Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thomasz.. külön van belsőgumishoz, és tömlő nélkülihez... és nem szárad be a szelepnél mint egy defekt spay, folyékonyan marad benne amikor jön a tüske belülröl befogja a kis kezével.... van szavatossági ideje..
na mi a pálya endurosok... mi a zsíííírrr...
Zari megmutatja a maygar vándort !
lefelében lapos 5nm sziklán ha elbaxxa akkor a 130 kilos motor meg a 110 kilos teste beszorul egy szikla meg egy kidölt fa közé, és ö ilyen helyen magyar vándort podukál nem kis sikerrel.
na itt a magyar vándor a HECA sziklás A nyom lejáróban ahol elmondás szerint halálos volt lefele.
http://youtu.be/f4v3gZuibzM
utazni 50 perc...meg ennyi vissza....+ 4-szer pakolni....
utazni kell meg pakolni 20 percet...mindjéárt megsajnáljak.. küldjek neked a fészen egy kis alföldet
egyből tudnád értékleni az ottani kis távolságokat
hol vagy zsirtélywély

ügyes vótá filyam..bizonyitottad hogy a free kifejezetten nagy on kafi az extrem endúróra. .és azt is hogy mért nem mennek a nagy versenyzők a nagy racékon..az elejébe ilyenekkel
mert amit a freevel könnyen megcsinélsz..azt egy exc 300 vagy sx 525 tel is megoldunk...de a rátöltös nagy felfelékben...nagyon elfogy...
viszont te azt eddig sem élted...és szerintem soha nem is fogod....
ezzel a motorral nagyon egybe vagy fiam...neked pontossan ez az ideális társ..ezzel jösz a legjobban...az az 1-2 hely hova ezzel soha nem jutsz fel egy ilynde 3napos túra során az meg konkrétan nem számit!mert goldenék tőled 10szer többet kellet kikerüljenek illetve vártál te is rályuk...pedig a technikályuk(tecsnikszkájuk) képes rá...
ugyhogy le a kalappal...felszerepeltél fialyam...
mostmár el merek hozzád menni motorozni mert tudom hogy nem szopatsz le ...azzal hogy szétunom magam a rád várakozó időben
ugyhogy ügyes vagy ..te is 10 pontot kapsz ..de mondjuk hogy otthagyod a felkód és mi visszük utánad...bekepatod ilyenkor magaddal a horgot...legyél körültekintőbb ne kelljen senkire rászorulnod..tudod.. mint a maszturbáláskor sem
frencsi a segitó kéz:

mondja golden reggel hogy úgy induljak már hogy kis bemelegítéssel..ne cspajióunk bele a lecsóba mint tegnap reggel...mondom biztos arra gondol hogy tegnap 3 perc után belementem a sárga patakba..ott találam egy extrabrutál felfelét amit a két pösti állt neki rajtam kivül bepróbálni a többeik csúnyán elmentek a C mint cica nyomon..ottóval az élen ...
aztán meg gyorsba visszamentem és egyből rátettem maguk mégegy nagyon kafi felfelére ahol egent csak két pösti jött fel 2-3 helyen
mondjuk ez azért volt mert amazt kikerülték okosba..ezt eg tudtam hogy ne lehet

na szóval akkor ha kezgyünk bemelegitősbe akkor bizti arra gondot hogy a patakből ne mennyünk fel valami beteg helyen...tehát kkor hol mennyünk .. mennyünk csak valami patakban
hát mint kiderült..mikor felértünk hosival a patak végére...és golden megjelent a patak felett jövő úton....nem pont ilyen bemelegitésről álmodott
szóval megérkezik nemsoká freeferi is...aztán várunk várunk...nagy csönd..csanád sehol...
2-3 olyan hely volt ahol mikor odaértem még én is forgattam a szemet hogy akkor itt vissza kell fordulni vagy merre is az arra...
az egyik egy nagyon mocsiik 2m mély gödröt ásott a viz..de a parton ha felmegyünk.és nem csúszunk bele...onnan fel egy lapos nagy sziklán..(de ha nem sikerül egyből...akkor bele a gödörbe van az út )..onnan át egy nagy fa alatt hogy leszállsz lendületből átolod félig eldőltm otort..majd megrugatod és a másik nagy lapos felfelé sziklán meg feljutsz valahogy..szóval volt ez a hely...
kérdjük frent...csanádot hol láttad még...
hát ő a nagy fánál átsegitette még az tuti...(de utána meg olyna vészes hely nem volt max egy két kissebb szakadék... ugyhogy mi a baj
elindultunk hosival vissza...nagyon nagy volt a csönd...lemegyünka a 3/4 patakon..mikor meglátjuk csanit...
a nagy lapos sziklásnál van..a fa alá beállva mint a cövek... hátra nema kart menni..mert hülye aki szándákossan csúszik le egy métert egy nagy lapos sziklán csak azért hogy utána azzal a lendülettel még beleessen a két méteres gödörbe .
ugyhogy csandi ott ált mint kis őzike a hurokba dugott fejlével..és tágra nyílt nagy szemekel figyelt...várt a hogy mi lesz...
(végül is megodotta volna ha mi nem megyünk vissza értem, mert mondjuk kiszedi az elős kereket..aztán a hátsót...aztán meg csavaronként felhordja a motort..szóval nem volt kilátástalan a helyzete )
na hosival egymásra nézünk és tudtuk...
-figyu mán csani...zsir azt mondta hogy téged it át segitett ezen a helyen..akr te hogy kerülsz megint oda
hosi rámnéz ...kicsit mosolyog...tudjátok...ugy somolyog az arca .. gyakorlatilag ez a hosi röhely
csandihoz fordulok megint...

