Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk a másikban az az öhlins se 5 ft-os holmi..
fogalmam nincs... én ilyen uri dolgokat nem nézegetek mint új motor árak...
gondolom az anyegin dönt... nagy nevü is legyen, de megfizethető.... ez nehezen szokott össze jönni...
Mi a kul arban a factory,m a racing kozott?
hát ezaz, sonkát zabál aztán meg nyafog... mi még képen se láttunk mostanában sonkát...
Reiger van benne?jeeee

gondolom ez a gagyi verzioja

Azert nem ertem,h elol marzocski,hatul ohlis,reiger?nem lenne celszerubb egy gyartoval megoldani?
amugy nekem a factory jobban tetszik de csak azért mert több a tekergető a hátso telon...

és persze a jogosulatlan rekluse előny....
Latod,ezekkel a fouri kajakkal(sonka)csak a baj van.Miert nem a parizerbol kertel,v a turista felvagottbol?
ez is 2014-es csak ez racing, másik meg factory.... na hol a különbség, aki megtalálja mindet, kap zsirferitöl egy gumit...
En szivesen elmennek veled is .Latod,zsir mindig sztarolja magat,amikor meg arol lenne szo.....de o ilyen.

Venti nem fer el neki,most beszeltem vele.Ez a k7 utani motorokhoz jo elvileg.Azt mondta h lefarag belule...
nem az volt a baj...
nem szab venni akciós sonkát szeletelve..amiből csak pár szelet van a púltba nés mokor mondod hogy 20dk kérsz belőle azt mondja csak ez a 3-4 van..
azt viszont nem mondja hogy azért akcilyós..mert az a 3-4 elöl az ott van már egy hete
bár a doki csak anyit mondott virusos bélizém volt...és hogy ...ha diétázom két 4-5 napig elmúlik hamar
annyit tudok csinálni hogy a szalonnát olajban sütöm..
az már diéta .
hiába mondom neked hogy ne egyed a chilis babot 1 liter tejjel lefojtva....ugye ugye....
nade egy kis motor is 2014-es, tele fincsi holmikal....
hallgatnak bontóssal mert titokromán lesz..
ÚÚ ezt kikotyogtam
ÚÚ
szalinak is lesz ventinyólya...azt irta.... szerdára...
csak azt nem mondta ....melyik héten szerdára...
de nagy a csend..úgy érzem a schufni tunnying fabungallólyában készül a 7vége valami okosság...

sajna én nem mehetek..mert annyi időre nem tudok...
de hidd el rély.. ha mennék..vinnélek magammal..mint bontós a budi-papirt...
ne izélj ez bók..mert bontós mindég visz magával olyat. ..
de hogy is te hülyeÁLLat bedugulva...
hát épp ez az...
2 napja fostam hánytam egyszerre..aztán azt hittem...disz iz ö end...
még orvoshoz is mentem ..meg kiírtak..de,nem a barát ok köztből
csak, hogy ne hordjam be a céghez a kórságot....
de úgy érzem..már sokkal jobban vok.. ma olyat szartam,...mint egy ember
elmondom nektek hogy ne csak mindig a hüje motorokrol legyen szo... olyan barackos pitét eszek éppen...... áááá durván finom...

gyorsan fogy, de aki idejön annak adok...
sanyi... ennyi... olyan motort vegyél ami ellen nem küzdesz hanem élvezet a motorozás..
Így van.

