szombat vasárnap oké.. csak akkor mert péntek délelőt jön meg..
ha nem jönne sem lesz baj mert haver sx 450 k6osa van.. majd elkunyizom tőle z övét.. ő ritkán használja.. tavaj 1 szer volt vele..
remélem meg van még és akkor kölcsönadja ha benyalatnánka..de azt mondta a srác.. nem lesz hiba megint.. mert amúgy több éve csinálják.. ezt a tekercselést.. és talán ez az első vagy m,ásodik.. és gariba megcsinálják.
az fasza . mert pénteken kimegyünk megint afrikába ahol most voltunk. 2 naposra. ne küld el a gujtást szerintem. az enyém 2 napig tekert hibátlanul és még most sem gyengül! lehet megnézem meddig birja ha ugy hagyom.
na holnap megy vissza gariba meglesz..és ha minden igaz péntek reggel meg itt csipog.......
remélhetőleg mostmár olyan is lesz mint a másik sx 525é hibátlan azonnal tekerő...ventirendszer...
na itt szóltam bontósnak hogy ez so lesz.. de az is lett volna.. mert ez az a hely ahol a legvégében a vizesés jön lefelé!csak a motoros ha úgy esik lefelé mint a viz..akkor azért az ott .. izé...nEEm
amúgy bontós jött vissza mert beszart a puha pöcs egy kis 40méteres szakadéktól
ami alatt a volt...
ahol lement mi mentünk utána...jó ö sokkal ügyibb volt lefelékben.. de felfelé meg küzdött mint diszkós a jégen http://youtu.be/ycCZNLaYeu4
szali..
már megent vetitett bontós... hát én nem it parancsoltam vissza... mert ott mi is lementünk...200mrel arrébb ..csak a túloldalon nem mertünk nekiálni a felmenésnek... nem én beszéltem le róla magunkat.. haem az idő ott már ÚGY szoritott mint valami fiatal 18éves punci
a kutyás sztori az azért meredek.. hogy a semmiből...
ezek olyan gyorsan jönnek lefelé.. hogy...nix pardony
olyanok! sőt. szerintem addig nincs baj mig lábon vagy vagy motoron. de ha elesel és földön fekszek bármi okból. ezek lehet torokra fognának. szerintem. de nem biztos. vagy picit megcincálnának.
bakker .. ott amikor lejöttök a gerincen a piros +en...
mikor mi voltunk..a rádióba hallom..úr isten ..megtámadták zsét a kutyák..hülyed vagy ..mint egy rororfilmből olyan jött a rádióból..a vokitokiból...
ott szerintem nix pardon...ott 2-3 kuta is a halált jelenti...ha meg olyanok mint pofa(súly agreszivitás..minden). ..akkor egy is
már emlékszem.tényleg irtad is déván mi lett...
ez úgy van hogy gyúlytástekercshez kb 2cm re van szoval sok köze nix hozzá...
de és egy embernek működik...
azok hivtak ...barátilag..hogy olvssák az aksis témát és inkáb tekercseltessem meg..addig 4ezerbee volt a hibátlan ventis MŰKÖdő rendszerem!6500be ált volna meg ha bontós hozza a 4Ah aksit...
de becsábultam hogy titokolvasó mud-pataki barátom hivott és mondta hogy .. ök it csináltatták az azóta ia működő sx 525 ventis témát...
el is indult a dolog...mert 7000be megál mindenel együtt és nem kel lutána a töltendő aksival sem foglalkozni...(heti 1 óra töltés qva nagy munka....én meg a tökéletesre törekedvén.. mondom...7ezer legyen fullos már ) mikor hazaért a dolog akkor ugrott be hog 7000 a tekercselős dolog...meg még majd négy a faszszab..kötögettem mindent keresztbe kassul...
kész is lett..csak a tekercs az szakadtra volt tekercselve
ha ember azt mondja postaköltségbe ott a gari.. akkor visszaküldöm....ha nem akkor benyaltam.. mert miskolcra nem megy az ember nyálta verni...a tekercselőhöz...
az meg hogy én megent 2-3 ezret dobjak rá ..azt megent visszajön valami szakadt tekercsel. ..
ITT HELYBEN IS MEGETEKERCSELIK.. UGYAN ENYIÉRT...CSAKAZT AKARTAM AZ CSINÁLJA AKI A MÁSIK MŰKÖDŐ SX 525BE IS BERAKTA!
ennyi a nagy sztori...
ha holnap azt modja hogy különrohangálást megent fizessem ki.. kkor leszarom..marad az aksi...ha azt mondja küldjem ..intézi rohangál.. és péntekre itt a ellenállás mérővel megmért X ohmos tekercs!akkor kicsit vergődök még vele...
ennyi.
csika...
tenagy merter vagy ..krosssz motor töltésben...is.. nem is értem minek olvasod csira szenvedéseinket ..mert itt nó kroccos csak szenvedő endúrós dolgokkoal küzdő
én hallotam ,hogy kiabálsz nekik, de szerintem nem értették. vagy csak játszották a hülyét és direkt ijesztgettek. mindenesetre köcsögség volt a részükről. legközelebb viszünk nekik frutit!vagy majd zsírferi beszél velük mi meg fentről valami biztonságos helyről figyeljük.
Lehet. Az nem félés volt hanem beszarás! vagy csak meglepődtem? Hirtelen a semmiből lerohantak 10-en. Annyira váratlan helyzet volt, ilyen helyzetben nem kerülsz soha a hétköznapokban, ráadásul egész nagy távolságra elláttunk, és 1-szer csak ott vannak! HOGY?,HONNAN? ANNYÁÁÁD!
Meg van videón hogy üldöznek, mekkorák, mennyien vannak, és hogy bántanának-e? Rendesen kirázott a hideg mikor 1 szempillantás alatt ott termett 10 geci nagy kaukázusi, a feje teljesen véres, a medvéktől szétmarcangolt húscafatos fej! Hülyevagy! mondom kirázott a hideg és padlógáz
bontós. zsír azt mondta nem bántanak a kutyák. legközelebb kivisszük. az elhagyott tanyánál leszállítjuk a motorról. ahol a 10 db nagy szürke jött tudod. na ott leszállítjuk és kezdjen el egy bottal hadonászni feléjük. mi meg a nagy mega áfonyamezős feljáró tetejéről figyeljük majd ,hogy bántják vagy nem. ok?
azért beszartak
http://youtu.be/j5Se5HoMEa0