-tudtam tudtam..zsir kisegitett. . te meg mocsok módon visszabúlytál a fa alá...vagy azt akarod mondani hogy zsir....Hazudós . . .
csandi csak himbálta azt a buci fejit....ez csandi védjegye

hosi megfogta a motoromat lementem és felcibáltam ezt a kis okostóbbit...azért ott lendület nélkül nix haladás..semmi...plusz olyan mód volt beakadva hogy azért kellett az erős ne mis kevés
ezen behaltam......
jó reggelt...

csak az a baj h innen 10 percre is vannak tok jó helyek...
de ezek meg vannak őrülve ceredért....
motor fel...motor le....s ugyan ez delután.....plussz az utazás....helyette motorozhatnánk...
2.15=2óra 15 perc
mÚhahaha..
ha innen seggedrőla akarok ha csak 10percet is motorozi jó helyeken...oda 2.15 perc..meg vissza ugyn ennyi..plusz két pakolás...nem haragszol ha nem sajnállak meg
nagyon köszi mindenkinek aki eljött...
a csapat igy nagyon kafi lett...
csanád megent be ikszelhet egyet ..mint a II.vh-ban a repülös pilótál...
a múltkor kinyirta szegény norcit
és pénteken pedig azt akit kihozot magával..mert emberünk azt hitte ha csanád ott lesz akkor majd könnyű kellemes menet lesz...de mivel fél éve nem volt velünk..és csanád azóta ....igy ez ...
igazándiból baj nem volt vele addig még egyzesr csak ki nem jelentet hogy neki..óver.....aztán nem tudtuk rábeszélni hogy szombat reggel velünk tartson...pedig akkocsani meg golden kicsit pihenkélhetett volna....mert igy meg ők nem pihentek tegnap...de ők meg hősiessen jöttek és jöttek...

ugy hogy nagyon kafi összrakott egybetett nevetős jóhangulatú...nagyon komoly helyeket találó ..és nagyon jól sikerült hajtás volt ez...

táblásnál volt nekem a mély pont..mond6ni hogy mély gödör..de a garande kanyon mély pontnak hívni
inkább mondanám hogy mariana árok

ami belekeült.. mert a tábláson..ahova eg kopott sixel bármikor elsőre feljutok...még béna menetnél is.. na azt most valahogy ..a 20 nekifutásból kétszer jött össze hogy felcibáltam a véglén a motort és feljutottam
na ott én is megcincálódtam..de ez van..
edzésnek jó volt.. a végén már azt sem tudtam hogy egyáltalán mit hibázok...

na hosi ott is 3 ból 3 csont nélküli feljutás... én meg .. felugrok..mint ziktam neki a sziklsnak odareccsintem a gázt ..és 3 mp kapirnyálás a falon és már esek is vissza...
de mivel sem gumira sem semire nem fogjuk r ás ahbázásokat..igy egyszerűen..csak...
mindegy ..ilyen is volt

fren csinált még sok jó vidit...
meg van még történt..ezer...
tele van már a tököm az állandó pakolászással....
50 perc alatt felbombázok lábon....s legalább addig is motorozok...
na itt a szekönd párc:
http://youtu.be/ohe6iC6zIO8
ottó oktat:a romaniaxe os ban ahol talán idén től van az hogy már képes egyből felmenni . .
de fercsi ezt nem tudlya
http://youtu.be/98e8ozPE6po
lyaú reggelt kivánok...

nagyon nagyon kafi menet volt..Últra jó helyeken...sok sok últra jó fel le vadban...nagyonvadban
75% úly helyek...a régi ismert részeken hosi brillirozott ott konkrétan mindent elsőre csont nélkül. . .
minden összeállt neki...ember motor gumi beállítások...
vadba nagyonvadba sikerült belecsapni..rengetek küzdelmes gurulóköves fás felfelé...az első nap 3 órakkor elvesztettünk egy embert megent...
ott Ő mondta..indokolatlanul...(nagy fórumbúlyó a hajtást is innen tudta )hogy vigyük vissza a kempingbe mert ő ezt ne élvezi...és tudja hogy mindég rá várunk és igy akkor ezt ő duplán ne m élvezi...ez volt a hülyeség...mert pl goldentooth és csanádnak is nagy segitség volt, mert amig rá vártunk addig...ök tudtak pihenkélni
de mondom..elvesztettünk egy ügyes rálydelt... ...nem elég a szali féle tragédia.. hogy Őzterejhben van motor nélkül
még te is...(ne csak olvass irj is )
de ez van..ez a csapat egy igazi túlélő csapat..valahogy kiheverjük...
bontós nagyon hiányoztál...