Guba a gubához, suba a subához. Csakis választékos környezetben vagyok hajlandó cselekedni, választékos társasággal, választékos eszközökkel!
nagy LIKE. irásodra.
nekem te tetszettel, mint ember és fiad is az a kedves szerény de egyenes emberkék vagytok kis csomagolásban.
Örvendek meg ismertelek.
Nyilván az erős gépeknek is megvan a maga előnye. Mentem én hegyen yz 450 f 2005 ös fajtával 4 sebesség stb. Ma azért már,igy közel a 40-hez,és három fiú gyerekkel a hátamon,azt gondolom, elég olyam erős motort venni,ami ki tudsz motorozni. A 18 le kitudtam, a 45 le már nem tudnám. De a + lóerő az kiszívja a véred,,,,,,....
kidugultál baz...
mi volt az agyadban vér rög ... már nem is merek beszolni mert besértödsz megint teee..
be voltál dugulva, nem volt sex otthon vagy mi ?
elnézzük neked teeee.
Szali nagyon megvan bölccsülve ez a Fehér cigány tuti gyagyás mert van amikor lehet vele beszelni most pedig nem rég a Gorrilák életet elemezte ki utolsó hajszálig baz,
már hianyzot az eszed innen igaz a helyes irsod hiányoljuk persze ékezet nem kell és lyáú is. te fax....
Gecsa kérdésére a válasz::: Természetesen a Freeride,sokkal jobb a TTR nél,,,de nem annyival,hogy 3 x annyit leszurkoljak érte.
látod..sanya..
ez a fórum ..mindenkiből kihozza az. ...
ÁLLATOT

futóművel lehet mit kezdeni...
benyát meg az első sárvádőhöz 2 litert simán oda kötegelőzöl...
én imádom mikor lyön az erő parasztból.
ha nem láttad volna...
ez 3 nyélen van...végig...lyó a végén azért volt némi qplung is...
mert parasznak a parszt motor tetszik..a műveltnek meg a reklúz kupli és finom menet ugye dorktor úr .
http://youtu.be/zZI8U8kw9mM
mindent ki lehet számokban fejezeni..de van azt hogy sokan nem értik meg..általában azok akiknél baj van a logikával...
de vigyázni a számok sokszor megcsalatják az embert...
azt már irtam hogy az átlag az egy nagyon de nagyon rossz számtani kimutatás...
pl...
fizetésemelés.. átlag 35 % les za tanároknál...
lesz akinek 80%..meg lesz akitől elvonnak 10% ot .. és akkor az már két emberre nézve,..35% emelés...
de az egyik mégis full beszopta...
Ott kezdem, hogy vasárnap Börzsöny túrán voltam Z vezetésével. Először jártam itt,így nem tudok viszonyítani, hogy milyen helyekre vitt minket Z, de szerintem elég jót mentünk,meg jó sokat is . 4.5 üó. Volt benne minden,parasztgázos ,rohasztó, méteres sziklalépcső,guruló farakással az alján. Sokszor a nagy 300 asoknak is meggyűlt a baja a feladattal. De a kis TTR 230 RRR a 18 le mindent megoldott,bár volt,hogy 3 szor mentem neki. Akkor nem kérdés ,hogy a FREERIDE MINDENT MEGFOG OLDANI. a MOTOR TUDJA. Erősebb,könnyebb, jobb futómű, (kár ,hogy csak egy kicsit). Ami nem tetszik. Apróságok.: Kicsinek találom a tankot. (Én nem fogok benzint szállítani a hátamon) Gyengék a fotóművek,lágyak,hamar elérik a teljesítésük határait, Alapjárat fölött kicsi a nyomaték,utána azért már rendben van. És indokolatlanul megy a ventilátor normál menet közben. A fék is határeset. Határozottan vennék ilyet,de kicsit sokallom az árát. Szokták mondani,hogy a kevesebb több. Ez van. Mikor lehúzod a gázt ,nem történik semmi különös. Nem ágaskodik,nem kapar. Végig úgy mész egész nap a hegyen,hogy lecsavarod a gázt félig ,vagy tovább,és nem kell figyelni a kitörő brócájdra. Ez bizony nagy segítség egy egész napos túrán. Végig fog jönni az erő,úgy hogy észre sem veszed,és fenn vagy mindenhol. Amúgy találkoztunk a hegyen egy másik 5 tagú brigáddal,és utána együtt mentünk végig. Én nem ismerem őket, a nevüket sem tudom, de ha olvassák ezt a listát,meg tudják erősíteni az előbb leírtakat. Na ,ennyit sem írtam még ide.