nem az volt a baj...
nem szab venni akciós sonkát szeletelve..amiből csak pár szelet van a púltba nés mokor mondod hogy 20dk kérsz belőle azt mondja csak ez a 3-4 van..
azt viszont nem mondja hogy azért akcilyós..mert az a 3-4 elöl az ott van már egy hete
bár a doki csak anyit mondott virusos bélizém volt...és hogy ...ha diétázom két 4-5 napig elmúlik hamar
annyit tudok csinálni hogy a szalonnát olajban sütöm..
az már diéta .
hallgatnak bontóssal mert titokromán lesz..
ÚÚ ezt kikotyogtam
ÚÚ
szalinak is lesz ventinyólya...azt irta.... szerdára...
csak azt nem mondta ....melyik héten szerdára...
de nagy a csend..úgy érzem a schufni tunnying fabungallólyában készül a 7vége valami okosság...
sajna én nem mehetek..mert annyi időre nem tudok...
de hidd el rély.. ha mennék..vinnélek magammal..mint bontós a budi-papirt...
ne izélj ez bók..mert bontós mindég visz magával olyat. ..
de hogy is te hülyeÁLLat bedugulva...
hát épp ez az...
2 napja fostam hánytam egyszerre..aztán azt hittem...disz iz ö end...
még orvoshoz is mentem ..meg kiírtak..de,nem a barát ok köztből
csak, hogy ne hordjam be a céghez a kórságot....
de úgy érzem..már sokkal jobban vok.. ma olyat szartam,...mint egy ember
nagy LIKE. irásodra.
nekem te tetszettel, mint ember és fiad is az a kedves szerény de egyenes emberkék vagytok kis csomagolásban.
Örvendek meg ismertelek.
Nyilván az erős gépeknek is megvan a maga előnye. Mentem én hegyen yz 450 f 2005 ös fajtával 4 sebesség stb. Ma azért már,igy közel a 40-hez,és három fiú gyerekkel a hátamon,azt gondolom, elég olyam erős motort venni,ami ki tudsz motorozni. A 18 le kitudtam, a 45 le már nem tudnám. De a + lóerő az kiszívja a véred,,,,,,....
kidugultál baz...
mi volt az agyadban vér rög ... már nem is merek beszolni mert besértödsz megint teee..
be voltál dugulva, nem volt sex otthon vagy mi ?
elnézzük neked teeee.
Szali nagyon megvan bölccsülve ez a Fehér cigány tuti gyagyás mert van amikor lehet vele beszelni most pedig nem rég a Gorrilák életet elemezte ki utolsó hajszálig baz,
már hianyzot az eszed innen igaz a helyes irsod hiányoljuk persze ékezet nem kell és lyáú is. te fax....
látod..sanya..
ez a fórum ..mindenkiből kihozza az. ...
ÁLLATOT
futóművel lehet mit kezdeni...
benyát meg az első sárvádőhöz 2 litert simán oda kötegelőzöl...
én imádom mikor lyön az erő parasztból.
ha nem láttad volna...
ez 3 nyélen van...végig...lyó a végén azért volt némi qplung is...
mert parasznak a parszt motor tetszik..a műveltnek meg a reklúz kupli és finom menet ugye dorktor úr . http://youtu.be/zZI8U8kw9mM
mindent ki lehet számokban fejezeni..de van azt hogy sokan nem értik meg..általában azok akiknél baj van a logikával...
de vigyázni a számok sokszor megcsalatják az embert...
azt már irtam hogy az átlag az egy nagyon de nagyon rossz számtani kimutatás...
pl...
fizetésemelés.. átlag 35 % les za tanároknál...
lesz akinek 80%..meg lesz akitől elvonnak 10% ot .. és akkor az már két emberre nézve,..35% emelés...
de az egyik mégis full beszopta...
