Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt ez aztán a szopások ne továbbja...csak akkor látja hogy mi van a végénél..mikor már .. akor meg már késő ..és esnek egymás hegyére .,.meg hátára
kis rumpli Jó telóval,nagy sincs,nem kicsi Hun élsz te Potterná,ahun 2 seprűnyél van?
hétvége volynesssza miatt. .kilőve..
az nem azért birja te marga... hanem mert gyeptéglás a bolt előtt és olyna mintha szivacson járnál
tudom nálam is azért birja a magura sx mert a mi boltunk elé is olyat tett a tulaj
Má mehetsz is
nagyon kafi a nyomvonalvezetése.. és hogy van az a külső iv..kis pihentető akadályok nélkül. .persze rumpli meg lesz benne ... mikor lesz ott valami ..
csak harmincon-pici
még jó hogy lehet kapni..
van egypár havernek...50%al tetszik is nekik..az egyszerű matekzsnik miatt.2ből egy 2 motorozás után elengedi a levegőt vagy akár m,i miatt kidobta..

ron.
fogod.. a hosszó szepelet lerövidited olyan hosszúa hogy 6mm magas legyen.. a fémmenetse ..a gumin kivül...de úgy a leg alacsonyabb ha az t a kis anyát és alátétet meg lecsavarod a gumitövitől
na ha 6mm magas a kis csonk.. akkor azt felfúlyod..8-9cm átmérőjűre...gyors rátekered az acél szelepsapit..aminek a kis pöcsét levágtad...ami tömitsen..!(gumi alátét szok bennük leni..vagy egyszerűen kis fbs és az is betömiti..
és gyakorlatilag van egy olyna belsőd amiben van 0,4 bár és mint a múzt úgy szereled a helyére...
de pl ez kicsi pödéstől nem véd meg..de elfordulásos defektől..meg igen...csak pontossan kell beállitani a nyomást(ezt kell kikisérletezni) mert ezt ha beraktad ..váltopztatni nem tudod..csak ha újra kiszeded..és akkor...
de pumpál6ó..javitható..visszaszerelhető..ÉS elfordulásra érzéketlen lesz!
Újszilvási pályánk! Gyertek el,megtanultok moccolni Telepített locsolórendszerrel
Jóvan,azt nem írtam,hogy NEM KELL ELESNI!
Tubliss-t sok helyen kapni . Fehér Géza, Auner, stb. Talán az Aunernél a legkedvezőbb az ár, de ott is 30 felett van...
A régebbi magura sx,mocskosul sokat kibír! Nekem már legalább hatszor dőlt rá a kormányra a bolt előtt!
Dew majdnem az enyémis hasonló ötlet mint a te általad felrakott fotó! Az biztosan jobb mert gyári cucc! Honnan kéne ilyet szerválni?
Hali mindenkinek! Tegnap szó volt a hátsó gumi defektmentesítéséről, lerajzoltam hogy én hogy oldottam meg. Zsír neked telefonban is elmondtam de itt 1 szép kis rajz (keresztmetszet a kerékről)
Nekem mikor tavaly elhajlott a renthal twinwall, egy ktm kormányt vettem bele a ktm kereskedésben, magura sx, ha a pár évvel ezelőtti modellbe kéred akkor olcsóbb. Talán 15 000.-Ft volt, de jobban szeretem mint a renthalt.

Ajánlom.
Renthal ,középkategóriától felfele
Bagoly túra? Pár éve még mi is akartunk szervezni,de begyulladt a többség!
a tiéd azért ilyen mert még régi tipusu , üldögélős enduro, amugymeg fogsz egy akármilyen jo hajtásu kormányt és felhuzod...
azt megszokod...
ilyenkor csak éjszakai menetben lehet kibirni...
Na mivan bélák? Arra is kúúva meleg van?
A megoldas 1 ujabb motorka:)
Csak szeretnék megérteni pár dolgot

Pl mi a szutyokért dönttotték meg hátra kormánybefogót
http://img.partscat.ru/new/pow...

Mondjuk most már kezdem kapisgálni, ezzel a döntéssel érik el, hogy a kormány pont vonalban legyen a forgásponttal, de most hogy nekem rá lett téve az átalakító, így már hátrébb van a kormány, nem a forgásponton.

A másik tapasztalat, ha előre van billentve a kormányom, könnyebb irányítani, de nem is stabil, ha hátra(magamra) van döntve akkor meg nehezebb tekerni, de stabilabb az egyenes futása.
Ezt se értem még. Nekem most előre van nagyon, mert így kényelmes a csuklómnak, de így bóklászik a motor folyton

A tuti megoldás valószínű egy másik kormány lenne, mert ezzel sehogy nem jó, kicsinálja az alkarom
csak 30 év felettieket vállalok...

ha csajt nem hozol akkor hozzál motort... aztán kihuzzuk belőled a szunnyado állatot...