ezt a geci sorban állást... ha meg nem lenne sor ez nem is lenne akadály...
ezért jó a verseny.. olyan akadályokat kapsz magad elé.. amit sima halytáskor . .
szali..vagy lyódilis...
holnap megyünk...zarándba ahogy akartad..szombaton...
7kor vásárhelyen vagyunk... ..9 kor meg a foresztériánál..
zsir.
gyerkenek is mondom..mikor a tetteid megmagyarázásra szorulnak ..vagy szart csináltál ..vagy szar helyen csináltad..olyanoknak akik nem értékelik a tetteid..amik egyébként jók.
szóval nem kell magyarázkodnod..nincs rá szükséged...
freeddel kaptad az ivet hogy tuti befaragás lesz... ..de bizonyitottál.. apa
szóval nincs miért magyarázkodnod..mert mind tetteid, mind akiknek tetted azt jó helyen volt...
ennyi.
csandi...
tudtam hogy végigcsinálta vagy legalább is nem 30 percet...
de én CSAK arról beszéltem...hogy éN nem tudnék még 30 percet sem állni...bizonyíték..most is épp..ülök ..pedig ez még 30 perc sincs.
mÚhahahaha
holnap...
gondolom találkozunk a foresztéria előtt a szokott időben 9.15 kor?
jódlis...
látod ez itt a bajság..
a változás nem sikerült...
dobálod itt az öt szenteseket...oszt csodálkozol hogy már azt sem hiszik el neked ha kérdezel...
szegény sx 300 már eladásra került...Így 234 szer...
most akkor melyik az öt szentes..az hogy vettél exc 350 vagy sem vagy az hogy eladod a verdát vayg sem..vagy az hogy holnap jönnél de nix pénzed..vagy van pénzed ..de akkor sem jönnél ha fizeténk érte
de nix harag...
kint a motoron..ha rajtad va na sisak jó arc vagy...egyébkiént kissé kiszámít6atlan...
és az emberek ezt nem szeretik...
mert terveznek...és utána meg azt csinálják meg..nem szöges ellentétben a terveikkel...
ugy hogy vagy kapd össze a cuccaid holnapra és gyere ..vagy sem...de az biztos.
azt nem tudom igérni hogy lyaúl érzed majd magad...velünk..de mi azon leszünk hogy ...mi jól érezzük magunkat...a csapat megent jót hajtson...
lehet hogy lesznek hibák..meg szerelések meg vontatás.. vagy bár mi..de a lényeg..vergődés mentess szép nap legyen...mint az utóbbi hajtások
Ámmen
na igen ez az a feljaro amikor kint voltunk 45 percet jottek fel a fiuk pedig csak 7 voltunk ez Almásmező
a kis Freefrog elsőre felment a xt754-el
csandi küld mar el a gps tracket a poinarol nekem ferenc@hazos.com-ra kérem http://youtu.be/bITHKRCMWjI
SHERCO - Knight Shercos lett 300i 4T re tette le a voksot !
The company was founded in 1998, and currently has two production facilities. A factory in Caldes de Montbui, Spain, some 30 kilometres (19 mi) north of Barcelona is where the company's trials bikes are manufactured. Enduro and supermoto bikes are built at a factory in Nîmes, France, close to Italy.
The name, Sherco, derives from the amalgamation of two words, Bultaco and Sherpa, that harks back to the company's origins.
bálinyo. nincs idő eljárkálni oda. az a helyzet hogy havonta pár napra tudok hazajönni akkor sem én határozom meg mikor. egyéb szabadnap nincs. vagy nem keresek semmit annak meg akkor semmi értelme kint rohadni. az egyetlen mozgásforma ami élvezhető és tartalmas az a montizás a közelben meló után vagy ha csinálok rövid napot. szuper montiösvények vannak mindenfelé. a triálozás jó de sokat kell utazgatni ahoz is. ráadásul drága is . fizetős pálya stbstb... egyenlőre eltávolodik a motorsport lassan de biztosan.
