Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van az a pénz amenyiért neked megcsinálom... opcioként pár szomszéd 40 éves unatkozo anyukát szervezél akiknek hasogatni kell...
egy kép a kedvetekért
Jut eszembe motor polirozo el van tünve bazz.

se sherco se kommentek, lehet elkopott a billentyuzetröl a betü és már nem tud beirni. igaz fészen látom idönként be is ir a polir.

Rayyo mi van a sherco-val te...

Bontos motorja kiválo itéd vélemény ? milyen a gép ?
na faszák vagytok... egyszerübb ha lelőköm a picsába a motort én meg lefutok gyalog...

mellesleg a multkor motoroztam egy napot a triálal hátso fék nélkül...a nap végére elment az eleje is , megforrt benn az olaj anyit huzkodtam...no break no para...
ROn-bá,

gyere fel hozzám itt van 20 kobméter fa lehetne vágni össze, meg lehordani a pinyoba ok. Ki is fizetem, meg utána mehetsz egy rendes motorral amin van fék gáz és futomü. itt a bányában.
Utaéna van itt egy pár öregnéni mig en kettle bellezek te addig hasitod nekik a fát ok ?
fel ne ved az 5 centest fiam...
kis Ronis-rol küldjél képet fax.

hát ekkora legény vagy hogy hüvösbe vágod a fát..
hát nyáron a 38 fokban..na az kemény volt...
na ki a nagyobb lyani... ..matyi
j ó a fatüzelés ..mert ahogy mondják kétszer melegszik az ember fánál..egyszer téle mikor jól fűt az a kazán..
egyszer meg nyáron ....
mikor kifizeti a paraszt a fuwart

nem ezt vártátok..mi
dehát tőlem mindég lyobbat vártok

sanya... a te haverjaid a trevisz meg a du...meg a mudpataki barátom...
vagy azokkal nem egy banda vagytok?
Igen, több a sikerélmény, jobban élvezed.

Egy költői kérdés, ha motorcsere után ügyesebb vagy, belül hogy látod, te fejlődtél?

Összegezve meg tök mind1, ki mivel megy, s hogy, a lényeg az neki jó legyen, ő élvezze vele a motorozást!

További szép estét, jó fórumozást és sok-sok motorozást kívánok mindenkinek!
jahh és elmondanám (bár tudom senki nem érdekel) hogy idáig fát vágtam, délután fél négy ota, és puhafaszu legény mind aki nem ezt csinálta....

csak hogy faszkardozzunk egy kicsit
jézusom sanyi... ha ilyen haverjaid vannak hagyd a picsbe mindet....
vagy küld el vendéghajtani Viktorhoz őket... majd ott kapják az ivet...aztán vagy megszokják vagy megszöknek
vald be mazohista vagy... a motorodal korbácsolod magadat....
Dew ..pedig igaza van dzsiminek... egy jobb technikával magad is meglepődnél hogy jobban és könnyeben mennek a dolgok...

mondjuk annyi hátránya lenne hogy nem kéne folyton szerelned, és nem látnánk a kreativitásodat....amiért kár lenne ....
pedig zélynek nagyon igaza van..

déw...elsőd efekt..két éve bálylintnál.. előtte egy éve a zarándban.. meg a múltkor nálatok illetve daninál..mert bevitt a szúrósbozótos akácosba... kb 5 percet mentünk oszt..defekt lyawítás
ketten kerestük a tüskét ami kiszúrta..de olyan erős volt hogy kiszúrta a gumit és nem volt sehol nem maradt a külsőben....azok valami űbererős akácos olajfás genya volt...
előtte romcisban 2009ben volt első defekt..meg talán hátsó is...au idei szelekiszakadásos dolgot leszámitva..meg a mostanság bekövetkezett meglehetősen sok goldentút elsődefektet
Igazad van, hogy újabb/jobb/finomabb/erősebb technikával könnyebb/hatékonyabb megcsinálni feladatokat, ez tény, s lehet előbb meg is jönne, de nem sietek sehova.

A "másik utat választom", nem a vason fejlesztek, cserélgetem, amíg meg nem találom a legkönnyebben "motorozhatót" hanem ezzel a technikával hozom ki kettőnkből a maximumot
A bibi még mindig az, hogy a motor tudja a dolgokat, csak én nem tudom megcsinálni vele...amíg ez az érzés meg van, biztos nem cserélek.
Amúgy meg a jobb motortól szerintem csak sokkal jobban lehet élvezni az egészet nem?
Én így vagyok vele.
köszi az infót
Elől is dupla belsővel megyek, nem szokott defektem lenni, ami persze lehet szerencse csak
Ez az érzés csak zarinak meg pocakharcos ferencek jött el eddig
Cluj benne van a plakát címébe kék színnel
335 km
2500.-huf
nincs mit
Ha vennél egy normális motort,lehet előbb jönne ez a "tudok motorozni" érzés!
lyaj
amit akartam meg elfelejtettem..
imádom az ilyen felfeléket..
ezt gyakrlatilag.. telis teli ciki cakival...
hát ott 10 perc alat fent letem volan ..és még meg sem fáradok.mÚhahaha
de tényleg ez a legjobb..ilyen volt daninál is...
csak nézte hogy az sx 525 milyen kafin vágat felfelé..na ott gőzölt le végleg..pedig nagyon kafi vezető volt...
http://youtu.be/ym4COmLgDME
déwed..sajnos nem tudom máshogy leirnia zat a teniszpályán használt labdát amit a teniszezők teniszeztek csak már megkopot a fényük és otto szerzett egy nagy zsákkal...
az akkor most szó szerint teniszlabda.. vagy csak teniszlabda
majd nézd meg...egyet tegyél bele a gumiba...és pontossan akkorát tart ki mint ha belső lenne benne...
amúyg ae za 30db ez kb 1,1 bárnak felel meg..de mondtagolden hogy lefelébe meg teljessen úgy fog mintha 0,7 bár lenne benne..viszont sziklásban meg nagyon semmilyen szinten nem koppan fel..

gonzó..

de 380km az. haha .mÚhahaha .nyíhahahahahahaha
hát a regimnet 250...az okés... déva 300 az még az sem kevés...a sebes...360..az már állat..sibiu 420...az 7 óra..de 2009 óta nem voltunk olyan nagyórás túrán..és szerintem nem is akarunk...

déw.
30 teniszlaszti.. vágod...pont befekszik mint részeg biciklis az árokba
ezt szoktam meg s amíg nem érzem, hogy "tudok" motorozni, addig le se cserélem, ezt kívül már lezúztam, ennek már mind1, majd ha egyszer eljutok oda, h "tudok" motorozni, azaz a motor lesz a korlátozó tényező s nem a "tudás", akkor váltok.

Az első fék valóban ilyen, ahogy írod, először én azt hittem levegős, de később rájöttem ez ilyen...futómű beállítás kérdése, enyém nem hintázik, igen, nehéz, nekem még +10kg védelem
Nálam nincs rángatás, lehet azon amit próbáltál, már hajlott a fémlamella, s azért rángat.
380 km Szegedtől.
Jó fejlesztés
de szó szerint tenisz labda?