rély..
feszab témában...
otthon vagy..
meg lesz tekercselve...kijön két szál a gyúlytásból...megszerzem a feszab tipusát megmondod hogy aksi nélkül is lyó-É?
estére mondom...addig keresd elő gépészmérnöki tudományod...
szali..
tsalódnom kell.
mert azt adtad elő a hegybe hogy a tiéd djári lesz...én meg hú de lyó ennek már megent én vagyok a kókler-kóklány-kombó .
erre azt mondod hangossabbBB figyu ami az enyémnél több levegőt tol rá..az már előrről berántja magába a lomboserdőket....
ami meg még hangosabb is ara meg külön környezettanulmányt irnak ökológusok...illetve ökomókusok
kuplungot meg ne is említsdjed....skf bótba bemész...20x2 vitonos O-ring...kb ennyi ft/db az ára is...
lehet hogy nem gyári..mint a motorodon minden..de müködik...
nehogy elkezd azt a qplung szenvedést amit tavaly csináltál...9 hónapig..mert nehéz szülés lesz
hallgass az öreg kóklerre...
pár kép a kókler védőről...illetve a jogtalan előnyről...pénteken jön vissza a gyúlytás...ha minden igaz ..már a szaki önti rá a műgyantát...holnap köt...mint nagymamám...oszt jön a gyorspóstával...csak feszabályzót is intézzen hozzá...mert akkor vasárnap...már agkhsi sem kell
pikcsörsz for onli lyÚ
az gáz.
akkor soha többet nem mehetünk együt a hegybe.. mert azt hiszik megtámadták rommániát a lyapó kámikázék
azt mondtad djári szivót veszel...
akkor mit vettél... hog nem fér oda...gyári gorennye szivóventillátort
de nix baj ha fú is...ha fúlyni is tud.. valahogy csak odamókolod...
mint bontós vagy zari
nem fért oda de le van szarva. rátettem azért . beraktam az ülés alá az is jó nem? kirántja a seggszagot ,ha nagyon melegem van. amúgy hangosabb mint a tied viktor! csak szólok.
1 biztos férfi munka - Ridder J.W.
http://youtu.be/4Cu5fyfqFaI
a motorod ugy is tul konnyu,rakjal csak be egy akksit
foggalmam sincs ezekrol
feszab témában...
otthon vagy..
meg lesz tekercselve...kijön két szál a gyúlytásból...megszerzem a feszab tipusát megmondod hogy aksi nélkül is lyó-É?
estére mondom...addig keresd elő gépészmérnöki tudományod...
tsalódnom kell.
mert azt adtad elő a hegybe hogy a tiéd djári lesz...én meg hú de lyó ennek már megent én vagyok a kókler-kóklány-kombó .
erre azt mondod hangossabbBB figyu ami az enyémnél több levegőt tol rá..az már előrről berántja magába a lomboserdőket....
ami meg még hangosabb is ara meg külön környezettanulmányt irnak ökológusok...illetve ökomókusok
kuplungot meg ne is említsdjed....skf bótba bemész...20x2 vitonos O-ring...kb ennyi ft/db az ára is...
lehet hogy nem gyári..mint a motorodon minden..de müködik...
nehogy elkezd azt a qplung szenvedést amit tavaly csináltál...9 hónapig..mert nehéz szülés lesz
hallgass az öreg kóklerre...
pár kép a kókler védőről...illetve a jogtalan előnyről...pénteken jön vissza a gyúlytás...ha minden igaz ..már a szaki önti rá a műgyantát...holnap köt...mint nagymamám...oszt jön a gyorspóstával...csak feszabályzót is intézzen hozzá...mert akkor vasárnap...már agkhsi sem kell
pikcsörsz for onli lyÚ
Walker durván nyomja:
http://www.youtube.com/watch?f...
az a drone cam felvetel,nagyon utos
csak ketten vannak?
akkor soha többet nem mehetünk együt a hegybe.. mert azt hiszik megtámadták rommániát a lyapó kámikázék
azt mondtad djári szivót veszel...
akkor mit vettél... hog nem fér oda...gyári gorennye szivóventillátort
de nix baj ha fú is...ha fúlyni is tud.. valahogy csak odamókolod...
mint bontós vagy zari
hust ma nem fogok enni
Azert lassan kibukik a bili,ez a K.V. nem a tecko value konzerven el,ahogy itt eloadja.....