vémpusz és ha azokba a pet palackokba békanyálas állott vizet teszel , és ugy teszed a ventillátor elé akkor rögtön egy brazil őserdős társas utazáson érezheted magad... esetleg még lehet szinezni a filinget pár a kert végében kiásott oriás lárvával, pokokal , a többit a fantáziádra bizom...
há mert olyan helyen voltam a hol azt mondéát nix kamerázás pedig engem lehetett volna.. mert rádobtam párszor az oldalazós részekre..
de mikor majd botósékkal megyünk.. akkor megent lesz
Jó is ez, csak a család ásványvíz készletének a döntő többségét le kellett, hogy foglaljam. Nem tudom hány fok van kint, de a szobába frankó idő van. Pontyó, nincs melegem, de nem is fázok.
a klimák is ezen elven működnek. csak ha a vizet a benti hűtőben csinálod.. a hütögép hatásfoka miatt melegebb lesz a házba ...de szobát pl le tudod hűteni igy...
hály zé..
mindenki lázasan készül a racéra...volynessza.. zsir nem is mondta
én pl felraktam rá egy úly matricaszettet
na ez csak öt szentes vót..
nem lesz itt motorozás majd csak szeptemberben...
de mondom szétszedem a szuper szilikon zsiros belsőt...
hát úgy volt ahogy gondoltam.. szelepnyakánál
ez a nem 10-20-30ezerforintos megoldás ok közül 1500ft csak de elforog.. és motorozások végén meg vissza kell forgatni.. ez van..vagy felfúlyom 0,5re oszt akkor nem forog el..d e nagyon extrémben 0,4 vagy kevesebb kell...valamit valamiért
ez mostanába 4 évalat a második defektem...de 2 hónap távlatában is...
Ja izé, van egy ötszentes megoldás klímára. Egyszerű, mint egy 100-as szög. Szeg.. Naszóval fogsz vagy 4-5 ször 2 literes flakont, telirakod vízzel és lefagyasztod, majd a 4-5 fagyott 2literes vizet kirakod a ventillátor elé... Persze a pet-palackkal együtt.
Tiszta Hawaii fíling
meg robogot szereltem, mert azt meg én öltem meg...