mennyi szabad ídőtök van.. kettlebel meg ilyen úri hülyeségek....
én ma egész nap méterfát daraboltam egy nagy husgvarnával, utána talicskázás be a kuglikat.... aki vágyik egy kis fitness-wellnes érzésre tudok még munkát adni....legalább van valami látszatja nem csak feleslegesen emelgetitek a vasakat....
Viktor,ön megint nem körültekintően gondolkozott! Kifelejtette a savanyúságot (kb 10 deka az uborka,de ha mustárral eszem,annak is van súlya),és az üdítőt,ami lehet 2 vagy 3 deci.Sajnos nem tudom az üdítőknek decije mennyi deka,de ígérem ezt a hiányosságomat pótolni fogom a közeljövőben. Az evés utáni böfögésnek is van valamennyi súlya (a szellentésről már ne is beszéljünk,mert bevallom,néha-néha,ha senki olyan nincs a közelbe el szoktam engedni egy laposat),tehát pontosan kiszámolni a leszart motor súlyát szinte lehetetlen.
a leszart motor hánykilógram...
megmondom én neked...akár hány kiló is az exc 525 ami 123 kiló telitankolva..ha még leszarod a 25deka kolbász és gondolom 15deka kenyér után..majd 123,4kilóa leszarom hánykiló a motort kérdésre a válasz...
jó?
lyÓÓl számoltam...
mert a kenyérben voltak kétségeim..mert ha magamat veszem akkor 25dekával számolom a 25dkg kolbászhoz ..
de ha mondjuk te figyelsz hogy csak 84 kilós kis gizda maradj akkor a 15dkg is sok
bontós..ez hülyeség...a gépem 113 kiló...bár most hogy az acél műanyag gagyi védőt leszedtem a kormányról és full profi .
kézvédő lett helyette ami alu és könnyebb is mint emez..igy csak 112,91kilcsi jó nén meg sajna nem fogytam és 110,8 voltam a múltkor 108 illetve már 105 kiló..és védőkkel minden együtt van vagy 226 kiló a menetkész tömege zarándög-sx 525nek
de eze van azzal kell mindégh megoldani ami ott van...én ezzel oldom meg..
jól mondlya lyakszi...azzal kell megoldani a mivan..
ott a feladat..ki nem szarja le hogy mivel jött és ki...
ah jön megyünk ha nem ...szopunk
Úgy ám! aki tud az 150 kilós motorral is tud . Én kompenzálom a saját testsúlyomat a motoréhoz mert 130kg a motor én 80kg = 210kg Vik 110kg a motor 110kg testsúly =220kg vagyis én jobb vagyok 10kg-al. Zsír neked hogy áll össze az arány? Ezért járok Kettlebell-re hogy jobb legyen a súly/"ló"erő arány
Mindenki rakja fel a motorojat a merlegre es a pufija le fog esni.En kb 7 liter benyaval raktam fel,megmosva ,minden fele vedovel menetre keszen es 116 kilo volt..es a merlegem jol mer!Mna de egy motor kezelhetoseget nem csak a suja hordozza...
ugy ám..
7 kilóval nehezebb mint áki havered motorja az exc 525!
17tel nehezebb az sx 525 nél!
de bontósnak meg ez a legkafibb gépe amivel a legjobban megy ..mióta ismerem...pedig volt neki exc 450je is!
szóval ez a pár kiló..it dázönt metter
nem is meséltem..tegnap bontós felrkta a sercót a mérlegre...közel üres tank..de amúgy menetkész..
(digitális mérleg...zöldségnagykerben)
125kiló.
szóval úgy ahogy mondtam...telitankolva...(védők mindennel együtt fullrace védettségi állapotban)
130kiló...
(mert 7liter benya..ami hiányzik belőle mert hazahúzott két hete az 0,72 benzinfajsúllyal számolva..pontossan 5 kiló)
mert gyagyás köcsögsége volt hogy felrakta ide a láncot meg mindent 30% olcsóbba nmitn a bolti ár és persze hogy hivogatták...mert úgy tűnhetett..de azok nem öt centesek..az ok
egy bolond játékai...
de mióa nix..azóta
azért nem is irogattam mikor irtad...legyen boldog ott ahol van...én enyit kivánok...
mert itt mi is boldogok vagyunk nix hiszti..nix köcsögölés...nincs az hogy ..ó mért nem maradtam otthon mért nem kajakoltam...vergődés...húzás a románok felé...és ez ..ez a jó hajtások alapja...hiába is volt extrémeben különbe mint mi..ez nem számit ..
egy csapatban az a lényeg mindenki azért hajtson hogy csapatként jó mennyünk..ne az önös érdekeit nézze...
akkor mennyen racelkodni állandóan ...ot egyedül mehet ..ahogy tud...és tud az nem is kétség...
motorozni csapatban meg ember kell
sajna ez a vidiken nem jöt át...
az jött át hogy a csapt legjobbja egy freerálydos...
az öttcentes szarjaidat meg ne is emlegesd.. mióta nix gyagyás..meg mindenki normális..nem jön ötcentes csak ha beirod abba a sorba...köcsög szopatás nem jön..minek is...
vágod?
mekkroa egy ökör.. mert összel nálunk törte le..akkor sem vett mert hülyeség...
hát most is letört..
mért nem mondtad neki..ne vegyen ..mert az hülyeség csak kezdőknek való meg aki nem akarja leszopni..leszopatni magát meg a társait egy ilyne előrelát6ó hiba miatt
ketlebel.. na menjetek a picsbe bazzee...egy csomo öreg nénit tudok a környéken akinek összevághatjátok a téli tüzelőjét karitativ....