Halihó! Köszönöm mindenkinek a jókívánságait, úgy néz ki megmaradok kikapták a vakbelemet ugyhogy ezzel sincs több probléma ZSÍRnak + köszönöm a kávéhisztit amit reggel behozott nekem sumákban de megittam
Emberek baj van Zsir be lett terelve a oroszlán barlangjába
és persze nem fog visszalépni mint egyesek. !
kitalálja ki miről van szó ?
képeken a készülődés a képen láthatő gumi six-days esítve miszerint a kemény bütyök félbe bágva meg puhul és küvün szétnyilik és jobban fog.
na akkor miért is megy zsir az oroszlán barlangjába ?
én meg először azt hittem a barátok köztből a halott magdianyus képmása rajzolódot ki ronix káwélyában...de aztán rályöttem nem az...
ez egy volt extem endurós b-almádi srác az... aki már csak robogóval nyomja az erdőt meg valami trilyállal
ilyen ez a káwéból lyaúsolás
és most már lyódilis is
tudtam hogy egy kibaszott géniusz a sHrác
és ha minden igaz...sx 300mentes...
legalább is otto mondta hogy a vacsin mesélte hog afhórumról valaki elvitte...mármint a motort...
de mondtam ottónak ..
figyu..szali mondta...
az aki azt mondta hogy vett egy úly 350exc 6napost...az mondta...
mert ha nem látta két tanu..szemig számmal lakcimmel adósztámmal aláirva... akkor ez megent hazudott
amugy a reklámrol eszembe jutott az a nem elhanyagolhato tény hogy pl Hitler , Scwarzenegger, Sigmund Freud, mind osztrákok voltak, és egy szaros hegyi falubol inditották életüket....
mindig mondtam az a kurva hegyi levegő, az a ludas...
ha valakit érdekell.
elf 4t motorolaj...szintetikus versenyolaj..teljesítményszintje..(SL és jaso ma2!)
(ezt használom 5 éve és ez 1000% olaj..)
9 litert 15750ft!
mert 15 rugó felett már ingyé kiviszik..és a kartonzsugorfóliát meg ott a boltban ingyé kettévágják...igy a liter ára..
1750ft! http://www.formula3000.hu/shop...
még azt kérdezd már meg...ha csak csanádnak meg nekem van befizetve...és ott a többiek akkor hozzák oda..de meglepnek a rendőnyök....akkor őket elviszik vagy marad6nak velünk csanival 2 napra?
velünk akik már rég eleget tettünk a tagsági dijj befizetésének...
nem azért csak akkor egy kocsival mgyünk azok akik már befizették ..és külön jönnek akik még nem
mÚhahaha
felvágták vagy kis lukon át mentek be ? én annó 5 napig voltam bent tartva. felvágtak ,szar volt. hasizmot átvágják elég sokáig szar. de ha nem vágnak fel akkor tuti rövidebb idő. üdv.
wejsztuning! nem furi az! ez ekkora méretekben így szokott történni.
a nemakban mondjuk nem, ahol az audi hengerfejeket is öntik:)
van ám ott sok előkészület, ami a video alapján simának tűnik:)
tervezik, az üntő formákat legyártják, a homok sablonokat kiöntik...
és a "végén" jön a parazst és csak beleönti az alumínyijumott
profi ez az S3...
perzse azért kösz. te fax. gyere ám a barlangba te is teeee
jah nekem álmom egy bugyi nélküli akár öreg ápolonöt ahogy feszem az agyban le apolja a cerka pistit..
mikor ittad meg a kávét fiam ? dél után, Otis ugye nem volt bent az a fax fél nem a korháztóó. !
és persze nem fog visszalépni mint egyesek. !
kitalálja ki miről van szó ?
képeken a készülődés a képen láthatő gumi six-days esítve miszerint a kemény bütyök félbe bágva meg puhul és küvün szétnyilik és jobban fog.
na akkor miért is megy zsir az oroszlán barlangjába ?
ez egy volt extem endurós b-almádi srác az... aki már csak robogóval nyomja az erdőt meg valami trilyállal
ilyen ez a káwéból lyaúsolás
tudtam hogy egy kibaszott géniusz a sHrác
és ha minden igaz...sx 300mentes...
legalább is otto mondta hogy a vacsin mesélte hog afhórumról valaki elvitte...mármint a motort...
de mondtam ottónak ..
figyu..szali mondta...
az aki azt mondta hogy vett egy úly 350exc 6napost...az mondta...
mert ha nem látta két tanu..szemig számmal lakcimmel adósztámmal aláirva... akkor ez megent hazudott
mindig mondtam az a kurva hegyi levegő, az a ludas...
hanem a zsido piárosok...
Á-dolf-lángren
hires swályzi tehénpásztor
és most akkor ő meghalt
de legalább a kocsi nem sérült ...szegény annya a-dolf-langerné
Vilibának jobbulást!
Ez óriási!
Németek csinálták!
http://youtu.be/XNnkIdy307c
elf 4t motorolaj...szintetikus versenyolaj..teljesítményszintje..(SL és jaso ma2!)
(ezt használom 5 éve és ez 1000% olaj..)
9 litert 15750ft!
mert 15 rugó felett már ingyé kiviszik..és a kartonzsugorfóliát meg ott a boltban ingyé kettévágják...igy a liter ára..
1750ft!
http://www.formula3000.hu/shop...
még azt kérdezd már meg...ha csak csanádnak meg nekem van befizetve...és ott a többiek akkor hozzák oda..de meglepnek a rendőnyök....akkor őket elviszik vagy marad6nak velünk csanival 2 napra?
velünk akik már rég eleget tettünk a tagsági dijj befizetésének...
nem azért csak akkor egy kocsival mgyünk azok akik már befizették ..és külön jönnek akik még nem
mÚhahaha
köszi jódlis...
jó fej vagy mint mindég
felvágták vagy kis lukon át mentek be ? én annó 5 napig voltam bent tartva. felvágtak ,szar volt. hasizmot átvágják elég sokáig szar. de ha nem vágnak fel akkor tuti rövidebb idő. üdv.
a nemakban mondjuk nem, ahol az audi hengerfejeket is öntik:)
van ám ott sok előkészület, ami a video alapján simának tűnik:)
tervezik, az üntő formákat legyártják, a homok sablonokat kiöntik...
és a "végén" jön a parazst és csak beleönti az alumínyijumott
profi ez az S3...