Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsírride 3 kategóriát javult a 350 freeride-dal!

Gondold el, ha te javulnál 3 kategóriát?

Kifordítanád a világot a sarkából!
aki nem jött ki románba oda az elment ..isde
http://www.sportmotor.hu/motor...
hály.
6 bordád összefort..az 5 tör5t + még az ia ami el sem röt..mert a 120% gyógyulási képességel...ez lyár
meggyógyultál és már megent mennél motorozni...és azért keltél ilyne korán...mert már megent pakolod fe la futóra a motort és mész tibriccel halytani
ugye hogy kitaláltam
és jo reggelt...és kv...
jol mutattok egyutt !
beszéltek rola ?
Jó a pulcsid zsear!
csak gyógyul
Megint dozsolunk villibaval (bontos)
Udvozol mindenkit bontos
azt már elvitték. most néztem az uj 250 r freride 2 t tesztet
mocsok gyengécskére sikeredett koreai feeligje van. volt szétszedve blokk és elemezték. mintha én öntöttem volna a fészerben a hengert kb ugy néz ki mint egy babetta henger. szoval nem gyözött meg a motor egyálltalán nem. 2t freeride kilőve. talán nagyon taalán még a 4 t. de szerintem valami rendes motor lesz. pl 300 as . na az motor.
na ezt a zsirgéprót akartam kommentelni...

első bólya otisz...
második zari
egy lépéssel előrébb hosi boy-a ..kettő másodbercel később meg ..zsirbólya...
aztán meg megindul zorróból egy nagy 525 egszrémend gyúró
aztán hosiboy-a ...

a vidin úgy tűnik minthas nem is volna eredek...pedig az volt...és még gurulótalajos is
ott gözölt szét másodjára a csapat
már nem vagyok benned biztos zsir..és akiben nem vagyok biztos azt..hanyagolom..
de nix hari..én vagyok zari

vilinek is azt mondod mint nálunk hogy űber jól érzem magam..aztán két nap úlva meg mondod hogy jó volt csak a társaság volt a szar

én örülök ha ennyire egymásra találtatok...

a második vidin látszódnak a bólyák.. először ...

jó mondjuk az a motor amit irtam nem itt van a megyébe..hanem békéscs..án..de ez titkos..nehogy megvegye valaki más...
ugyhogy silyessé..mert a békési betyárok már környékezik a shufnitunig részing fasztorit 300ast
ez a kép kicsit furára sikeredett.vili vigyázz ki ne kezdjen veled zsír.felcsalt magához.
amugy megtaláltam a hotel vebkamerát. majd holnap leteszteljük vikivel élesbe mit lát ha eléállok. pl beteszek elé egy fotót amin az alföld van. majd nézik hova lett a hegy. vagy esetleg egy pálmafás tengerpartot!
Kedves Zari,

itt van Vili nálam látogatóban kérte tegyem fel a képet rolunk a kedvedért

csá.
na itt az első feljáró próba..ez annyira dúrva volt.. hogy első lépésben a fel csapat rá sem ment!
http://www.youtube.com/watch?v...

ez a második.. és ott zsir szépen feljött...
http://www.youtube.com/watch?v...
lyódlis.
otto már megtalálta neked az ideális motort.. egy ismerősödé aki..(ha lenne az a-n ékezet akkor a nevét ki is mondtad.. ) egy xc-w 300 2008ast adna el ..8 kiló alatt...
na azzal binád megint 4-5 évig...
és feleslegesne sem vennél 1,5 misiért úly gépet.. mert szerintem a miszintünkön.. ez felesleges..de ara hogy havi 2-3 szor jókat mennyünk..(zsir szerint szarokat mert itt mind eg nagy bÓlya vagyunk ) arra pont jó lenne
hát jó is volt meg nem is mert Zarinak kicsit kellene puhulnia az emberekkel szemben, kicsit tul nyers és kemény nem bir várni és türelmetlen ha valaki bénázik, igaz velem szemben nem volt hisztis.
Jó volt mert sokat láttunk, keveset mentünk mert első nap boly kollektcóz cipeltünk, második nap már kevesebb várakozás volt de engem ez nem zavar, nekem a társaság a lényeg, de ha keveset is megyünk akkor ne legyen rossz hangulat meg ugatás a bénára, mert 1x mindenki volt béna s miért is ne tiszteljük egymást.
Szoval a hangulat közepes volt, a hajtás jó.

