mondtam én is neked hogy olyan csopperesen lecsavart kormánnyal nem leeht menni..
mikor déván..az az egy alkalommal ...ment3em prológ 2,5 percében takarás után.. nekem is csopperes lett.. konkrétan..lehetetlen úgy menni...főleg ha már megszoktad a jó kormányállást
szolj ha 2 az az 2 napra jó...és megyek ögéjn..úlyra...
ugy is jó ha egyet raptorÚr vezet egyet meg te...mint a múltkor...
de egyszerűbb lenne ha csak nálad leteszem a kocsit szubótá..és mind a két nap ugyan oda megyük visz nem kell külön utazkálni..mert az még este oszt ne m hiányzik...
de majd kálypin megbeszéljük részt leteket...mert itt túl sok az ötszentes-ES
ahogy a banKÓS reklám mondja:minden a részleteken múlik
Nem kell szerelni most csak nekiálltunk a yamaha TT600 gépemen a hátsó telónak már minden oké csak az a kérdés hogy menyi olaj kell bele. Már vagy 3x irtam a 600 forumba de még senki nem válaszolt. Ebbe kellene a segítséged.
Nem tudom melyik vidire gondolsz.
A gurulós sziklásban, ahol 3. ban rongyolsz fel, ott Kriszék is rádobtak vagy 3,4 et, de sok van még ott felfelé, nem mentek fel.
A lenti részeken most nem voltunk, mivel azokat meg tudom csinálni nagy küzdelem árán, oda őket nem is akartam vinni, az nekik túl lájtos lett volna. Ezek ahol most voltunk, feladat volt nekik is
S még a fele hátra lett volna
Mondták Krisztiánék, hogy nagyon szarul áll a kormányom, az csinálhatja ki az alkarom.
Mondták, hogy a befogót kéne meglesni, hogy a villa befogóra merőlegesen kéne állnia.
Hát ezért nem áll merőlegesen, meg nem is nagyon lehet megoldani
imádom motoros történeteid...
mesélj még.
voltatok a vidis helyeken.. ahol nem mentünk fel ..mert mondtad hogy nektek odáig is nagyon nehéz volt.. de fölötte ..még én sem látta ma végét..tudod a közéspó része a videinek...
oda is feljutottatok?
volt egy poénos rész. elöl a vezető megyünk utána. hirtelen fékez mondom megállok énis. egy patak vége kiszélesedett mint egy folyó delta torkolata. egy iszap összefolyás volt.alattomos majdnem száraz a teteje. de gyanus nem tűnt volna fel nekem lehet belerongyoltam volna ,de ez hálistennek meglátta. na mi megállunk ép jókor. két marha elvágat mellettünk akik hátul mentek. hogy majd ök átveretnek. derékig elmerültek a méteres iszapban! egymás mellett a két motor. fél óra alatt huzták ki egymást combig gázolva a ganéban kötelekkel. mi addig a közelben kovájogtunk.
majd ha arra megyünk kiváncsi leszek ki fog a mieink közül előrerongyolni . van egy tippem.
Ügyesen ment vele , szerintem tudta kezelni a motort
Egy helyen csúszott le valami szakadékba, azért nem tudott felmenni Krisztián után.
Ami számomra meglepő volt, de nagyon, hogy lefelé milyen tempókat mentek sziklás szaron, ahol szerintem életveszélyes, irgalmatlanul engedték lefelé
Azt tuti nem merném
Egyik hely után Hosi is azt mondta, hogy ez most meleg volt, szerencsére nem lett baja
Szó sincs ilyenről, tisztában vagyok a dolgokkal, hogy nagyjából hol állok, valahol azt tudtam, hogy ők sokkal jobbak, azért is terveztem ilyen utat nekik, ami nekem lehetetlen kategória, csak a csirke utakon is kipurcantam, míg feljutottam hozzájuk
Nem annyira rom ez, csak vannak hibái leghisztisebb a kuplung meg a hűtő, aztán a power ilyen sorrendben.
