Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó éjt, aki megy holnap 3 naposra, annak jó hajtást!
Az lesz, kell másik

A karok csak azért állnak így, mert vissza fordítottam az egész kormányt a befogóknál egyenesbe, hogy lássam, el van-e hajolva
Vegyél másikat!A karokat meg tedd már vízszintesbe vagy annál lejjebb.Bammeg ,ne is csodálkozz,hogy nyomorultoskodsz a kezeiddel.A legtöbb ember (nem is rosszak) mennek 2-3 kört,azt kidöglenek,menek félórát azt észre sem veszem Hogy,hogy csinálom,edzés nélkül? Genetika
Köszi az infót 15 az jó ár lenne, de gyanítom ennyiért nincs már manapság

Megfejtettem a feladványt, csak egyenes állapotba kellett állítanom a kormányt, így mindjárt látszott, hogy a gáz oldalon le van hajolva vagy 15 fokot

Ez egyébként magura EX "volt", az SX szélesebb és kevésbé dől hátra 808/67 mm ez 795/87 mindkettő 120mm magas.
Valamit majd alkotnom kell ez ügyben is , de úgy látom ezt is meghajtom, mint a 22-es olcsókat
Töltőn az elem a vidikre! Csákó
jó élyt..
hát azért előtte lesz egy 45 perces finom talajú feljáró is
most frissitem a nyomot a fejemben..mert már rég volt..az a másfél év.. de azért minden itt van a helyén...

wojnessza részerek ...halyrá.. eská ,szali majd a racéról..azért valami beszámolót rittyents már ide...
Zsír is jön azt mondta!
Na szasztok mert soha nem leszek kész
rakom fel azt a sok szemetet amit el kell adnom!
9-től erzberg
Én is
min dolgozol ilyen fitten.. valami 25 éves szőke pipit kell megtolyózni
A kölsőn van amit láttál, a belső tartja a nyomást!
4.30kor már menteben leszek...ugyhogy 4.10 lesz a kelesztés..9től meg a dagasztás
Melózom!
hát ezt nem értem?
most akkor van luk vagy nix luk..
reggel menyek hamearabb..3 ra hogy még a gumit is megszereljük
5 az indulás de ahhoz 1/2 5kor már útonvagy! Vagy nem?
és te még ne is bubukáló
hanem szoptatol
Te is itt bulizol Meg én is,azt én is menek
Vik! Emlékszel valamelyik nap néztük hogy nix levegő a gumimba, a külső meg 3-cm szélességben oldal átdöfve 2 helyen. Du. felfujtam a belsőt és nix luk tartja a nyomást! Na ez a nem semmi
szopatsz?
nem 5
Vik! Reggel 1/2 5 kor megyünk azt te még itt bulizól? 8-óra vezetés, 8-óra moci, nyóc óra szarakozás? Vagy mi lesz holnap
ember nekem nix gond telóval.. qrwa jó a hó teló....
és aki beállitotta nekem.. az meg a legjobb telóállitó itt az útszába . .
ja egyedül lakunk itt és ..zsák útsza...de nem csak fizikailag...