ZSIR..TE ELOLVASOD AMIT IRSZ?
NEM EZT...
HANME AZT AMIT TE IRSZ!...
türlemetlen...
hát én emlegetem hogy hány bólya volt a csapatban akik téged zavartak..és másnap meg kevesebb bólyáról beszálsz..akik téged zavartak..
engem senki sem zavart...senki..egész addig még ki nem böfögted a full elelnkezőlyét amit ott felénk áradoztál..hogy hú gecc ez mocskos jó hajtás jó csapat..stb...
nekem kicsit furcsa hogy egy feszt hazudsz...
zsir:
a vidi nem zavar, sót lyól elröhögök rajta ahányszor megnézem...
mert olyan ember cinkel ki...aki szerinted a bólya volt...
azok cinkelnek akik a kis csira nyomomból 3-4-5 helyen elcsikeneznek...
z45678
kafi a vidid....
kafi hogy ti nem hagytátok rá..
nálunk a főember..bontós...kiesett a műtét miatt...és igy még az is csoda hogy ottó eljött...mondjuk ez konkrétan zsirnak köszönhető...és ezért hálás is vagyok neked zsir.. mert különben ..ottó tuti visszalép... csani nem lép ilyenek miatt meg hosi sem......
na mi pl ezért nem mentünk megint 2 napra poianaába...ez van.. már várom bontóst hogy összeszedje magát és mondja hogy na mehetünk almásfűzfőre...mert ha ö jön akkor mindenki ott lesztőlünk.....
plusz videón nyilatkozó tudja hogy sárban neki nagy a baj...ezért ha már leesik egy csepp eső ő már nem tolja ki a motort a pláza alól..ezért konkrétan szerintem a héten velük nem megyünk hajtani...
huh jo nagyon.
de az elejebe bedobhattal volna egy Dumat hogy jelentkezi Z-TV vagy valami ilyesmi...
grat szép a moci meg a gombák...
kéne majd nyomni egy közös motorozást ... te Ujvarosi vagy ?
Kész az első amit csináltam
Hát ez olyan fórumos egyveleg így visszanézve kezdődik jódilid stílus aztán zsír feris ottós írónia és zaris fentvagyok a többit videózni mert elsőre kell felmenni hogy kíméld a motort
Jóreggelt kihányok vagy kislányok!
Aki nem volt hétvégén romániában motorozni az az itthon maradt
Mi voltunk
Szeretet hajtás volt zarándban?
Poiana Marului mi szombat napsütés reggelre elállt az eső isteni nap volt mindenhol gomba hegyek kafa nyom Csanád bánhatja hogy nem ide jött
3db videót sikerült csinálni nemsokára fent lesz.
Vagy nem mert k lassú
Szombat :
kis csapat 5fő /dózer,jumó,dani,kertész géza öccse,én/
nyom megtalálva kellemes nyálkás kifogástalan nyom az 1 csekpointig ahol az első komolyabb feláró megfogta a csapat 90%-át tehát csak én mentem fel 1 re a többiek elfűrészeltek
1-1.5 órát mire közös erővel felvittük mindenki motorját na itt volt egy törés a csapat nagy részében de nem adtuk fel csináltuk végig a nyomot amíg tartott a benzin és ugyanott ahol 3hete a kétszemélyes hajtáson pityuval most is le kellett jönni a nyomról.
Az ivós hátizsákba töltött fröccs azért nagyban hozzá járult az erőnlét fenntartásához és vitaminok pótlásához motorozás közben is!
Este jó hangulat italozás és egy kis alvás után vasárnap reggel gyönyörű időre ébredtünk
4 órától zuhogó eső hangja bíztatólag hatott a csapatra 10.30-ko
indulás a vasárnapi nyomra
Aznap csak 1 szer tudtunk elázni induláskor utána már folyamatosan zuhogott hol kevésbé a fák alatt hol jobban tisztásokon
Aki volt kint tudja hogy milyen szárazban a nyom na azt kell elképzelni zuhogó esőben
A verseny utáni kikapart gyökeres sziklás nyomok kiváló testépítőnek bizonyultak pláne az utolsó köves párkányos affináta mezős feljáró kompletten a nap fénypontja volt
Büszke vagyok a csapatra és persze magamra is
amiért tudtuk teljesíteni az egész napot ilyen körülmények között is és különösebb megálló vagy megakadó nélkül folyamatos haladás mellett 19 órakor megérkeztünk a szállásra
3-4 kisebb infarktust azért mindenki kapott közben a fáradtságtól de 1-2 perc szuszogás után minden ment tovább
És senkinek nem kellett segíteni szinte mindenhol elsőre felmentünk 1-2 kisebb akadás de nem hullott szét a csapat 5-6m távolságban voltunk egymástól végig tehát nagyon jól összejött a csapat tudása
Ha felkerült az a 3db alázós vidi akkor közlöm!
