Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szali...
ah ugy is mész ki..nem lesz időd dobálni az öt szenteseket.. add már át az aksit..oszt amig nem jössz velünk...pár hónap...év..addig használnám hogy ne porosodjon be..
csak ha esetleg megent úgy jönne megy a gyúlytás hogy megent szakadt .sé rá sem mérnének csak bedobozolják...jÓÓÓ...
thnx
ez a zarándög..dobálja itt az öt szenteseket..
nehogy jelentkezzen valaki....mert nem lesz itt semmi max kalyakolás a tiszaholtágban...meg strandröpcshi
zsir..
nagy spiller vagy.
ha nincs sor sorba állok érte..
ha nem kel el pénzé akkor én is veszek egyet...
meg hasonló okos gondolatok

ron...
ilyen cukorborsó nix is..ezt úgy rajzoltátok zsir..krélytával

zsir ...
most kértek fel ..... hogy jönnének szombaton titokhajtani..
meg vigyem el őket ..bele a letsóba...megizzadjanak...szerinted 38fokban
elvállaltam de csak a lyaúzan ész határain belül..magyarul ha együtt tudunk menni megyünk....arról szó sem lehet hogy ők egész nap motoroznak ...mi meg a fánál várjuk hogy egyszer odaérjenek
nagy LIKE ha nem menne el akkor sorba álok érte !
jaj de félek
vérkutya forum.. ha ez ráfog nektek torokra végetek..
ezt neked kÜldöm...
http://youtu.be/iPFg6p_5W4E
majd ha bontóst megent elengedi a pussy-ja..akkor megent gó ...2-3 napra..majd teszünk fel vidiket
mert legutoljára.. egy hónapja ..csajk egyre sikerült menni..de szerintem.. ezt most hamarosan bepótoljuk..
csak gyanús hogy jönne pöstiből..2-3..meg nyirből..meg bakonyból...meg innem botóssal..2..3..4
ugyhogy szar csapat nem lesz az tutti
addigra bontósnak is már gyűltek a nyomok a gépében..nekem is van fejbe 2-3 nap.. oszt akkor bóklászhatunk megent frankót
na mennyé ..ember ..nyalogasd meg a bankértyádat.. kűggyé pussy-t a internet bankba oszt majd irj kintről is.. az az egy élmény..ami kétség kivül hiperszuper volt..az meg majd életbentart..akár évekig is
egy kéterez 14 es frirálydal..
csak aza baj.. 2000..húszban mikor haza mersz jönni ..mert addig csak a pénzt nyalod..mert az úgy kell...akkor má az is 6 éves lesz..mondjuk üzóra meg kevés..mert sajnálod rá a pénzt..merrtt gyúlytöd mocskossul
úr isten..akkor majd külön bandázódsz..
mert bontós a nagy döggel meg én..már nem tudjuk tatani azt a szintet ahol még járwix is csak kapaszkodik utánad.
mÚhahaha
pár nap és indulok. de freeride val térek haza . az most a favoritom.
ember..mennyé ki dolgozni ósztriába mielőtt agyvérzést kapsz
támaszd a falhoz a lyószágot a hiper ventiddel.. lehelj neki búlktcsú csokot..pár évre..oszt lődd felyebe magad
mielőtt agyvérzést kapsz. csak 5 centes volt. de megint felkaptad .
ja valamit elkúrt...
de remélem a következő..már 120%os lesz
ember...
ah mentek..p..sz..
gyújtás nékül is megyek.. illetve lesz kölcsönbe.. szerzek...
csak mondjatok valami konkrétat..
p-sz csak a venti miatt nem jó..de akkror megmarad a aksis venti.
mert péntek jön a gyújtás..csütörtökre 100% nem lér isde..csak péntekre.
vagy szar dróttal csinálta vagy csak a forrasztás véginé szar vagy vagy stb
na csikuszmászterusz...
csak küzdöttél te is...
hát igen..ezért nem is értem...
hogy a retekbe nem mért rá a marhálya mikor meg tekercserlte.csak azt hogy elfogyott 3500ft drót...
a helyet hogy rámért volna hogy 4kohm..és akkor az nem szakadt.
amúgy fullosan néz ki...mondom profi..csak valahol szakadása van
ez jó
Mester Küzdöttem én annak idején ilyen szarokkal,csak akkor takony vótam csináltam én jeladót a semmből,lemezekre műanyag olvasztva,kézzel tekercselve fent a kis szobámban,nem tévéztem,mint ma a taknyok,hanem ilyen szarokkal küzdöttem esténként,és bammeg jók lettek :D Pedig akkó még net sem volt Robogó cdi-t is rálehet kokecolni egy krosszra a gyári helyett,ha nincs píze a parasztnak újra(ha régen meglehetett,meglehet ma is) A világító tekercset is meglehet csinálni,még olyanra is amire nem is férne fel egyszerű halandó szemei szerint stb stb, de azé vagytok endúrósok,me ezekkel az akadályokkal is meg kell küzdenetek Úgyhogy ne add fel.hajráááá
Amire a legfontosabb odafigyelni...a kutyakkal valo talalkozas mikor futnak veled szembe es szoknek be elodbe..tobszor megjartam,hogy majdnem ramentem valamelyik kutyara.Utanna mar nincs gond...csak csaholnak melletted
Nem raktam fel azt a videot mikor a mult hetvegen a szembe futo 3 kutyabol kiszemeltem egy szep nagy feheret es el kezdtem hajtani,futott elol es en huztam utanna,fent volt feher mezobe a hegyekbe egy szep nagy mezonn ahol jol tudtam huzni a gazt utanna.
Hajtottam is vagy 300 m,es vagy 50 k/h val szedte a labait..ugy menekult mint meg soha.....persze a tgobbiek ott hagytak es mind szetfutottak....jol szorakoztam a pasztor boszusagara...mondjuk soha nem is hivja visza a kutyakat,hadd fussanak a faszkalap motorosaokra.Azert vigyaztam,hogy vadaszbol nehogy preda legyen,mert ha elesek akkor nem biztos ,hogy nem harapnak meg.
Ha a sereghez kozel jarounk,mindig nyugisan elburrogunk,futnak mellettunk vagy10en mindig,bekeritenek de altalaba nem kapnak hozzad.Vigyazunk,hogy ne essunk el,nem figyelunk a dogokre,hogy hol futnak es mekkora meg milyen,mert az elveszi a figyelmed es egy istentelen mozdulat es maris pedigree vagy.
Ilyenkor jo egy kis balta,fejsze ami nallad van..amelyik a legkozelebb er a kozeledbe annak adsz 1 et ajandekba es az mikor vonyitva menekul,garantaltan az egesz fut utanna.Tesztelve volt mar nem is egyszer.Sokszor nagyobb a panik mint az okos megoldas.Vannak falkak amelyek ha meg is tamadnak csak ugatnak...de van melyik jon rad direktbe es harap beled...es ha egy megkezdett a tobbi is kapja a batorsagot.Es ami a lenyeg,hogy nadjabol egy kicsi faszbezgeto kis faszdarab kutya jatszodja a basztato dumat....a tobbit felbassza
ha megfordulnak és elkezdenek menekülni..akkor lett volna a baj...
igy meg ..csak kissé bexartak...
de nem biztos hogy ti is igy lyártatok volna.