és még azt is megvágtad...
mert akkor megtisztelsz azzal hogy nem csak idelököd magad..mint egyesek...hogy igy kell készülni egy zarán-dögös menetre
ez tetszik...
de dont vörri ..nem hozzám kell mérd magad...és ha nem is azt akarod ..ne mfogsz csalódni..meglátod über jó hajtás lesz...pont úgy fogsz elfáradni..úgy ahogy a legjobban szeretsz... már mint nem engem szeretsz..hanem elfáradni...
belerakom azt amit ottó már kétszer is kisirt hogy ne arra menyünk...
a heca nyomon egy brutál jó lefelé volt...a mekfláy feljáró előtt 100m a patakban ..csak visszafelé...csanád csak forgatta az t a buci fejét mikor mondtam..meert a múltko még lefelé is kikerültük(csoresz mpi párossal nem!)szali is mondta hogy az lehetetlen.. felfelé...na én azt akarom..persze aki nem az kikerülheti..meg legalább lesz rólam is vidi
azt úgy megcsinálom mint a pinty...lehet többszöri nekifutéással..és lehet hogy 10 pers is lesz az a 30m magas brutál nagy sziklás patak..de megcsinálom...
zsir én élöbe szeretem az ilyet és nem arab nyelven közvetitve

szeretem érezni a pina illatát, a finom bör tapntását, és egy igazi komoly fasz keményitö nézést amikor azt mondja a szemeivel szét téplek te ...
és jol megmarkolja a tökeid hátranyulva...

fiam....
ha ránézek a négy bütyökre megvágva ugy szétfog nyilni mint egy pi..a amikor egy követ ér és meg fogja harapni a követ. s majd nem engedi el.
te mit tudtok polir-kiralyrol ? hol lehet ?

hivnam le a oroszlán barlangjába ? de el van tunve bazz !

Te Bontos mi van az apolonovel este le zsirozod ?
tedd meg ok ?
kicsit durva de jóóóó ! Graham nyilatkozik !
http://youtu.be/RS-Tz2F3dgU
oda a homokba az kell kemeny guma
Köszi a pover motyót !
bakker..az első motoron ott a piros csikos gumi..az csak a mitasznak van.. a cross gumik piros csikosak
Nagyon zsir ! jarvis nyilatkozik !
http://youtu.be/BB3KxxOx3ts
mert a triál nem veszélyes..mÚhahaha
na ez már igen...
na ez a hajtás mechanizmus a köveken...
az a situ..az enyém is ilyen lesz...
mert amúgy a nagy batár bütyök nem hajlik meg ezáltal nem is tapad...a földesnek az a jó ha nagy kapa a bütyök a kövesnek meg ha jó hajlékony.. az élettartam az meg hogy ne szakadozzon le semmi.. majd kiderül..
huh durva te... bolond.
én nem merem megvágni a triál gumit mert akkor hozzá ragadna ahegyoldal oszt cipelhetném haza.... és még a kerék sem bírna rendesen elfordulni....

amugy ma bemutattam egy 10 pontos felugrásbol elkövetett fej felett motor átdobást...ami a poén benne rögtön elkezdett valami erdei madar ezerrel röhögni rajta... igazán stilusos volt, ez is bizonyitja hogy az erdei madaraknak van humoruk...

ugyan itt karcmentes triálmotor elado...
xt754 hardenduro - ala sixdays
és itt egy vidi a bütyök hajlásáról a vágás után és a nem vágot esetén ! http://youtu.be/cLU06jqEjEs
csá

na itt a korong c50 van ráírva
helyesbítenék: a katódos mindenhol szar volt
sok üzemóra után meg extraszar

Igen visszább veheted csak az arány maradjon meg hogy ne torzítson.
Bár ezek a monitorok már nem olyanok mint régen a katódos, hogy bármilyen felbontásban tűéles a képe.
Ezeknek van egy felbontása amire optimalizálva van.
Ennek a monitornak ez a 1920x1080. Ettől eltérve már nem lesz olyan szép tűéles.
Jah nem is mondtam ötezer :)
Vagy nyóc? :)
csinálom
olyan éles lett a képe..alá raktam a kenyeret ...és elvágta
de belassult...a nagyképernyőn...
ha visszaveszed 1600-ra akkor nem lesz olyan picike minden, jutub meg ugyanolyan
bár ez függ attól is mekkora a monitor, ha akkora mint a garázsajtó akkor az is kevés
na a képernyő nagyon furi lett..
de a video..a lyutúb vidik..azok meg
szerintme igy amard..cska az aszszonyt kell meggyőzzem..mert ő meg szereti a nagy kan dolgokat.. a számitogépnél....is
1980-1020
na megcsinálta,.
nagyon furi lett.