Ma levettem a hűtőt, belefújtam, nem érzem, hogy szelelne, rgo vagy csak nagy nyomáson ereszt vagy csak benéztem, mert előtte nem sokkal úgy megfőztem, hogy a 2,5decis túlfolyóból is kinyomta a vizet, s lehet folyt sok helyre, később meg csak a vázból folyt a kipuffra a maradék. Majd kiderül, kimegyek megnézem valamikor.
Másik motorra már elkezdtem gyűjteni, majd pár év múlva összejön, ha nem kell költöm el erre.
szali volt hajtani. . mesélt is...
jövő 7en én is tervezem.. ha jönnek bontósék..akkor velük.. bár meleg lesz ..és akkor.. lehet
de ha meleg is van..fás erdei környezetben mindég kellemesebb int a napon rothadni egy strandon.....
mikor déván..az az egy alkalommal ...ment3em prológ 2,5 percében takarás után.. nekem is csopperes lett.. konkrétan..lehetetlen úgy menni...főleg ha már megszoktad a jó kormányállást
ugy lehet csak matricacsere volt
kérlek ne ird ide hogy miyne hibátlan jószág amin mész..mrert azt nem szab,lyó..nem kell szÍtani a fuldokló 2t tüzet
ha jól láttam az egy 300GG ..UGYE
ugy is jó ha egyet raptorÚr vezet egyet meg te...mint a múltkor...
de egyszerűbb lenne ha csak nálad leteszem a kocsit szubótá..és mind a két nap ugyan oda megyük visz nem kell külön utazkálni..mert az még este oszt ne m hiányzik...
de majd kálypin megbeszéljük részt leteket...mert itt túl sok az ötszentes-ES
ahogy a banKÓS reklám mondja:minden a részleteken múlik
Tudnál nekem segíteni teló ügyben?
tényleg 100000x jobb a 2 szikla között mennyi mint melette 2. próbálkozásra megis volt
http://youtu.be/eXPOwcIeCyo
A gurulós sziklásban, ahol 3. ban rongyolsz fel, ott Kriszék is rádobtak vagy 3,4 et, de sok van még ott felfelé, nem mentek fel.
A lenti részeken most nem voltunk, mivel azokat meg tudom csinálni nagy küzdelem árán, oda őket nem is akartam vinni, az nekik túl lájtos lett volna. Ezek ahol most voltunk, feladat volt nekik is
S még a fele hátra lett volna
Mondták, hogy a befogót kéne meglesni, hogy a villa befogóra merőlegesen kéne állnia.
Hát ezért nem áll merőlegesen, meg nem is nagyon lehet megoldani
mesélj még.
voltatok a vidis helyeken.. ahol nem mentünk fel ..mert mondtad hogy nektek odáig is nagyon nehéz volt.. de fölötte ..még én sem látta ma végét..tudod a közéspó része a videinek...
oda is feljutottatok?
majd ha arra megyünk kiváncsi leszek ki fog a mieink közül előrerongyolni . van egy tippem.
Egy helyen csúszott le valami szakadékba, azért nem tudott felmenni Krisztián után.
Ami számomra meglepő volt, de nagyon, hogy lefelé milyen tempókat mentek sziklás szaron, ahol szerintem életveszélyes, irgalmatlanul engedték lefelé
Azt tuti nem merném
Egyik hely után Hosi is azt mondta, hogy ez most meleg volt, szerencsére nem lett baja
Nem annyira rom ez, csak vannak hibái leghisztisebb a kuplung meg a hűtő, aztán a power ilyen sorrendben.
Ma levettem a hűtőt, belefújtam, nem érzem, hogy szelelne, rgo vagy csak nagy nyomáson ereszt vagy csak benéztem, mert előtte nem sokkal úgy megfőztem, hogy a 2,5decis túlfolyóból is kinyomta a vizet, s lehet folyt sok helyre, később meg csak a vázból folyt a kipuffra a maradék. Majd kiderül, kimegyek megnézem valamikor.
Másik motorra már elkezdtem gyűjteni, majd pár év múlva összejön, ha nem kell költöm el erre.
jövő 7en én is tervezem.. ha jönnek bontósék..akkor velük.. bár meleg lesz ..és akkor.. lehet
de ha meleg is van..fás erdei környezetben mindég kellemesebb int a napon rothadni egy strandon.....