Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig van olyan hogy nincs B terv! Nekem is csak úgy mesélik ezeket,mert én se megyek sárba.Nem szeretem ha koszos a motorom!
A lényeg hogy fent van! Egyszer egy ilyenre mondta a cimborám:Bazdmeg,mit dolgoztam vele mire így elbasztam!
ha sar van bele sem megyek
a pontosság kedvéért,motoron ülve balos hűtő
3 nap alatt felkínlódtam a keretet
a hátsó rész is ilyen 4x hajlított franc, na mivel hajlítani nem tudok bevagdostam ék alakban, így behajlítottam ahogy passzol aztán hegesztettem egész nap, mert hegeszteni se tudok igazán
de végülis megvan, holnap lesz egy 3 napos erdélyi teszt, bízom benne nem hagyom el
hali.Valaki nem tud eladó hűtőt? cr 125 hondára kellene,balos 2003 évjárat a motor...S.O.S
Vakond 2000,földi kutya (bár ez elég ritka) 100 000.
A gyerekek miatt nem nagyon merek vegyszert használni,pedig kaptam olyat,ami mindent visz,mint a piros hetes.Próbálkoztam már mindenféle csodaszerrel,meg virággal,elektromos riasztóval,de egyik se jött be.Legvégül maradt a csapda.

Felkerült a keret?
Nekem a füvet túrták szét a nyomorultak állandóan.Sokat nem túrnak mióta van csapda!
Hidd el van itt olyan hely,hogy el lehetsz benne egész nap.Nem kell elmenned romániába.Mikor sár van,ki se keveredsz belőle egész nap!
Szótáá vóóna,adok kölcsön.Persze jó kamatra!Tudok még adni saját nevedre szóló tehermentes tulajdoni lapra vagy forgalmi+törzskönyvre.természetesen 276,8%-os kamatra.
2012.09.30.
vakond nem eszi meg a növényeket
csak a férgeket.
nagy LIKE igy van....
ezt a kormány magasitos tévedést szinte minden kezdő eljátsza...aztán kiszedik és rájönnek sokkal jobb minden..
huh te tudsz bazz
automata computeres öntözés és agyon van öntözve a fü mert az a mániám meg a pina.

de baz a vakond mgeszi a növényeket is nem ?

sajna. ok. ok.
jaxy, azt a nagyobb lendkerék sulyt pár 100 ft-bol le lehet esztergálni, persze aki miller az vegyen s3-at...
ne a vakondot irts mert védett állat, 2 vagy 5 ezer a bünti, ráadásul jót is tesz szegényke, csak épp rossz helyen
szóval a táplálékát kell kiirtani, azért megy füvedre mert ott kajál, a fű sűrűn van locsolva tehát mindenféle férgek ott telepszenek meg
ha kiirtod a férgeket, utána vakond se lesz
kocogni el a növényvédős boltba és venni talajfertőtlenítőszert
gondolom "zöld könyved" nincs de jó eséllyel megoldják
en romaaaaniaba akarok menni,nem a kisafodre
kösz.
amire ráköttem közben az hogy van két füves részem egyik gyomirtoval kezelt ott nincs vakond turás a másikban van de ott nem gyomirtoztam.

lehet ez a megoldás a baj hogy a virá ágyásban nem lehet gyomirtozni mert a virgok mennek a levesbe igy marad a csapda.

kösz a tippet.
Akko nem volt pizem....

Ilyen ez a Feri,ismerem jol.
Neríjjá,múltkor hívtalak,aztán tosztál jönni!
Vagy lehet azér nem jöttél,mert hozni kellett volna a maradék alkatrészeket?
Kínlódtam vele én is rengeteget.Sok meseriaztót el is lehet felejteni.Ez tuti megoldás!Nem a legállatbarátabb,de engem nem nagyon izgatott.

Nincsmitnyócezer!
ja ertem,azert kosz az invitalast
Eddig mindig kormany magasitoval motoroztam,jo nagy volt rajta...hat az egy jo nagy marhasag igy utolag rajove.187 magas vagyok,elmeletileg kell a magasito,de nelkule sookal jobb a kontrol,kiemelni is sokkal kontrolaltabban lehet az eleet a motornak,es megvaltozik a terhelesi pont is ami sokkal motorozhatobba teszi a 2T.A masik,hogy nekem mindig alva a hatam szakadt el a sok motorozastol,de a magassito nelkul,jobban elore dolok es igy kenyelmesebb a pozicio...es a tricepsz sem es az alkar sem farad olyan hamar el....Ezt sem mondta nekem senki,hanem a Patrick motorjaval mikor mentem akkor fura volt,hogy lehet ilyen alacson kormany pozicioval motorozni.(pedig eleg magas emberecske)..de hamar rajottem ,hogy nekem ami van az egy nagy csopperes szarsag....

Levettem es sokkal jobb lett minden,nem farad a hatam,sem a kezeim,meg a seggem is jobban hatra tudom tolni amivel nagyobb az egyensuly tartas a felfelekbe.....
már tele van az auto zsir. ne hárágudj Teee...
nem én szerveztem én vendég vagyok. !