Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyaúreggelt.
zsir ..az akkor fata
de a többit nem is nézted?

az a fasza hogy igy kersztbe vidiztünk és még eg mégjobbat is összelehetne ollózni..csak már nem volt lelki erőm..és az meg fontos hogy legyen.. renegeteg rengeteg kis vidid volt...amikke nix is semmi baj..még a 10mpsel sem..cska legyen ugyan ott legalább még kettő három..és akkor az már használ6ó....+/6Ó(meg-oszt-hat-ó itt jön össze a matematika és a magyar nyelv .)

vémpusz.
az a szitu..bakker...van...de tHawai junius óta nem néztem...mert egy hónapra nyitottam meg déva miatt...de annyi ismerősöm lett hogy azzal nem tudtam mit kezdeni...nem tudtam jól kezelni...és az is igaz hogy ezen ismerősök:
http://www.youtube.com/watch?v...

persze kellenek a barátok meg az ismerősök..de pl nekem ami ti vagytok az másnak a fészbuk ..
itt van 8-10ember akit konkrétan ismerek és ő is ismer...van X aki még olvas nézi a vidiket...
de ugy gondolom az 1millió ismerőssel..még nem tudnék mint kezdeni.
de azért nix harag..jó?
nagy LIKE
Haló Zarándosok !
Nem haltam meg, csak rengeteget tanulok ezért alig van időm bármire is.

Viktor, rendszeresen követem a videóidat, nagyon frankók vagytok ! Van fészbúkod ? Ha igen, akkor jelölj be ( Fehér Dávid , prof. képemen pózolok a KTm- el ), ott végig be vagyok jelentkezve.

Visszatérve a videóitokra megesz a sárga irígység, frankó terep és csapat. Nálunk a csapat nem mindig, na jó, egy évbe 3 szor jön össze.... De neámmár, van már ZsírTV meg zarándög csatorna. Én is nyitok egy új csatornát, Vénpusz cshenöl néven, köv. vasárnap már töltöm a videókat.....
ez jo lett grat. !
frenky .ezt neked vágtam össze...
mert a te 7mp voideóid konkrétan rétan élvezhetetlen...a többi nyers.. ez viszont.. kész van:-)
frenki szemszőgéből a zarándi két nap...

http://youtu.be/hZa67QInlJU
ottó. képzeld a zsir patakot lefelé hecán esőben hóolvadás után egy héttel. márcsak mert elég ovatosan ereszkedtél szárazságban .
Kérem kapcsolja ki:-))))))))))))))))))
ottó könnyezve röhögök bazze!
itt a guruló talajos..úly últrabrutál feljáró...csak 3nak volt az a többnek kikerülő volt
http://youtu.be/muShXnCVbjw
itt a zsirkilyáró.
http://youtu.be/MsWtwHvs1jU
az ember léletében vannak rossz napok és vannak rosszabb napok (by Riddick)
http://youtu.be/LvXM5Y6M-bY
hály..
zsir.. kicsit olyanaok a vidik mint ..mint te
kicsit sok..nehéz benne megtalálni a jóka.. de vannak nagyon jók..ollózgattam össze magamnak belőle..ha nem haragszol
lyÓ?

hol vannak a zsir élmények..vagy annyira szarvolt hogy inkább..elfelejtenéd...
figyu..nekem személy szerint..nagyon tetszett..
a hisztikkel a sikerekkel a dumákkal a főzéssel a röhögésakkel a jó hangulattal...mindennel.
úgy ámblokk csillagos ötöst kap

ami nagyon jól szerepelt...az a hűtővédő drótháló...a 6x6mm verzió...a hűtő elé szereleve 3cm re...3-4 nagyobb védési nyom lát6ó rajta...
a kézvédő..ami bontós tól nyaltam el,de maki miatt és zsir miatt lett olyan ami..lyen..az a táblásnál olyanokat védett.. el sem hittem hogy ott csak a lelkem sérült.. de az nagyon..mert igaz hogy feljutottam kétszer is felcibáltam.. ..de nagyon sokadiknak ..az nem volt tanáros.. dehát ez van...attól még a csandi által lerajzolt spontán túranyomnak is 5 adok...

az hogy hittetek abban amit kitaláltam..az maga a királyság...mert seggedről nem hitt benne senki..de igy hogy zsir kitaposta az utat..legközelebb már arra kell menni mindenkinek
Ők is erre gondoltak, kizárták a mechanikus meghibásodást,kicserélték a tömittést magasabra,de a zaj maratt,értő kezekben van a zajos tücsök,a lényeg hogy gariba kicserélnek mindent ami rossz
Giki a vissza detonálás álltalában karburácios baj... sokat kap alapon és azért vissza detonál, kisebb alapjárati megoldja....
vagy még lehet tul alacsony hengertalp, ami miatt megváltozik a vezérlés, és a fenti kompreszio tér tul kicsi lesz....
na attol is tud kalapálni.
miért nem rakjátok fel a lendkereket esztergára, rögtön kiderülne hogy jo-e a centirozása..
slime.hu ,de egy csomo biciglis boltba , portálon is meg tudod rendelni...
Ja, és a gyár elismerte a hibát,tehát lehet hogy szériahiba van,ettől függetlenül nem írom le a márkát.
Nagyon erős hajtás volt, de élveztem. Küzdelemben nem volt hiány, pláne nekem...
Az ultra nehéz, újonnan talált feljárót elneveztem Hosi feljárónak, mert ő ment fel először.
Az egész újpatakot(McFly-os) meg Zsírpataknak kereszteltem, mert nagyon tetszett neki és mert véghez vitte a lehetetlent, felment ott, ahol lejönni is szörnyű. Még Szali se gondolta, hogy meg lehet csinálni, Zari és Hosi is lemondott róla, de Frensziszünk jól bezsírozta és felcsusszant rajta!
nem tom ezt mondta a szaki,először arra gyanakodtak hogy vissza detonál mert rossz az üzem anyag és az adja a durva hangott,de berugás pillanatában is zörgött,majd bontás után azt mondták hibátlan minden,én se értem de remélem ők igen!Bízok benne hogy nem nyultam bele egy ipari hulladékba
Ez pedig a szombati:
Helló mindenkinek!
Itt van a pénteki menet nyomvonala.
36km, a navigációm 13,6km/h-ás átlagsebességet írt, természetesen ez a mozgásban töltött...
Köszi a választ, de ki forgalmazza ezt. Hol lehet megrendelni ebben még egy kis segítséget kérek ...
Biztos hogy ezt nekem akartad írni?
a lendkerék ékpályás... hogy lehet azt szarul felrakni?

ha esetleg gyárilag szarul van kicentirozva azt még megértem hogy szétrázza magát
szóval akkor mindenkinél szar
most már én is visszatértem a mitashoz
a következő szerintem a c02 lesz az csak jól fogja bírni a köves pályát, sarazni nemigen akarok