Ott kezdem, hogy vasárnap Börzsöny túrán voltam Z vezetésével. Először jártam itt,így nem tudok viszonyítani, hogy milyen helyekre vitt minket Z, de szerintem elég jót mentünk,meg jó sokat is . 4.5 üó. Volt benne minden,parasztgázos ,rohasztó, méteres sziklalépcső,guruló farakással az alján. Sokszor a nagy 300 asoknak is meggyűlt a baja a feladattal. De a kis TTR 230 RRR a 18 le mindent megoldott,bár volt,hogy 3 szor mentem neki. Akkor nem kérdés ,hogy a FREERIDE MINDENT MEGFOG OLDANI. a MOTOR TUDJA. Erősebb,könnyebb, jobb futómű, (kár ,hogy csak egy kicsit). Ami nem tetszik. Apróságok.: Kicsinek találom a tankot. (Én nem fogok benzint szállítani a hátamon) Gyengék a fotóművek,lágyak,hamar elérik a teljesítésük határait, Alapjárat fölött kicsi a nyomaték,utána azért már rendben van. És indokolatlanul megy a ventilátor normál menet közben. A fék is határeset. Határozottan vennék ilyet,de kicsit sokallom az árát. Szokták mondani,hogy a kevesebb több. Ez van. Mikor lehúzod a gázt ,nem történik semmi különös. Nem ágaskodik,nem kapar. Végig úgy mész egész nap a hegyen,hogy lecsavarod a gázt félig ,vagy tovább,és nem kell figyelni a kitörő brócájdra. Ez bizony nagy segítség egy egész napos túrán. Végig fog jönni az erő,úgy hogy észre sem veszed,és fenn vagy mindenhol. Amúgy találkoztunk a hegyen egy másik 5 tagú brigáddal,és utána együtt mentünk végig. Én nem ismerem őket, a nevüket sem tudom, de ha olvassák ezt a listát,meg tudják erősíteni az előbb leírtakat. Na ,ennyit sem írtam még ide.
gondolom ez a gagyi verzioja
Azert nem ertem,h elol marzocski,hatul ohlis,reiger?nem lenne celszerubb egy gyartoval megoldani?
és persze a jogosulatlan rekluse előny....
Venti nem fer el neki,most beszeltem vele.Ez a k7 utani motorokhoz jo elvileg.Azt mondta h lefarag belule...
nem szab venni akciós sonkát szeletelve..amiből csak pár szelet van a púltba nés mokor mondod hogy 20dk kérsz belőle azt mondja csak ez a 3-4 van..
azt viszont nem mondja hogy azért akcilyós..mert az a 3-4 elöl az ott van már egy hete
bár a doki csak anyit mondott virusos bélizém volt...és hogy ...ha diétázom két 4-5 napig elmúlik hamar
annyit tudok csinálni hogy a szalonnát olajban sütöm..
az már diéta .
ÚÚ ezt kikotyogtam
ÚÚ
szalinak is lesz ventinyólya...azt irta.... szerdára...
csak azt nem mondta ....melyik héten szerdára...
de nagy a csend..úgy érzem a schufni tunnying fabungallólyában készül a 7vége valami okosság...
sajna én nem mehetek..mert annyi időre nem tudok...
de hidd el rély.. ha mennék..vinnélek magammal..mint bontós a budi-papirt...
ne izélj ez bók..mert bontós mindég visz magával olyat. ..
hát épp ez az...
2 napja fostam hánytam egyszerre..aztán azt hittem...disz iz ö end...
még orvoshoz is mentem ..meg kiírtak..de,nem a barát ok köztből
csak, hogy ne hordjam be a céghez a kórságot....
de úgy érzem..már sokkal jobban vok.. ma olyat szartam,...mint egy ember
gyorsan fogy, de aki idejön annak adok...
Guba a gubához, suba a subához. Csakis választékos környezetben vagyok hajlandó cselekedni, választékos társasággal, választékos eszközökkel!
nekem te tetszettel, mint ember és fiad is az a kedves szerény de egyenes emberkék vagytok kis csomagolásban.
Örvendek meg ismertelek.
mi volt az agyadban vér rög ... már nem is merek beszolni mert besértödsz megint teee..
be voltál dugulva, nem volt sex otthon vagy mi ?
elnézzük neked teeee.
Szali nagyon megvan bölccsülve ez a Fehér cigány tuti gyagyás mert van amikor lehet vele beszelni most pedig nem rég a Gorrilák életet elemezte ki utolsó hajszálig baz,
már hianyzot az eszed innen igaz a helyes irsod hiányoljuk persze ékezet nem kell és lyáú is. te fax....
ez a fórum ..mindenkiből kihozza az. ...
ÁLLATOT
futóművel lehet mit kezdeni...
benyát meg az első sárvádőhöz 2 litert simán oda kötegelőzöl...
én imádom mikor lyön az erő parasztból.
ha nem láttad volna...
ez 3 nyélen van...végig...lyó a végén azért volt némi qplung is...
mert parasznak a parszt motor tetszik..a műveltnek meg a reklúz kupli és finom menet ugye dorktor úr .
http://youtu.be/zZI8U8kw9mM
de vigyázni a számok sokszor megcsalatják az embert...
azt már irtam hogy az átlag az egy nagyon de nagyon rossz számtani kimutatás...
pl...
fizetésemelés.. átlag 35 % les za tanároknál...
lesz akinek 80%..meg lesz akitől elvonnak 10% ot .. és akkor az már két emberre nézve,..35% emelés...
de az egyik mégis full beszopta...