Addig is 1kép !
Nem motoros de ebből volt sok a hegyen mintha vetették volna!
Zari,
te hülle egész m.o körbejárta a magyar vándorod meg mindenki az Otto által kommentelt videot röhögi és mindenki élvezi.
Ha okos vagy megérted hogy média star lettél és nem meg sértödsz rajta.
Innen onnan hallom ki vagy akadva de min ? ez hülyeség ez poen ez működteti a forumot a hiszti ezt értsd meg.
Hogy te vagy a központban miért baj ez a show lényege a hiszti.
Ami a hajtasod érinti ujra elmondom jo volt, de ha nem lennél annyira ugatós menet közben kiváló lett volna ez a lényeg ezt értsd meg.
1 szóval sem montam szar volt a menet, hanem mivel mondtam mar kedvellek épitö jellegüen mondom ne ugas annyira az emberekre és ne légy türelmetlen hajtáskor ennyi az egész és ezt írtam hogy nálunk egy menet alatt nincs ugatás és nicns hiszti ezért is mondták ottoék - viliek jo a hajtás nálunk ezt leckét tanuld meg és kiváló hajtásiid lesznek.
ez a lényeg. ! és hogy ismert vagy a hátrafelé motorozásod miatt. http://youtu.be/f4v3gZuibzM
te..mAarhahaha...
hát azéer..mert a kÓrházban ezt igy kell...itt seggeden a klinikán 4kor kezdik a bent fekvők idegrendszerét és az ágyakat felhúzni...hogy miért...
elmagyarázom...
a cél az hogy ne érezd magad jól..mert akkor mikor haza kéne menni..tökre nem kivánkoznál haza..vágod.. igy viszont az a 4-5 nap amit bent töltesz akkor pontossan olyan jól érzed majd magad hogy még a zárólyelntés előtt egy nappal már úgy húznál haza mint a fény...
de ez igy is van rendjén....
képzeld ha hazaküldenének reggel te meg még másnap reggel is szivesen ébrednél 9kor két forró nővérke meg egy forró kábuccsínő társaságában
há mondom úgy kéne a biztonságiakanak a kórháztól távoltartani a betegeket..de ez igy akkor meg van oldva azzal hogy az első tudattal teli ébredésed után..már úgy mennél haza mint a fény
doktorgonzó.
meg ne tévedj...nem javul valaki 3 kategóriát..mert zsir sem javult mert ő eddig is kiszopatta a szályát az összes buzinak...(nálunk heteróknál ezért is fogott mellé )
akinek a kepesztés megy meg a 1helyben tipi topi endúró.. semmi tempó vagy extra erős felfelé..annak ez a free tényleg maga a csoda zsirnak is...
de akinek pl a hazafelé gurulgatásunk jó veretős tempónak számitott...annak tényleg nem kell más...
most is azt mondom...
aki amilyen géppel a legjobb...annak azt kell használni...
ezért kell nekem az sx 525 .
NEM EZT...
HANME AZT AMIT TE IRSZ!...
türlemetlen...
hát én emlegetem hogy hány bólya volt a csapatban akik téged zavartak..és másnap meg kevesebb bólyáról beszálsz..akik téged zavartak..
engem senki sem zavart...senki..egész addig még ki nem böfögted a full elelnkezőlyét amit ott felénk áradoztál..hogy hú gecc ez mocskos jó hajtás jó csapat..stb...
nekem kicsit furcsa hogy egy feszt hazudsz...
zsir:
a vidi nem zavar, sót lyól elröhögök rajta ahányszor megnézem...
mert olyan ember cinkel ki...aki szerinted a bólya volt...
azok cinkelnek akik a kis csira nyomomból 3-4-5 helyen elcsikeneznek...
z45678
kafi a vidid....
kafi hogy ti nem hagytátok rá..
nálunk a főember..bontós...kiesett a műtét miatt...és igy még az is csoda hogy ottó eljött...mondjuk ez konkrétan zsirnak köszönhető...és ezért hálás is vagyok neked zsir.. mert különben ..ottó tuti visszalép... csani nem lép ilyenek miatt meg hosi sem......
na mi pl ezért nem mentünk megint 2 napra poianaába...ez van.. már várom bontóst hogy összeszedje magát és mondja hogy na mehetünk almásfűzfőre...mert ha ö jön akkor mindenki ott lesztőlünk.....
plusz videón nyilatkozó tudja hogy sárban neki nagy a baj...ezért ha már leesik egy csepp eső ő már nem tolja ki a motort a pláza alól..ezért konkrétan szerintem a héten velük nem megyünk hajtani...