Vegyél másikat!A karokat meg tedd már vízszintesbe vagy annál lejjebb.Bammeg ,ne is csodálkozz,hogy nyomorultoskodsz a kezeiddel.A legtöbb ember (nem is rosszak) mennek 2-3 kört,azt kidöglenek,menek félórát azt észre sem veszem Hogy,hogy csinálom,edzés nélkül? Genetika
Köszi az infót 15 az jó ár lenne, de gyanítom ennyiért nincs már manapság
Megfejtettem a feladványt, csak egyenes állapotba kellett állítanom a kormányt, így mindjárt látszott, hogy a gáz oldalon le van hajolva vagy 15 fokot
Ez egyébként magura EX "volt", az SX szélesebb és kevésbé dől hátra 808/67 mm ez 795/87 mindkettő 120mm magas.
Valamit majd alkotnom kell ez ügyben is , de úgy látom ezt is meghajtom, mint a 22-es olcsókat
hát azért előtte lesz egy 45 perces finom talajú feljáró is
most frissitem a nyomot a fejemben..mert már rég volt..az a másfél év.. de azért minden itt van a helyén...
wojnessza részerek ...halyrá.. eská ,szali majd a racéról..azért valami beszámolót rittyents már ide...
Vik! Emlékszel valamelyik nap néztük hogy nix levegő a gumimba, a külső meg 3-cm szélességben oldal átdöfve 2 helyen. Du. felfujtam a belsőt és nix luk tartja a nyomást! Na ez a nem semmi
ember nekem nix gond telóval.. qrwa jó a hó teló....
és aki beállitotta nekem.. az meg a legjobb telóállitó itt az útszába . .
ja egyedül lakunk itt és ..zsák útsza...de nem csak fizikailag...
A karok csak azért állnak így, mert vissza fordítottam az egész kormányt a befogóknál egyenesbe, hogy lássam, el van-e hajolva
Megfejtettem a feladványt, csak egyenes állapotba kellett állítanom a kormányt, így mindjárt látszott, hogy a gáz oldalon le van hajolva vagy 15 fokot
Ez egyébként magura EX "volt", az SX szélesebb és kevésbé dől hátra 808/67 mm ez 795/87 mindkettő 120mm magas.
Valamit majd alkotnom kell ez ügyben is , de úgy látom ezt is meghajtom, mint a 22-es olcsókat
most frissitem a nyomot a fejemben..mert már rég volt..az a másfél év.. de azért minden itt van a helyén...
wojnessza részerek ...halyrá.. eská ,szali majd a racéról..azért valami beszámolót rittyents már ide...
most akkor van luk vagy nix luk..
reggel menyek hamearabb..3 ra hogy még a gumit is megszereljük
hanem szoptatol
nem 5
és aki beállitotta nekem.. az meg a legjobb telóállitó itt az útszába . .
ja egyedül lakunk itt és ..zsák útsza...de nem csak fizikailag...