nekem egyik legkedvesebb motoros társam Balu a kamera man, mosolygos kedves fiu,szerény de több izom van rajta bazz mint egy 800 kilos bikán. De ezt is szerényen viseli magán. Rövid lábakkal a nagy csodálatos GASGAS al jol bánnik, kicsit még a gyorsaságis idöszakbol sokat tehrheli motor eljét és ezért sokat esik és ne maz esső.
De hasonlóan lágyan derüvel szeretem és mindig mosolygok ha vele találkozhatom pont mind Dew barátommal.
az a menet nem volt rossz ott volt egy sráci is egy Dr400 al motorozik nagy ász a srác a multkor teljesen lapos butyok nélküli gumival mindent megcisnáltak Baluval. nem votl 1cerü.
1.- mindenki képes fejlődésre s úgy kell mindenkire gondolni, ugy emberileg mint bármilyen módon. vagyis nagyon tetszik a hozzáállásod a dologhoz.
Mint mondtam már bordány nem rolam szolt hanem meg lettem kérve menjek le zsirtv-zni, kettő mikor már a többeik kört ropod a buzi motor bonto akadályokon semmilyen látványosság nélkül igen fasza társaság nélkül akkor azt mondod nem ezt nem csinálom tovább.
2,. hogy volt ahova nem mentem fel, s szegediek igen, hát elmondom az a hely a tomijerry fel ugrato és eddig ott én meg GGaki mert felmenni, senki más, s az utolso menetekben csak én mertem neki menni mindenki félt, most harman neki mertek menni mert nagyon egyenes a vége es ha elbaxod akkor magadra huzhatod a motort olyan 6 méter magasbol. Szoval itt a hősök a szegediek de tud meg egy menet elején amikor sokan vagyunk egy ilyet nem kockaztatok be magamra nézve sem a motromra. Ott csunya vég lehet, azt a felugratot ami egy 6 méter magas egyenes fal aminek a vége picit vissza hajlik csak banya menetekben gyakorlásként vállaom, simán ésszl csinálok mindent, hosszu menet előtt nem.
Persze ettől még egyértelmü nekem kicsi a faszom csak jo lenne ha értenétek miért is van az amit teszek én nem vagyok bucsok.
A szegedieknek mondtam nem kell ráprobálni mert lehet rossz is a vége, Villi gyertyába érkezet a tetejére olyan 1 métert eset állóba és majdnem eldőlt oldalra, namost egy 130 kilos fenavad ami rá dől a lábadra hösködésből az nem zsir. ennyi csak a lényeg. Ugy hogy nekik meglett mondva nem kell neki menni. Ők vállalták de eszetlenség volt egy hosszú menet előtt.
Ami a menetett érinti, azt tudni kell ez GGAki érdeme, maga az emberiség, a menet összerakása, a hangulat, a hozzá állás, ö nem engedi a hsiztit a kibaszást és a rossz hangulatott, ö csapat játékos nay betükkel, neki kell minden érdemet adni, én egy szines szálka vagyok ott szines mert érdekes de szúrok is, és emberileg sokat tanulok Ákostól és Imi-kétől de persze messze vagyok a céltol.
Ami a motorozás érinti messze legjobb hely amit tudok edzeni, látványban sem rossz, de tudni kell szent hely, és csak adott időben adotthelyen lehet lenni csak, az igazi extrém helyeket a szent helyeket nem is láttátok, mert oda csak a krém mehet meg akkor amikor nincsen gyalognépség. Olyan helyek amik mind 15 percre vannak az indulástól.
De pl egy poiana (Almásmező) 1000x szebb de bazz utazhatsz érte 5 órát.
ennyit a mentről.
Otis gondolatai 100x jok de mint mondtam nalatok a hangulat nyers mert nyers fiuk vagytok, nalunk kedvesebb egyertelmü s mint mondtam mindenki képes fejlődésre... én hiszek benne benned, magamban.
itt vizsgázot bontós hűtőventilye..ami elinditotta a folyamatot.. és sx 525 majd sx 300 is kapott ventit..és utána most héten beszerelték bontósék a exc 300 ba vik meg egyenirányittott árammal ellátta a lámpakapcsolóról
ugyhog csapat móka volt megent http://youtu.be/OkiRwLa6MQQ
és itt látszik hogy bazsiék(zsir dani mátka déli csapata)
összetartóak...itt még a nagy kidőlt fátol vannak pár száz méterre:
de a csapat munka már látszik http://www.youtube.com/watch?v...
nem úgy a segged környékieknél...aki itt nem szegedi lakos..nem is segitett a másiknak.. lyódos sem meg zari sem segit senkinek
csak vidizik http://www.youtube.com/watch?v...
zsir...
a multkori menet konklúziólyát..ami a számomra a tanulsága..még le sem irtam...
az az hogy bordánnyal ellentétben..a pillerben... felszerepeltél...
jó volt egy hly ahova nem mentél fel de a szegediek meg 100%...illetve nem csak te nem mentél fel hanem a pöstiek 60% sem ment neki!(én szégyellem magam ez miatt ..is )
de ennek ellenére..sokszor bontós előtt végeztél a nemverseny lyellegű de mindenki tudja hogy faszmérés következik felszopókban...
ugyhogy tényleg neked kafin bejöt a freevel való menetek...mert azért valljuk be..te 300 ide meg szuperxtrémendúrók oda.. azért eddig bontóstól messze le voltál maradva...
