még egy info ma volt a polirozo velünk mocizni és felszerepelt !
jo volt, ugyes es mindehol felmegy, látszik ésszel megy és mindent megold nem vicc. ez a fasz ha komolyan venné elmehetne versenyezni... mert jó és ügyes ugyhogy nagy LIKE Ray jo volt. örvendek jöttél.
nagy LIKE sajnálom. nem birtam menni családi hisztik volttak
asszony nagyon igényel mostanában ennyi csak.
részemről nagy tisztelet és örvendet gondoltok rám bárhogy is legyen.
örvendek részese lehetek gondolataitoknak.
graulalonk a menetért kpekért.
szali remélem nem sokaig tünsz el te csög fehér cigi. !
Ennek örülök Zsír, sokat emlegettünk ma, Brutál komoly helyeken voltunk ma, te is csatlakozhatnál 1 ilyen menethez, a képek önmagukért beszélnek, de neked csináltunk fejkamerás vidiket is a több-km hosszú komoly pataktól a brutál magas hegyek meg zorrózásáig! 1 szóval sokan hiányoztatok lesznek vidik is PL. amiben Szali mindenkihez szól aki hiányzik! Aki + nem hiányzott annak EZT A KÉPET KÜLDI
berakom a kis békám.
s elmondom a BERG megy a levesbe.
elkel mondjam olyan szinten javult ezel a motoral a technikám hogy brutál, ezen túl mindenhol felmegyek elsőre. Nem fáradok.
A tapasztalat az hogy ezek a normal crox vázzal és futomuvel elatott motorok sokszor te mész utána mivel nagybb a sulya magasásag, a kis békával Freeride forditva van olyan szinten kényelmes kicsi és kezes soha nem mész mint utas hanem te kezeled. S ez akkora előny hogy nem lehet elmondani.
Szoval BERG elado lesz.
ne is mond...
de úgy van ez a gyúlytás hog van egy 3 fejú vasmag..amin nix semmi...
arra tekercselik rá...
nagyon kafi az egész mikor itt van tiszta hibátlan...
csak ez szar...
mert szakadt valahol...
csak nem nnézték meg ott sem.. túl bizalmas volt mindenki...
ha megnézték volna.. akkor az öreg annyit mondott volan hogy ez egy 2 kiló ohmos tekercs..vagy 5 ..de nem tudta.. tehát ők sem nézték meg....
ami biztos..a gyújtás részt nem piszkálták..lyák...hál istennek... ugyhogy ez megent csak idő kérdése.. és elméletileg,...1szer..egyszer csak jó lesz
hétfőn postázok..és csak várom hogy pénteken csengessen a postás hogy ...it van.. amit berakok ..és jó lesz mert amúgy meg lófasz ez az egész...
de mondom ha nem küldöm ki a mindenrea a 11 rugót.. most aksit vennék ..igy utólag..szenvedjen a faxom..
nem is meséltem.. megjött a gyújtásom 350km ről......a szuper feltekercsel..kafi ...
felrakom...
aksi nélkül...inditom...
végül is indul...de ventit nem mozgat...
átkötöm aksis verzióra......
nem tölti az aksit...
mondja a srác.. mérjek rá a tekercsre...
hát az szakadtat mutat...
leveszem a saruakt...csak a sima két szálnál is ..dettó...
hát mondom ezt nem hiszem el...
mondja küldjem vissza... és gariba megcsinálják...
ezt nem akarom elhinni...
itt is van tekercselő...itt is feltekercselik.. még kevesebbért is...de mivel az ottani sx 525 igy működik ...mondom csinálják már azok akik már csináltak ilyet...
és tessék igy járok vele . ..
egy tizesnél játok .. feszab plusz 3500...gyújtás5000...benyaköltség1500 az ottani srácnak.....meg 1000 a posta.....
és most küldözgethetem vissza megent egy 7re...és rimánkod6ok hogy visszaérjen...
de lehet inább elviszem az iteni tekercselőhöz...mert már a tekercs rajta van...kb 3-4ért ez is megtekeri...és az meg akkor már jó lesz....
de csak azért is visszaküldeném hogy emez dolgozzon vele.. de kb azzal maga alat vágom a fát..mert a bizalom ilyenkor ..elhessen.,..az a pár ezer meg nem ér annyit...
de mondom visszaküldeném hogy csinálja már meg rendessen
lyak...
