matekon soha nem kell gondoilkozni..
párhuzamok aránypárok...és a számokat meg ismerem mindet....0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, illetve ezek végtelen permutációlya
nálunk nincs vakond... néha öngyílkos sünök betévednek, aztán az éjszaka közepén arra ébredek a kutyák fociznak velük, olyankor megmentem az életüket....
mármint a sünökét leguritom egy szomszédal lejjebb
látom megy a téma...hogyan öljünk meg egy akkora állatot ami kissebb mint egy macska.. de nagyobb mint egy kicsi egér...
illetve védet állat, de azért utálod, mint a szomszédot aki a küszöbödre hányt hajnalban és utána becsöngetett elnézést kérni
na elmondom...
ez háború...wóór...
és háborúban mindent lehet.. már ami a genfi egyezményt nem szegi meg...
tehát vagy kinyirod..repesz6ású fegywerrel...vag ha elfogod a kkor a fogságban eteted itatod..mig a fogolycsere-bere meg nem történik..
mert minden háborónak vége lesz egyszer...
a végső megoldás.. a műkő ...
vagy a betonozás a haverokkal =kalya pi..a...nagyot mondás a haverokkal...nak
gecsa...
kicsit felvágol ezzel az elfelejtem témával...
kb ez olyna mint ha azt mondanám..elfelejtek helyesen írni. . . ..elfelejteni csak azt lehet amit valaha tudtál..tudtam...
ez csak vick vót...egy ötszentes itt reggel...
zsir...
az a lényeg a gép neked bejön...
van aki a halyabulyát szereti..lásd manka...
van aki a tsoperokat..meg a rendőnykordont szereti....lásd ronis(mer állandölon a hörlifesztiválról mesél almádiban..meg a....az éndzselszes napokról...nem az endúrós történeteket adja elő. . .)
van aki az öreg csótányokat szereti(sx 2004..sx2005 )...szeretne ő filyatal csótányt is ..de arra nem
futi... ....
és van a ki egy ttr230al is tud frírályderolni..
és van aki egy frírálydal is tud. . . .jarvist megalázó ügyességel hajtani
0,5re téve a tréfát...
mindenkinek az a verda a jó amivel a legügyesebb..stilus ember motor passzoljon össze...ésa kkor meg az ember a leg élvezetesebbet legjobbakat...annak ellenére hogy lehet hogy van attól jobb motor is...
pl lásd itt nálunk...bontóst a nagy öninditos szerkóval...
pedig volt sx 250 je is ...azzal nem is tudott meni...mármint a sercóhoz képest.. pedig bontós nem egy nagy zarándög..aki alá nem árt ha odatolják a traktort
ez pont olyan mint hogy kikkle mész motorozni...
azokkal akik a hajtás..utazás.. emberi..együttlét(elviselhető és elviselhetetlen)kategóriáidnak megfelelnek.. és te is nekik!ez oda vissza fontos...mert itt segged környékén...van 3 csapat is aki ugyan oda jár hajtani.. még sem mennek együtt soha...illetve ha találkoznka ia a kempingben.. tudják jól.. összekeverni a hajtást...fálydalmas hiba lenne mindenkinek....mert az egyik szétvideózná magát amig a többiek átemelgetik a fáko a motorokat.. mig a másik egy idő után már nem is akarná átemelegetni a fákon a motorokat...ja plusz a románok...azok is ott két csapat.. ugyan ott hajtunka a egyben...tudomásom szerint...minimum!5 féle csoport..
szóval az a nagy lélekdolga(pcihólya ennek...) ami jó az jó.. leszarni a többi mint mond..illetve azokkal együtt hajtan akiknek a véleméne ..közelit a tiédhez..(nem homlokegyenest más)
mondjuk ez csoport pszihológia...illetve együtt éléstan
szóval rély...
illetve zsir...
ha úgy érzed életed gépe...halyrá...az idő hozza meg a megoldást...365 nap múlva ha még mindég rqgaszkods za tipushoz..akkor tuti bevált...
rély...
románia tárt határokkal vár ...csak vegyé fel pézt a számláról ..tankold a gépet.. és már mehetel is...
mi is úgy csináljuk...szeged környékéről.. a 3 banát számitva... 210.000 emberel számitva a környéket.. van...3bandával..uszkve csapatonként...5..kilenc..az...
3x7(7 mint átlag..)..21fő...
tehát...
számpárokat kialakitva...
210..ezere jut 21 fő..akkor 2.100 ezerre (pest és környéke)jut 210 motoros....aki hasonlót akar mit a többi...de nálatok legyen a szórás...ne 3 féles stilus..hanem ...6..akkor is ..aki nagyon hasonlit hozzád motoros tudásban.. az legalább 30 ember..ráyldel...
és nem tudtok összehozni évi legalább...5-10 együtt hajtást.. .
ebből 1 rommániát...
akkor rúrva nagy egótok van.. semmi hasonulás a másikhoz..semmi komprumisszum készség...
ide ilyen kompromisszum mentes ember nem kell...van itt olyan bőven..nem is jön hajtani...
szóval a mai lélekterort befejeztem ..
jöhetnek a ...válaszok
ha anyám hiv hogy csuklik már rendessen(mer ugye emlegetve van ) jövök olvasom a viszont válaszokat
Ilyet rendeltem hármat. Először próbálkoztam ezzel,de ez marha macerás.Állandóan nézegetni kell,meg kiszedegetni,hogy fogott-e valamit.Én is sajnálom őket,de a füvemet nem hagyom!
most olvasok vissaz kicsit...
jah, hihetetlen h feltettem 4vagy 5be és kiengedett kuplunggal járt a motor,majd gázhúzásra szépen egyenletesen elindult...nagyon idegennek tűnt,de viszont kis idő után igazán jó! még riki is csodálkozott h 5ben elindult szó nélkül
persze tartós teszt jó lenne, vannak is ismerősök aki használják ktmben de ők ide nem írnak,pedig sokak olvasnák sztem az írásukat... demzsolt ismeri si őket,kikre gondolok...
áttáltam pecára am valahogy nem vonz a garázs,h megcsináljam a motort ,pedig az sm szett is összeállni látszik
majd ősszel remélem megyünk együtt Gonzó,addig el is felejtem a motorkezelést
párhuzamok aránypárok...és a számokat meg ismerem mindet....0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, illetve ezek végtelen permutációlya