Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jót tett neked a balatoni leveő csika! kikristályosodtak a gondolataid.
5 centesd tobtál e a vízbe indulás előtt? már csak azért ,hogy elmenjünk keresni vagy hagyuk a picsába?
Akkóó meg nincs igazad!
Hogy lenne a jövőben? Ugyanúgy mint eddig! Ezután csak ugyanazok a hülyék fognak idejárni,akik eddig.Írják a tömény hülyeséget,dobálják az ötcenteseket,szívják egymás várát,összevesznek mint két házastárs,de marad minden a régiben. Ezután is jön majd egy-két zoolika aki navigátor akar lenni,értéket teremteni meg minden,de a többi ökör (természetesen magamat nem sorolom ide ) lehurrogja,elzavarja innen,és kezdődik az egész cirkusz elölről.
Egyszóval így jó ahogy van.Tudom hogy van akinek nem tetszik ebben a formában,de sajna ez van.Olyan ez a topic mint a természet.Ha akarjuk ha nem,utat tör magának!
Hááát nem biztos,de ez így volt,van,azt,hogy hogy lesz ammá a jövőő titkusa
Olyan komoly vagyok,mint egy vakbél gyulladás!

Lécci lécci én had legyek a moderátoraligátorterminátoragitátorventilátornavigátorkarburátor
vibrátormahinátorakumlátor! Kitiltok mindenkit a picsába,aztán egyedül fogok itt beszélgetni magammal.
Teljesen igazad van!
jol beszélsz csikusz raktam is a kind biciglijére gyorsan egy by csika matricát.... mondjuk fejjel lefelé , de azt később vettem csak észre...

szerintem is kell a lazaság, meg a hülyéskedés, anélkül mit érne az egész....
kár hogy itt van jimmi akinek nincs humora, de mindegy mostmár...kis szodával elmegy...

ez a moderálás meg elég rémisztő egy gondolat, ki fog moderálni kit? akinek nem tetszik a másik irása az kimoderálja azt ,amaz meg őt és lesz egy nagy üres topik...

erről már megint a klasszikus mondás jut eszembe, : a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van , de senki nem kiváncsi a másikéra...
Ez itt hülyéskedős beszélgetős fórumnak indult mikor évekkel ezelőtt átköltöztünk az endurocross fórumból ide,onnan is elkoptak a mesemondók(tisztelet a kivételnek).Így keveredtünk ronbával meg a csajokkal ide e ugye nekünk volt gasgasunk csak .Szóval ezé telepedtünk ide Bármilyen neve is lehetett volna,nem volt célunk semmi értékmegőrzős topik ,csak a hülyeség.Arról meg lehet mi tehetünk,hogy sokan olvassák,mert közben ideverődött nagyon sok ember akiknek örülünk Célunk viszont nem volt vele,de lehet alkottunk valami "kicsit",mert ugye sok száz titokolvasó van
Akkó ahogy vesszük,csak tettünk le valamit az asztalra,min denféle megkötés sőt a tudtunk nélkül szerintem ez is egy érték ,mert ugye nagyon sok embert így vagy úgy összeköt.Akár köpködés akár kedvtelés,üzlet stb útján és ez jóóóó,mert ugye a legnagyobb érték az a kapcsolatokban és nem a zsében rejlik Innen már több ezer embert ismerek és még lehet keveset is írtam
Kell ide a hülyeség a baromkodás,mert anélkül,nagyon sokan csak lesnék és szednék ki az" okosságot" hozzászólás nélkül Akkor viszont nincs kapcsolat,mert ugye csak egyoldalúúú(ugye,me te adsz az meg elvesz,adsz,elvesz)így meg ír,kérdez,felhív,találkozol stb na,az már kapcsolat,éééésss ez az érték,mert onnét bármi lehet .Itt viszont csak duma,míg nem személyes a dolog
Vagy hülyeség amit írtam,me az elejére már nem is emlékezem ?!
Már itthon olajozok Binyigliztem inkább Bálinyóval meg jót szülinapoztunk Pihegni is kell néha
Én megmondtam az értéktermetés lett volna és lenne az út hogy valami müködjön.
Itt is ha lenne foglalkozva értelmesen a forummal, mint ahogy Balinyo teszi akkor menne, de sajna a tulzott viccelodes egy nagy cirkusszá alakitotta ezt itt. Természetesen én is dobtam ide be xart ben tagadom bazz
de meg is lehetne fogalmazni ez itt egy érdekes hely, hiszti csatorna mindenki kiadja következmény nélkül itt a szarját, hisztijét, időnként vannak értelmes beírások, vannak heccelések, meg baráti megnyilvánulások. sokszr ez megs sokszor az kerül hangsulyba...
attol még ez marad ami de higyétek el ha lehetne moderálni értelmesebb lenne.... a sok szarban nem tünne el a lényeg.
Belefagytál már a balatonba? Megmondtuk hogy hozzál motort.Ha már strandolni nem tudsz,legalább motoroztál volna egy jót bálintnál.
Elfogytatok bassátokmeg, mint a pályákon
Sanyó!

Jól látom, árulod a kékvérüt?
Én mentem a Márkus motorjával,és tetszett. Nem volt gödör.Magyarul nem fáradok el,mert nem markolom a kormányt. Nekem ez a fontos. Crossozni biztos nem jó,mert lágyra van hangolva, de nem is arra tervezték.
és fos az a telo. sajna az uj fajta telok semiire nem jok.
Szeva! Tegnap a Nyíregyházi KTM szalonba megérkezett 2 db 2014 es moci. Mentem csorgatni a nyálam. Exc 350 six,, xc 300. Mindkettőbe ugyan az a első teló...
lyaúreggel...
mi a helyzet a polyácát leszivó piócák fóumán
igy is kell...aztán meg gó rályd ha nincs épp polyáca...ott meg köpködhetel rálya...
nem kell itt szappan ...se opera...
csak frutti kelle ezekenek.... egyből lesz egyetemes haverság

akinek nem inge nem veszi fel...mert süt ez az ötcentes
Mikor?
na mi van megyünk le vagy nem Ron-hoz ? ráérsz fiam ?
én azt mondanám a pioca volt a nagy cápa hátán s irányitotta mit kapjo be...
ingyen gumi ? hol hol... én is kérek

lehet át kéne keresztelni besértődös ötcentland-ra a topikot...
nagy LIKE
marha pecás... hát nem tudtad hogy kardhalra háromszínű villantos kacsintos kis hallal köll menni..