Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz hogy akocsiba is alig birtam beszálni..mer túgy fályt a derekema..de azért nem volt olan szar hajtás...
http://youtu.be/vrmIaUQ9Irg
figyu.
állyá le...
én ..régebben hajtottam takiékkal...
erről bizonyitékaim vannak...
mindjárt jön...keresem
bakker rély..
ha szalit megfűzöd.. ő ugy is nagy vivő...hordozó..jó nics akkora hordozó mint egy 64GB pendrive de nagy hordozó...
há alkudd bele az árba.. hogy vigyenek ki...
mondtam neki,ha nem kell,kuggye vissza!

ma s kerdes,h ki kuldte volna el elore,penz nelkul....

Most komolyan a taki fele brigaddal kuldenel motorozni?akkor te meg kotozz fel 2 marmonkannat teli a motorodra
tudtam hogy csak hazudtak...
szali...
erről irtad hogy big biznice
bakker geci irigy vok...
hangos és még oda sem fér...
mekkora hülyék vagyunk bontós hogy 4 ezerért felraktuk előre az t a kis ventit..ami olyan hangos..bár ehhez képest meg halk...
lehet azért drágább mert hangosabb is...
mint a riasztók a boltban... ami messzebb kiabál.. az a drágább...többen felfigyelnek rálya...
bakkter.. kókány vok..nem értek én ehhez a bizniceléshez....

bontós szólj már...
vagy még nem vagy képben ..mert csak fél éjfél van...
te most mirol is beszelsz?a zsirnak en adtam motorallvanyt,a szatmary zolinak csavart,imikenek segitettem legszurot tisztitani,egy lengyel leanyzonak megcsinaltan a kx 80 kupl bowd4ent(ellenszolgaltatas nelkul)

bezzeg az en motoromat ollyan szarrul mostak le....
kiárusitod az életed..de még sem lesz ebből endúrózás...ha ezer a posta és 20 a venti..akkor azt a 20ft azt már el is engedhetted vóna

hát az sx az 105kiló szárazsúllyal van..
akkor a 101 kilós frirályd télyleg geci könnyű . .
levelkent ment ,1000 ft volt

20at beszeltunk
lehet hogy azért mert déván is olyan szinten voltál magadnak való segitőkészségmentes...mindenkivel...hogy akkor letettél valamit az asztalra
még helyben sem mentél el velük motorozni..és csodálkozol hogy most meg kigolyóztak
bakker telis teli vagy kétellye pedig úgy érzed a kompromisszum mintaképét mintázták az értelmező kéziszótárba...
meny le ronhoz...mielőtt mimegy ósztrilyába tuti elvisz egy körre...de lehet turána nem lesz megent egy darabig endúrózós kedved....
vagy dévedhez...
az is 3adából megvan mint egy románia...nektek pöstieknek..
PLUSZ EGYEDÜL IS MEGOLD6ÓD

rély aniy a leheztőség motoroznod.. ha akanál komolyan tudnál is.. de igy hogy...
hivd takit.. az visz boldog boldogtalant...ott még lehet élveznéd is...
de öket sem...

ugy érzem neked nem ez a valós problémád...
mesélj enged ki ide a magadból előtörö...állatot
réj. menyit kellett küldenem? 20 at raktam a papirba. aztán agyaltam makogtál postát is? nem levélként jött? nem szándékosan adtam 20 at. na majd .
Viktor,ne legy ilyen sportszerutlen,sulyozd fel szepen a motorodat egy 4 kg s akkuval!
ena ron..
ebben te vagy a nyerő az tuti..
univerzális robogó feszszabályzó...
azért mert 50ccm akkor az már kicsi a watt
illetve ez aksi nélkül biri
http://www.webrobogo.net/websh...

vagy ez
http://www.wexxtor.hu/alkatres...
ez nem szemétség,anno mi is így voltunk ezzel
zenélő masinák a mamánál maradnak,de a fakard is.
Deszemétvagy!
Lehet hogy az is hatásos,de nekem ez eddig nagyon bevált!
Haverom a simson kipufogót kötötte bele a lukba.Rábaszta a szivatót,azt pötyörgött a simó egész délelőtt!Onnan is kipusztultak!
mitöl lenne könnyű? egy csomo motor tudja a 101 kg-ot, max illuzio hogy annak érzed...szerintem...

viszont ez a 4,8 liter tank elég karcsunak tünik... de majd meglátod..
ez jo..
en meg szamkivetett lettem,nem is hivott,h mennek e
csak nem bontóssal vetted fel a kabcsolatot... te is fiam..burkus
ha nem bontós lesz..akkor lyakszi.. titokban
csak szép történeteket mesélj 7fő reggel
zsirtv eddig ahol mentem vele elsőre minden megvan ami extrém.
ilyen Jony Walkeres tempot nem várok el töle.

de elmondom kurva jó a gép. mindenhol felmegy. könnyü.
s imádom minden nap kimegyek fele motorozni. majd csinalok vidit.
most hetvegen megyek ki ROmiba polirozni a gépet fákkal meg kövekkel majd lesz zsirtv teee.
egy ismeretlentől hallottam ..hogy patkányirtóvaql füstölte ki...le kell dugózni a lukakat.. s úgy .. hát az sem rosszabb mint a zsir féle kipufogó elgázositó gyilkosgázos téma

egy a lényeg.. zsir...
ezek meg fognak dögleni..
vagy barátkozz meg a vakondtúrásokkal
ez csak izé volt...
persze nem tud6tjuk igy..hogy eehez kell éáram vagy sem..
de van amelyikhez kell?..nem is tudtam...általábna bele megy két szál és kilyön 3-4....
+
-
és egyet meg letestlni..
illetve...
meg egyet még valahova...van hogy aksi pozitivra...
de mindnek más...
majd ha meglesz a tipusa annak amit intézettt...akkor majd neten megtudakolom...

aksi nélkül csak egyszrűbb.. de amúgy van olyna hogy 12voltos battery elem...csak 12 voltot az is tud adni...
anyáméktól a gyerek 4dik szülinaplyára kapott dobos csögrődoboló szettet..
tökre örültek neki mikor átadták... én meg mondom...hó de jókat fogsz itt dobolni tatáná-mamáná...
na ekkor látni kellett volna arcukat...
szó szerint ráfagyott a mosoly...és már tiltakoztak is...
de én meg tudtam magyarázni (ezt is. .)
fiam ..amit a mamáéktól kapsz az a mamáéknál lesz hogy itt tudjál vele játszani..amit apáéktól az meg otthon lesz...
tudod... mit választottál magadnak a vásárba..
hát távcsövet választott a lelkem a vasárnapi vásárba. . .