és otisz is azt mondta nagyon kafi volt a menet..és szivesen gondol visza rálya... ugyhogy legközelebb is mennének...és én is...
és otisz mondta hogy mindenre számitott csak ilyen nagyon kafi helyekre csapatra nem...
mondt a hogy jó volt a csapat nagyon..emberileg meg minden....annyira ha én is el tudok menni velük legközelebb..akkor sem tudom annyira lerontani a társaságot hogy az über szar legyen...
ugyhogy ..le a kalappal előtted a free előtt és a pöstiek előtt...
zsirtéwély.
ilyen beszólás engedélyezett nálatok..hogy aki alul van az ilyet mond6
és te meg ki is kapcsolod...
hát aki még nem ért fel annak tűrni kell a kamerÁzást http://youtu.be/Mg3THEB3kdQ
lyaÚ reggelt.
na ma péntek van holnap itt a JÖVŐ 7vége...
ez a hétvége jön mondom nem a következő tehát itt a lyövő hétvége...
a következő 7végén(az ezutánin!azaz alig egy 7 múlva..) meg jön a regiment hétvége.. jól mondom zsir válaszolly..de a buznyáklyidtól a hazudós 5 centes infóktól mentshen meg a fórumdirector .
rély ..(aljas:polir pista) szerkólya tuti jobban és tovább birja mint bontósé...mert azt mondom az is igénybevétel egy 510 endúrónak ha a garagéba egyik oldalról átolod a másikra...meg 2 hetente letörlöd a port és egy sörrel a kezedben gyönyörködsz benne miközben az elmólt években összejött egy-két motorozáson morfondírozik a paraszt..de talán nem akkora..mint mikor bontós kitolja a műhelyudvarra ..és olajcsere után beindítja hogy szépen felkaplya az olajat..nem úgy mint rély ezt az ötszentest
mert ma szerintem az lesz a S.S.S sorsa(= Seggedi Serkó sorsa)
tibcsi..vannak olyan lasztik...kb úgy 3 euró/db..és kell bele 22-25!és azok is szépen eldurrognak fél évente ...2-3...szoval az sem öröklét...
előre remélem ez a teniszes mekendró által koptatott labdák(ez tuti beválik..nézzétek csak benn is van a nevében...mekendró=McEndúró... )
hosszú időtávlatban is bizonyitanak majd...
ronix..
az egyik kuta az....az....az ugyan az
ezt a képet nem hisszük el mer valólyában ilyen szép...nincs is... na meg az hogy még kettő is.. tuti csalás van a dologban
csandi...
ez kafi...
ez csávó 30 percig áll..meg még alatta a motort rázkódik is
na ezért van kizárva hogy valaha is ilyet tudok csinálni...
nekem kell hogy egy kényelmes trolibuszbőr-ülés legyen a seggem alatt
én nem vágom fel előre a fát már nyáron... régen csináltam ezt full felvágni bepakolni kész..
jo sok éve ugy csinálom hogy direkt meghagyom kugliba hogy legyen téli sport.... fejsze-lebel... mikor lengetem a golyoim között a nagyrönköt a fejem főlé..
Fasza! Ezt jól megjegyzem most és ha egyszer odajutok meg is csinálom...
Most már a hátsóba kell keresni valami másfajta labdajátékot ami beadná
Vagy leszerzödni valamelyik teniszlabda gyártó céggel hogy csináljanak nagyobb lasztikat
nekem egyik legkedvesebb motoros társam Balu a kamera man, mosolygos kedves fiu,szerény de több izom van rajta bazz mint egy 800 kilos bikán. De ezt is szerényen viseli magán. Rövid lábakkal a nagy csodálatos GASGAS al jol bánnik, kicsit még a gyorsaságis idöszakbol sokat tehrheli motor eljét és ezért sokat esik és ne maz esső.
De hasonlóan lágyan derüvel szeretem és mindig mosolygok ha vele találkozhatom pont mind Dew barátommal.
az a menet nem volt rossz ott volt egy sráci is egy Dr400 al motorozik nagy ász a srác a multkor teljesen lapos butyok nélküli gumival mindent megcisnáltak Baluval. nem votl 1cerü.