Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ne mondanám meg? Tudod hogy csak egy szájhős nagyotmondó hazudozó vagyok!
Négy vagy öt túrt mióta megvan a csapda.Azt meg is fogtam mindet.
ezt a freeride szart magadnak csinaltad?szerintem eleted egyik baklovese lesz
Nem hard de ilyen croxos dozer uton valo tempozás endurozás -
1 biztos férfi munka - Ridder J.W.
http://youtu.be/4Cu5fyfqFaI
aze gondolom tudni kone a teljesitmenyeket,de biztos megoldhato....ja a ventit is mukodtetni akarod?

a motorod ugy is tul konnyu,rakjal csak be egy akksit
ez villamosmernok temakor teeee

foggalmam sincs ezekrol
rély..
feszab témában...
otthon vagy..
meg lesz tekercselve...kijön két szál a gyúlytásból...megszerzem a feszab tipusát megmondod hogy aksi nélkül is lyó-É?
estére mondom...addig keresd elő gépészmérnöki tudományod...
szali..
tsalódnom kell.
mert azt adtad elő a hegybe hogy a tiéd djári lesz...én meg hú de lyó ennek már megent én vagyok a kókler-kóklány-kombó .
erre azt mondod hangossabbBB figyu ami az enyémnél több levegőt tol rá..az már előrről berántja magába a lomboserdőket....
ami meg még hangosabb is ara meg külön környezettanulmányt irnak ökológusok...illetve ökomókusok

kuplungot meg ne is említsdjed....skf bótba bemész...20x2 vitonos O-ring...kb ennyi ft/db az ára is...
lehet hogy nem gyári..mint a motorodon minden..de müködik...
nehogy elkezd azt a qplung szenvedést amit tavaly csináltál...9 hónapig..mert nehéz szülés lesz
hallgass az öreg kóklerre...
pár kép a kókler védőről...illetve a jogtalan előnyről...pénteken jön vissza a gyúlytás...ha minden igaz ..már a szaki önti rá a műgyantát...holnap köt...mint nagymamám...oszt jön a gyorspóstával...csak feszabályzót is intézzen hozzá...mert akkor vasárnap...már agkhsi sem kell
pikcsörsz for onli lyÚ
gecsa: pedig nem sok mindent írtál hogy csinálni kellene a motoroddal...
Walker durván nyomja:
http://www.youtube.com/watch?f...
Fuu,de mentem volna itt....

az a drone cam felvetel,nagyon utos
ezek a kis szőrgombóc kutyulik nagyon édesek
csak ketten vannak?
az gáz.
akkor soha többet nem mehetünk együt a hegybe.. mert azt hiszik megtámadták rommániát a lyapó kámikázék

azt mondtad djári szivót veszel...
akkor mit vettél... hog nem fér oda...gyári gorennye szivóventillátort
de nix baj ha fú is...ha fúlyni is tud.. valahogy csak odamókolod...
mint bontós vagy zari
vagy rakd fel ugy ahogy zsir ,h fujja a hengert kivulrol
Lehet jo utra tert,es elvett felesegul egy tesztaboru ami lanykat?
nem fért oda de le van szarva. rátettem azért . beraktam az ülés alá az is jó nem? kirántja a seggszagot ,ha nagyon melegem van. amúgy hangosabb mint a tied viktor! csak szólok.
mi van zsi sztajl al?letartoztattak az usaban?
ja telleg
nincs is rajta hátso lábtarto.... mitöl lenne 2 utas?
na megyek,befizetek par sarga veszedelmet,aztan ha marad kis apro ropit veszek,azon eltengodom meg a mai nap

hust ma nem fogok enni
kibukik a lyousáág...
ha jol latom ez a reiger csak 2 utas
Persze m gyerek koraban,meg a melohelyen is az asztal korul kergetik,ha nem belszint eszi sonkaval

Azert lassan kibukik a bili,ez a K.V. nem a tecko value konzerven el,ahogy itt eloadja.....