ami még lejött hogy a mitasz extrem vs mislen..az nagyon csúnyán elválta a táblás feljáróban...
de eaz is hogy ha a mitasz meg van vágva..zsirtv módon..akkor azért az is fog...tehát végül is ..nem is gáz..
pont a free-nek van kitalálva az a lamellás gumi...

freen be is bizonyitotta ..mert lett egy hely.. ahol heca lefelé jött és mondta szali és mindenki(- zari!)hogy azt felfelé nem lehet megcsinálni..de zsírtv a kicsifreevel megcsinálta..de mi hosival hitetlenül inkább a szembe falon próbálkoztonk mikor láttuk a felénél hogy konkrétan úgy ahogy lefelé jön a nyom felmenni nem lehet..de zsir addig agyalt addig ment (két oda vissza)mi akkor már a szembe falun hasitottunk felfelé..szegedi hitetlenek meg lent figyeltek.. és minden járt az agyukban csak az hogy amerre free megy illetve hosival haladunk felfelé..ott nekik Óver van...
emlékszel bontós ahol a múltkor golden visszaparancsolt minket..na ott felmentünk
nem kis küzdelemmmel..de addig meg zsir addig pakolt addig takaritott és agyalt és csinálta dobta át a farakáson magát géppel együtt...hogy a free egyszer csak megjelent felül a sziklák tetején... ...na akkor mondom hosinak..fussunk szeladjuk..mert mi meg ...azt azért tudni kell emerről meg konkrétan a freevel sohan nem jön fel mert egy nagyon komoly...patakoldalra balra fel aztám onnan vissza a patakba majd jobbra fel amig a szem ellát... oldalazós, rátöltős 2 nyélen felfelé kapartat igazai vad parasztban felfelé...na ez nagyon ment az sx 525nek mint mindég !)
szóval mondom hosinak megszületett a zsirkilyáró a mekflálypatakban
annit kértem freentől hogy mennyünk vissza lefelé és mutassam eg hog hol tudta kiokoskadni azt a 5 métert ami lehetetlensége miatt mi hosival egfigyeltem..és tényleg mindöszesen két alig halálos átlkeléssal a patakon a túloldalra franyecul a lapos szila alá lehet jutni..ahol ha jó a lamellás gumid.. akkor felkaparsz ha meg csak sima mitasz extrem...hát soha a büdös életbe nem mész fel...
..na ott lefelé.. a nagy lapos sziklán egcsinálta ma motoron a magyar vándort le is videózták ..meg szétröhögték magukat...de a fagyi mindég visszanyal..mert aztán meg mikor fel banda becsúszott a fa alá lapos körül..hát mindjárt nem rögögtek
az is nagyon komoly volt...mekflályban is volt hiszti...nem kicsi...olyan visszapörgések hogy félő volt ott még a helikopáteres mentés is kelleni fog.. ..

ami még lejött és örültremeneki ..hogy többször látták az sx 525 mennyire is képben van az oldalazókban és a zirósokban..nem csak a kettőnyél gáz ciki cakiban(zorrózás parasztban ) hanem ketyegtetősben is
mert mint mondottam rengeteg rengeteg úly részen mentünk..ösvényen a két nap alatt jó ha 10 percet vágattuk..
mert csak fel le patak..patakba bele...mindenki nézi hogy ott akarunk kimenni.. és már vágattunk is felfelé...

jön a förtsz vidi..
otto oktat...gyakorlatilag az a 2-3 helyahol a free alul maradt...ott azért csúnyán...ezt ottó kereste és meg is lett neki..de jellemzően a free volt felül...és a exc 300as meg alul

Na alvás holnap megyünk mi is hajtani.
Patyi remélem jössz te is elvileg megint futóval, nem itt helyben...
Jóéjt!
Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!Még Vidiket!
NA most meg jó a vidi most lassabb így már Qva jó
jaja...hamar letörnek a szélső bütykök a 6 daysról....
nekem elől jobban bejön a mitas ef...
Jó VIK! csak a normál lejátszásban tedd fel mert ez így KAKA! GYors és nem életszerű, élvezhetőbb az igazi lassabb
nem tudom mi let a jutúbommal.. valami pudlingot emleget a gép..és ennél a vidinél alaszki lesz a hangulat..mert minden lefagy
bontós. ezt neked küldöm csak neked ugrotam át az utat..mert tudom hogy te is ezt tetted volna:-)
http://youtu.be/QHargqF57dw
De szigurúan CSAK a 140/80/18 six days-t, és max 0.4 bar nyomással! Besza-behu olyan jó lesz
Köszi a segítséget Bontós! Eddig csak a mitas-hoz volt szerencsém,most kipróbálom a metzelert.