és ez...

s ha Zari megtanulja azt hogy nem veszi le a sisakot és nem dumál és nem ugatja le a népet lehetett volna egy kiváló menet.

ja és utána a 123szor is berakot vidin 0.45nél mondja hogy mondj valami gonoszat... .

és hogy én vagyok a köcsög..türelmetlen ugatós . .
ronix zozi csoki..déwed...meg redraptor dani...ilyen vok ..mert itt a többiek azt a tükröt adják nekem vissza hogy ..nem ..de lehet akkor meg hosi a hazudós meg ottó meg csanád... hát teljessen átvariálom az életmeben a barátokat...
tehát az utolsó sor ..a haztudósok...kihúzva...és csak zsir..csak is zsrtévé te maradsz...mond meg hogy csinállyam.taniccsh mester

de zsir magyarázd már el akkor hogy értsem......
mondtad hogy kevesebb volt a bólya...másnap.. akkor az azt jelenti..elő napról aki kiált.....
tehát az akkor 100%hogy bólya.(ezt irtad én meg ezt értettem ..)
és másnap meg kevesebb volt a bólya ..tehát...hosi zari ottó és csanád közül ...kevesebb volt a bólya(tehát nem egy ..de kevesebb mint az első nap)..tehát legalább kettő vagy 3 szerinted itt bólya....vagy mind..én és az eddig barátaminak hittek ..mind bólyák vagyunk

én azt javallom ..ilyen pröfi rálydel..mér nem jár egyedül. ..
és mivel ott foplyamatossan hazudtál..a hajtás alatt és a kempingben is hogy últra jól érzed magad...ezért nem is értem....mi a faxt akarsz még?
mégtöbbet hazudni
nagy LIKE.
végigolvastam huh... viktor mi történt hogy így kiakadtál?

amúgy srácok. ha másra nem is erre jó elmenni egy versenyre románba. meg lehet mutatni kinek nagyobb a 2 centis fasza. pl első nap hobbi nyombol kiesni pár ora után mert nehéz a terep,vagy mert nagy a sár nem túl nagy dicsőség.. aztán meg egy kocahajtáson lealázni mindenkit és hirnevet fabrikálni. bruhahah.

amúgy kicsit tényleg érdekes ez az utólag mérleget kjészítek mindenkiről zsír. tök felesleges. mindenkinél van egy egyel jobb. a tetején meg ott áll Jarvis aki mellesleg halál szerény.

inkább gyüjtsetk nekem egy uj motorra ne kelljen annyit dolgoznom ezen az isten hátamögötti helyen.
Zari,
1.- nem vitatkozok veled mert már láttam mi jön ki belőle amikor állítólagos barátoddal itt egymásnak estek...most Jodlisnak hívjak. Meg persze a személyemet ért vádakat nem vitatom fökép veled. Mert ármánykodás....
2.- én azért írom le amit írtam a hajtásodról mert valahol kedvellek és tisztelem tudásod, és jó szándékod, és azt szerettem volna ha megtudod mit is teszel ott az erdőben amikor azt hiszed jót teszel.
3.- nekem ez a írás full pozitívan jön le. Ha negatívra vetted hát ... sajnálom, én élveztem és jó volt a hajtás hogy közben egy egy virág eltaposódott és az más dolog részemről építő kritika volt amit írtam, jól dokumentált.
Újra köszi a hajtást
u.i: amiket viszont írtál rólam személyeskedések azt majd 1cer megbeszéljük 4 szem közt ide nem való.
Hogy a fenébe ne lenne, főleg nekem. Jó, ez volt március elején, azóta változott a helyzet ...

Most vasárnap elvileg megyünk, és direkt csinálok a fórumnak videjókat. Olvasva az előzményeket előre szólok, hogy mi elég szépen oltogatjuk egymást, de ez a barátság része. Olyan somogyiasan. A nevetésről nem is beszélve....
kafik vagytok.. faja kis pálya .de ugy látom van még mit fejlődni..mint nekünk is...

és nem csak a hátsó sárvédővel spóroloda súlyt úgylátom...lassan könnyebb lesz mint a kis fríí..akkor zsir megy hozzád alkudozni a kis könnyű sx 525 frííre

ezt a fészbukosat nem értettem...min nem sértődsz be..hogy nincs?
remélem is, hogy csak azért nem tiltsz ki a haveri körből mert nem vok fészbukon