Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csalnak ide kokecolni Viszont,ha ide belépek, akkó innét kilépek
Az élménybeszámolókról ne is beszélj, két hete nem ültem motoron.... Azt sem tudom melyik az eleje.
Kattint ! IDE ! Tabról egy kis infó. Nem a billentyűről.

Csika, motort is hozol netán?!

Valaki a Giz Gaz fórumból nem jön nyaralni Fokra ? Egy kissebb fajta hárt enduro fórum összejövetel.
ha csak fele ilyen élménydús leirásoklesznek ma...endúrós berkekből..akik voltak motorozni nem is tudjuk elolvasni mind
Szabadalmaztattad az a gyonyoru mualkotast?

En hittalak,nem vetted fel...
na remélem nemsoká lyönnek a rálydelok.. és irnak.. dévwed.. szép hosszú legyen ám...meg vidis...
lyakszi.. neked is

fűnyiros nyelvflv rő konvertálom motoroosra...
én ma kint volta ma füvesben...tetoltam 600nm..30as vágó szélességgel és 50m husszan..átfedéseket is beleszámolva..36 kört nyomtam le...
fák töve körüli körök nélkül.. de ha azt is számolom...a 10 fa..még akkor közel 50 kör volt...1óra 20 perc alat...úly rekord
mert nem lehet mindég motorozni..házkörül is van dolog...
azt nem is irtam..15 perc után beurrantak az alkarok.. alig birtam bhúzni a biztonsági kapcsolót...meg a buckás talaj miatt a kemény (merev)futóműs szerkezettel is megyűlt a bajom...
de végül is én győztem a fű meg ..kifeküdt
Hülye
Na,akkó készüjjééé
Mi meg caps lock és enter között lakunk,ctrl-on.
az egy falu.. én meg ezt nem is tudtam..aszt hittem valami..rövidités..a billentyhűn is van olyan felirat

akkor te a balaton nagyvárosától nem lakol nagyon messze
ott lakik... hovatünt démon hill is
Csütörtök az bizo 20, akkor szóbelizek, utána felugorhatok robogóval... Aztán bedobunk egy sültkolbászt sör kombóval.

Ronis délen se rossz ám a helyzet, Júdásfok kivételével szinte alig vannak.... Vagy csak nem szeredik a nádas helyeket?!
Féligmeddig igen . Siófoktól kb 15 km-re lakom Tab faluban. Nem szeretem a városi életet, de ha úgy van, akkor fel tudok ugrani.
ha nem fikázol ki ...leköplek
like-olnám az írásod de itt kőkorszakba csak egymást fikázni lehet fiam.
zsir.
zsir a hely
mindég mondod hogy 72 évesen is 525 öm lesz.. nem tudom.. de az úly álom motort már látom
http://www.sportmotor.hu/motor...

csak a szine nem jó.. meg a matricázata...
pink és helló kitti
le van véve haver másolja.
akartalk hivni nem volt se sár se eső. ideális volt a terep.
Hova lett a speci pur habos kartervedo?
ezt láttam már tegnap is... komoly tudás van...

amugy látszik az elugro nyomon hogy nem először ugorják be, attol mondjuk még full komoly...
jol néz ki ez a hely...
mellesleg nekem is sikerült a dupla belső+szilikon zsirban elforgatni a szelepet, és kicsipni is egy sziklán....

cserébe viszont jo nagy dzsuvával jár szerelni, meg betürni is jo nehéz, papucsot se csipje alá a dupla belső, szovel jo nagy szivás a semmiért...
Szarka Szabi siroki 3 hely felugrik
http://youtu.be/uhPx2mwDFzw
zsir tv ... lassan valami fogalom leszel ezzel a zsirtévézésel...
erre csak anyit tudok mondani... bla..blaa..blaaa......
neked pár másodperces csak 5 centes fiam
http://youtu.be/ex_uRvI6rOE