na lyaúestét zsiwányok.
szali..akkor az faxa...
kissé 0,5 re lehet érteni a kétértelmű soraid. ..
de az a lényeg neked jó...
remélem az enyém is az lesz...
már a postán a tekercselt gyuszi...ami simán többet tud mint 5 amper...ugyhogy alapjáraton is úgy fog tekerni mint atom...
és remélhetőleg ez a malaguti f 12..f 15, áprililya sr..stb stb tbc...kompatibilis négy lábas.. feszszabályzó birja is aksi nélkül...ahogy mondták a mindenki...
de ez majd csak később derül ki...és akkor ez a tökélyletes megoldás...
de majd ha szombaton felszereltem.. és tényleg biri.
szali jó utat...
bizti jó lesz...
a hely olyan hogy ha hazaértek.. rankát már el is felejted... az tutifix...persze ha bontós nem dobja be a hülyeségeket...
vigyázz a dszipíeszével...
egy hónapja ugy akart vinni minket bordányba...mondom ember.. majd én tudom fejből...aztán mikor odaértünk...mondja hogy ...
hoppá...
baj wan...
mert látja hogy a pálya közepén állunk de a dzsippilye.. az még 3km re amarra mutat
há mondom az karaly..
de az indulási pontot csak megtalálja már ... és akkor az vissza visz benneteket...
arrra vigyázz... a sziklaomláson ha felmenetek mint bontósékkal mikor először voltak... akkor ott lefelé van pár uszkve10...20...30...50m szakadék...ne találjatok bele...
rély...
nem kedd van ..hallod...nem irigykedd...ni
pakolly fel oszt kom hír....
még van kb 5...6 órád hogy ideérj hozzályuk...
amúgy meg ne irigykedd..lyen senki.. bontós oda foglalt szállást-rutilossan -ahol a múltkor megáltunk..5 7e....és mpi este alaergiás rohammal a kórházba végezte...a 7végélye ott gyorsan odalett...
bontós meg oda foglalt szállást...
hát mitha én visszamennék a cba és mondanám hogy abból a sonkából ..szerezzenek még.... hánÓÓrmális
kb 12 szállás van abban a falÚban...
de bontós...okos
En is okosan felpuffantottam dot4 essel...aztan 1 ido utan nezem es fekete az olaj...mondom na ez az szopas nem a kurvake....kimostam es elmentem a bringas uzletbe es ott adtak olajat amit a citroen hidraulika rendszerbe hasznalnak..occson..mert amit a motoros bootba adtak volna az arany arba mertek.....vegul is mindegy..MINERAL akkor csak azt!
4 ampert akartam írni. a 44 kicsit erős lenne . azt még annó a zsiguliba raktuk. nem tudnám hova tenni a motoron. hátizsákban meg kell a hely a szalonnának.
hajnalban indulunk bontóssal a tuti helyre. lehet majd hűvösölni meg még hógolyózni is! este meg eszegetjük azt a rossz ízű hegyi pisztrángot roston,citrommal meglocsolva. fujj de szar lesz.
fent aventi zsír minden. zselés 44 amperos aksi pörget mint állat csendes is. gyári is szakos is.
köszi réj. 20 at küldtem az ezres engem nem zavar .
én amúgy utánvétest vártam kérdeztem a postást menyi a lóvé ,,,erre mondja zéró. legközelebb vigyázz az előre küldéssel. . ha szar paszban vagyok gond nélkül megoldom azzal hogy küldök egy számot a rádióban. pénz hejett.
szali..akkor az faxa...
kissé 0,5 re lehet érteni a kétértelmű soraid. ..
de az a lényeg neked jó...
remélem az enyém is az lesz...
már a postán a tekercselt gyuszi...ami simán többet tud mint 5 amper...ugyhogy alapjáraton is úgy fog tekerni mint atom...
és remélhetőleg ez a malaguti f 12..f 15, áprililya sr..stb stb tbc...kompatibilis négy lábas.. feszszabályzó birja is aksi nélkül...ahogy mondták a mindenki...
de ez majd csak később derül ki...és akkor ez a tökélyletes megoldás...
de majd ha szombaton felszereltem.. és tényleg biri.
szali jó utat...
bizti jó lesz...
a hely olyan hogy ha hazaértek.. rankát már el is felejted... az tutifix...persze ha bontós nem dobja be a hülyeségeket...
vigyázz a dszipíeszével...
egy hónapja ugy akart vinni minket bordányba...mondom ember.. majd én tudom fejből...aztán mikor odaértünk...mondja hogy ...
hoppá...
baj wan...
mert látja hogy a pálya közepén állunk de a dzsippilye.. az még 3km re amarra mutat
há mondom az karaly..
de az indulási pontot csak megtalálja már ... és akkor az vissza visz benneteket...
arrra vigyázz... a sziklaomláson ha felmenetek mint bontósékkal mikor először voltak... akkor ott lefelé van pár uszkve10...20...30...50m szakadék...ne találjatok bele...
rély...
nem kedd van ..hallod...nem irigykedd...ni
pakolly fel oszt kom hír....
még van kb 5...6 órád hogy ideérj hozzályuk...
amúgy meg ne irigykedd..lyen senki.. bontós oda foglalt szállást-rutilossan -ahol a múltkor megáltunk..5 7e....és mpi este alaergiás rohammal a kórházba végezte...a 7végélye ott gyorsan odalett...
bontós meg oda foglalt szállást...
hát mitha én visszamennék a cba és mondanám hogy abból a sonkából ..szerezzenek még.... hánÓÓrmális
kb 12 szállás van abban a falÚban...
de bontós...okos