értem hogy nekem irtad..csak nem értem hogy ez miért
ez most nem jött át...1 hónapja itt voltunk bontóssal 3an.. ezért is szervezte megent ide bontós... csak a 5-6 főből ketten értek rá....mert egyik nászúton.... másik... dolgozik...fele meg ott van...
ugyhogy nem értem mire akartál kilyukadni...kb mintha arról akarnál meggyőzni hogy értsem meg...endúrózni jó...
nyugi lyakszi...értem
voltam asszonykaval Turázni, addig baszogatott mig elvitttem
ö kérte könyörgöt a közutért én már utálom a közutat voltt is egy két izgalmas hiszti (baleset közeli, pl murvás felhordás az uton kanyarban) stb stb,
pár kép legyen min rágodni vagy vergödni...
http://youtu.be/kR7R54iidJk
jo volt, ugyes es mindehol felmegy, látszik ésszel megy és mindent megold nem vicc. ez a fasz ha komolyan venné elmehetne versenyezni... mert jó és ügyes ugyhogy nagy LIKE Ray jo volt. örvendek jöttél.
asszony nagyon igényel mostanában ennyi csak.
részemről nagy tisztelet és örvendet gondoltok rám bárhogy is legyen.
örvendek részese lehetek gondolataitoknak.
graulalonk a menetért kpekért.
szali remélem nem sokaig tünsz el te csög fehér cigi. !
berakom a kis békám.
s elmondom a BERG megy a levesbe.
elkel mondjam olyan szinten javult ezel a motoral a technikám hogy brutál, ezen túl mindenhol felmegyek elsőre. Nem fáradok.
A tapasztalat az hogy ezek a normal crox vázzal és futomuvel elatott motorok sokszor te mész utána mivel nagybb a sulya magasásag, a kis békával Freeride forditva van olyan szinten kényelmes kicsi és kezes soha nem mész mint utas hanem te kezeled. S ez akkora előny hogy nem lehet elmondani.
Szoval BERG elado lesz.
de úgy van ez a gyúlytás hog van egy 3 fejú vasmag..amin nix semmi...
arra tekercselik rá...
nagyon kafi az egész mikor itt van tiszta hibátlan...
csak ez szar...
mert szakadt valahol...
csak nem nnézték meg ott sem.. túl bizalmas volt mindenki...
ha megnézték volna.. akkor az öreg annyit mondott volan hogy ez egy 2 kiló ohmos tekercs..vagy 5 ..de nem tudta.. tehát ők sem nézték meg....
ami biztos..a gyújtás részt nem piszkálták..lyák...hál istennek... ugyhogy ez megent csak idő kérdése.. és elméletileg,...1szer..egyszer csak jó lesz
hétfőn postázok..és csak várom hogy pénteken csengessen a postás hogy ...it van.. amit berakok ..és jó lesz mert amúgy meg lófasz ez az egész...
de mondom ha nem küldöm ki a mindenrea a 11 rugót.. most aksit vennék ..igy utólag..szenvedjen a faxom..
hidd el jó az endúrózás.. hidd el jó a patakban menés..érted?
felrakom...
aksi nélkül...inditom...
végül is indul...de ventit nem mozgat...
átkötöm aksis verzióra......
nem tölti az aksit...
mondja a srác.. mérjek rá a tekercsre...
hát az szakadtat mutat...
leveszem a saruakt...csak a sima két szálnál is ..dettó...
hát mondom ezt nem hiszem el...
mondja küldjem vissza... és gariba megcsinálják...
ezt nem akarom elhinni...
itt is van tekercselő...itt is feltekercselik.. még kevesebbért is...de mivel az ottani sx 525 igy működik ...mondom csinálják már azok akik már csináltak ilyet...
és tessék igy járok vele . ..
egy tizesnél játok .. feszab plusz 3500...gyújtás5000...benyaköltség1500 az ottani srácnak.....meg 1000 a posta.....
és most küldözgethetem vissza megent egy 7re...és rimánkod6ok hogy visszaérjen...
de lehet inább elviszem az iteni tekercselőhöz...mert már a tekercs rajta van...kb 3-4ért ez is megtekeri...és az meg akkor már jó lesz....
de csak azért is visszaküldeném hogy emez dolgozzon vele.. de kb azzal maga alat vágom a fát..mert a bizalom ilyenkor ..elhessen.,..az a pár ezer meg nem ér annyit...
de mondom visszaküldeném hogy csinálja már meg rendessen
értem hogy nekem irtad..csak nem értem hogy ez miért
ez most nem jött át...1 hónapja itt voltunk bontóssal 3an.. ezért is szervezte megent ide bontós... csak a 5-6 főből ketten értek rá....mert egyik nászúton.... másik... dolgozik...fele meg ott van...
ugyhogy nem értem mire akartál kilyukadni...kb mintha arról akarnál meggyőzni hogy értsem meg...endúrózni jó...
nyugi lyakszi...értem
5 hete itt csináltam a vidit...
szolval azért -...képben vok...
http://youtu.be/Y29aGHrSpmI
http://youtu.be/hOgNuA5nXqk
https://www.facebook.com/photo...
Sirok Hill CLimb !
ö kérte könyörgöt a közutért én már utálom a közutat voltt is egy két izgalmas hiszti (baleset közeli, pl murvás felhordás az uton kanyarban) stb stb,
pár kép legyen min rágodni vagy vergödni...