szóval abban a pár napban amikor hazajutok sem marad idő motorozni. rohadt nagy rohanás kapkodás. ezt a hazajövetelt is hetek móta várjuk. erre mindketten lebetegszünk ,ráadásul rendkívűli nem tervezett költségek ugranak be. ennyi. oda kell tervezni a sportot ahol vagyok. az pedig a montizás lesz. nem veszek ismeretlen eredetű bicajt persze jólenne. ha ott elfognak vele hazazavarnak! s akkor lehet keresgélni a kukában kenyérhajat.
multkor lengyel piacon láttam csomo nagyon profi drága bicajt árultak...mindjuk cigok voltak, szoval gyanitom azok valakinek hiányoznak österreichben....
csanád... a triál nem valo endurok közé, kiprobálod megérted miért, tul lassu,temposra alkalmatlan , fékek kicsik , gumi profil szerkezet is elvérzik a laza omlos talajon , szoval sok korlátja van ami egy enduronak gyerekjáték....
persze van olyan hely amit röhögve megcsinál helyböl amit az enduro nem tudna csak sok elhajigálás árán....
szerintem a triál sokkal jobban hasonlithato egy motorizált mountain bike-hez... csak ezt nem kell tekerni felmegy mindenhová....
bicajt aprodon-jofogáson tudsz venni jot occson, főleg igy szezon végén....
miért nem veszel egy olcso trált és probálod ki, ott van melleted a haverod pályája a trialhof.at .... az a fiu nagyon ügyes tudnál mit tanulni tőle.. kérdés kitarto vagy-e hozzá...
bontós. a holnapi menet részemről neccessé vállt. de gondolom lényegtelen. nem tudok kivezetni. szétfúrattam tegnap az állkapcsom. beugrott 3 dűbel. mocsokul fáj. elég sok gyógyszert kell szednem rá. ráadásul bement a motorom ára. ha esetleg beférek valahova akkor összekapom magam. amúgy eléggé rottyon vagyok. persze jólenne csak megválltozott a fontossági sorrend. épp indultam hozzád diskurálni meg ottóhoz , de mondom előtte gyors megcsináltatom szegeden a 3d röntgent. na itt volt a váltás. fél óra múlva bent ültem és operáltak a pofám. ez van. nem terveztem.
sürgősen eladó lett a 300 as öszvérem. aki tudja ossza meg itt ott köszi. az akció hétfő délutánig érvényes. utána visszamegyek s nem érdekel.
ár 1500 euró kp.
300 sxs. nagy tank, kistank, sxs titános telók, uj kerekek elöl hátul. labdacs hátul elöl muz, barnett kuplung, uj kuplung mechanika full, ventilátor, zselés aksi, brutál rezóvédő, lendkerék súj. (nincs rajta) uj gyujtás ,
hozzá adom: 2 db plusz rezó, 50 kg alaktrész , 2 db 250 es komplett henger hengerfej póver, 19 es kerék muzzal. (rendszámos volt) leadva. 10 db légszűrő. olajak stbstbstb....
érdeklődni sms re válaszolok. 0036305217211
fontos. hétfő után tárgytalan.
ui. a 14 es 350 sixdays ötcentes volt. a fenti irás nem.
ugyanitt komoly montit beszámítok. full telók, elöl hátul tárcsafék xt,xtr el szerelt 2010- évjárat tól. 200 mm rugóut ig.
Zari!
Ez a srác nem 30 percet áll a motoron, hanem végigcsinálta a regimentet: kb. 200 km... http://www.youtube.com/watch?v...
Azért raktam ide, hogy Ronisnak is megjöjjön a kedve endúrsokkal triálozni , ill. hogy felkerültek a netre nagyon jó vidik az idei regimentről!
Megtaláltam azt az ominózus felszopót is, amiről beszéltem a múltkor az 1. checkpoint után. Kb. órát vesztegelt itt a mezőny j része...
Lehet látni, hogy nagy a baj. Amúgy rajta is vagyok a vidin fehér bukban... http://www.youtube.com/watch?v...
ezért jó a verseny.. olyan akadályokat kapsz magad elé.. amit sima halytáskor . .
szali..vagy lyódilis...
holnap megyünk...zarándba ahogy akartad..szombaton...
7kor vásárhelyen vagyunk... ..9 kor meg a foresztériánál..