ezeket most olvasom...
nix hiba...
zsir...
ha hivtál beszéltünk is...de semmiylen ötcenteseket nem beszélek telefonba...csak fórumon...
ha tukmálsz kűdd...amúgy meg hivogattalak..hogy kell valami kűggyé valami..mert nekem erre van igényem
kicsi lóvéból vagyok.. olyna gálásn mint te ill M nem tudok lenni...de azért megveszem ami kell az 525 jókarbantartásához
lya mai ontos még.. tegnap megent defektem lett...
mikor hazaértem... egyszer csak a mosónál az sztenderdnél eldőlt a motor...mert leengedett a kerék...gyanús hogy a szupeszilikony zsirops belsőm..kitépte a szelepét .
mert a múltkor is néztem hogy.. né mán ez a szelep..ez el van nyekdülve már a belsőben most 3 hajtással később meg gyanci hogy megmihálylott
ugyhogy marad a forgatásdi...
M..pont olyan mint zsir...
Szali sokat köszönhet M nek.. nagyon is...
pl ranka meg ausztia sem lenne a ha M lenne..nem intézné....
szalinak csak meg kell becsülje magát...
csak az a baj hogy aki itthon olyan megbiz6ó munkaerő...az kint sem lesz másmilyen...
ugy hogy vagy megváltozik...vagy hamar hazajön...
a pár napos vellneszmotorozások együtt töltött ideje ..meg csak is jó lehet... ugyhogy ot hiba nix...
de bontós mondta...hiba nix... mert amint ..távoli egyszermotorozos haverjai nem lesznek... szali megint hivogatja majd...
de hiba nix...
az idők változnak csoportoköszetétele változik...
2004....2008ben még bociékkal voltunk endúróban...aztán azok más irányban mentek (ugyan abban a hegyben) és külön van a menet..de nem is hivogatjuk egymást.. néha pampi még titokolvas itten(bocs a néha miatt )
de nem is hivogatjuk meg irogatjuk egymásnak a okosságot.. mint szali csinálja.. hogy nyüszit üzenget.. ostán mikor meg összejön neki valakivel a hajtás akor meg nix kapcsolatfelvétel .
de mondom nix is ezzel baj...mert itt senki nem nagyon motorozik együtt még ha egy hegyben is laknak...(pl bakonyiak sem )
de nem is üzengetnek egymásnak hogy mennyünk már ..mér t nem megyünk meg gyere csak még hozzá valakit
még ezzel sincs baj ..csak mikor meg összejön neki valaki ..egyböl titokba megy
és igy ez az egész kicsit...furcsa...
mert minek is...
mindenki hajtos akivel akar meg tud...oszt hivogatós nyüszíköléses témát meg hanyagolja...
zsir szerelem is ezért szakdt meg szalival... pedig ...hogy szerette vitte hozta...csak aztán...
de ilyne emberek mindég isilyen ek maadnak...
pl lásd..szali nix...rély van...
emberek nem változnak ..társulások igen
de ez már csoport analizis...pcichológia...
senki seem szereti...de mégis ezek alaplyán müködik vagy nem működik az emberek közti kapcsolat...
tükör embert meg csak az szereti...akinek a saját képe visszasugározva sem elborzasztó
ez tetszik van önbecsülésed. grat.
igen én néztelek azon a zarándi feljárokon is sokszr ülve mész fől és az csoda. érdekes hogy csinálod. grat !
s grat az önbecsülésnek.
egyenesnek kell lenni nem szabad kamerozni s adni kell akkor hivogatnak téged s ragaszkodnak hozzád. Gondolj egy piocára te keresnéd a társaságát ?
tudod engem sokan hivogatnak, tegnap is voltam erzbergen haverekkel, simán megtalált a fészen, felkereset s meghivot egy hajtásra.
S tudod mit megkért vigyek neki egy motort, s vittem is haverjanak mert az ove ftengelyes volt.
Gondold végig amit mondok vik ha adnál s nem beszélnél férre it van pl. a közös mitás gumi témánk... akkor máskép lenne.
Te nem vagy rosz gyerek csak már tul nagy a tappancsod fiam.
Igaz ettol mégszeretünk de kerülnek mint a piocat fiam. ennyi.
s ha okos vagy ne sértodj be csak gondolkozz... jah s megint kezditek a forumon a szapulast egymással a Szalival...
szali tud olyat hogy mikor kint van és valaki kicsit is megvároakoztatja.. ..pár órát... kikel magából és kissé ..izé ...lesz..
de ma szerintem azzal mentek ki a ki a legjobb itt a környékben
és akkor hiba nem lesz.
csak nagy pofa estére
tegnap nagyon kafi volt...
teknikáztunk bontóssal.. és tegnap vettem észre igazán.. a heca prológ minden képp bukásra volt itálve.. legalábbis a gumi akadályok...
mert ülve gumiakadály...után csak is fekvés van..vagy vissza-esés
de tegnap mpi is kint volt...kicsit figyelt... kicsit okitott...mert ez a gumi extrém nem erdei eksztrém....
a vége flé már egész belejöttem hogy álok a faakadály előtt a 70centisnél ...rápattintom az elejét kb ugy 80% magasságához.. pillanatni kuplung és utánana a gázzal szépen úgy megugrasztani a motort hogy a blokkvédő az 10cm rel elkerüli a fát.. hátsó kerék meg szépen feltolja magát.. rajta.. az akadály túloldalán meg a két kerék egyszerre landol...bár jobb lenne ha a hátsó érne előbb földet..de már az egyszerre landolás is az ülős átdibolom magam a fákonhoz képest...
hát Vik, te oltogatni azt tudsz rendesen... mi vagy te tűzoltoooo?
vagy inkább tűzszitoooo
Misikét meg nem értem miért piszkálod, emlegeted folyton.... féltékeny vagy , vagy miaszösz...
amugy meg tök normális rendes srác.. szerintem ideje sincs rá hogy olvasgassa az ide befirkált zöldségeidet....
ne tedd...
ki fogjha szegény M... kével végig beszéleni az ranca utat?
mer ha már motorozni nem is tudtok egy csapatban... legalább az élménymegosztás mennyen
de a bringázás meg a séta az király lesz
engem sokan szeretnek..
hát aki a te hatáskörödbe van ...az mind utál...lásd fatert.. meg misikét is.. pedig egyszer sem irtam le róla hogy mekkora luzet motoroztam vele...és mégis én vok a a hibás...
de nem gond .. az tök jó hogy olyan távoli haverok vannak az ember életében....bár csak össze jönne az a osztrák meló..és élnél kint boldogan ..nem pedig vergődnél itt szüntelen
misike..te is ir6tsz ide élményeket..nem csak olvas6sz
http://youtu.be/sHlOVVZaDEg