Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dew.. ott tartja a vakszelep...
Azon szoktam mosolyogni, amikor a bicósok mesélik, hogy spróltak 50 meg 100 grammot ezzel meg azzal, arra nem tudom gondolnak-e amikor rávernek a bringára több kiló sarat, akkor hova lesznek a grammok
Ahoj !

Én sima vastag belsőt használok aztán csókolom. Márkb egy éve nem kaptam vele defektet.

Na izé, ma a zértekezleten kiderült, hogy holnap 08 00-kor megyek szóbelizni, szóval mára offolom magam.... Főleg azért, mert tegnap szereztem emg az érettségi tételeket és nem ártana tanulni... és csak képészetből van 60

Jó csevegést emberek !
Ez igen egyszerűen hangzik S az nem okoz gondot, hogy akkor a vakszelep mellett egy darabon a belső nem tart?

Illetve még egy dolog a sima belsővel, megtartja az a peremen a gumit?

A tublissnál speciális kialakítású gumi van rajta, aminél erősítés van a perem leszorításhoz. LD. sárgával karikázott szöveg.
beteszem a vakszelepet a vékony bicigli belső alá szereléskor.
azt hogy oldanátok meg, mint a tublissen, hogy a vakszelep bemenjen, de még is fel tudd fújni a gumit?

Ahhoz meg, hogy ne tudjon belapulni, kitömöd a belsőt habszivaccsal és megoldva
találtam egy tök érdekes cikket gumi belső témában... itt is látszik hogy a biciglisek sokkal előrébb járnak a témában, sok dolgot át lehetne ültetni terep motorra...

http://revomag.hu/2011/belsove...
Ez pont megy a vállszélességemhez
Jó reggelt!
milyen a 18-as vastag bicaj belső...? valami triál biciglibe valo vagy mi?
esetleg csak Villi féle ötcentes..?
jo reggelt..

az a kérdés milyen gumid van fent, mert valami jo merev oldalfaluval mükszik csak ez a dolog
Írd le a technikát, az a biztos, vagy fotó-ha majd szerelsz.
Az oldalfal merevségét 1 másik vastag belsőgumi szétvágva adja ami pont belevaló a külső gumiba! Ha nem érthető szívesen leírom! Nekem működik! Nix levegő benne, már 3 egésznapi motorozás benne és kb 0,4 a lapulás! Nincs defekt ha nincs levegő
vastag bicajbelsővel van ami csak a külsőt a peremen tartja, a felfujt belső és a külső gumi közt legalább 3-4cm van, és ha ráülök akkor szétterűl
Szevasztok! Ronis az én hátsó gumim így van szerelve majdnem pont ahogy leírtad!
Kóóómány dewed ,ez kell neked
nem lenne jó, szerintem pont az a baj, hogy keskeny a vállam és normál állapotban nem dől eléggé hátra a kormány, ha totál nyútva a karom, persze ha behajlítom és vállak szét, akkor tök mindegy hogy is állna, de amikor már "kapaszkodni" kell, ki bírja így tartani magát

Fő problem valószínű az, hogy kapaszkodom a kormányban tempóknál, meg felfelében
mondjuk mikor a munkahelyemen vezetek. .az is az . .. .
közúti veszélyeztetés..az a neve
déw..
hály..

fél colos 82cm hosszű cső..oszt nem fesziti a kezed..

na a strandal pont ugyan ez a helyezet...egy óra oszt már unom nagyon..ebből 50percet úsztam..ami azért jól esett..de nem tudom elképzelni hogy ott én egész nap
de ez nem egész napos program...jó mondjuk a jó seggű csajokat elnézegettem.. de kajolni otthon kell
Autóval a Rallyt is nyomod?
Ez a kép milyen szerkezettel készült?
Szép élesek benne a színek
Szabadalmazd gyorsan
örülj neki, hogy nem büntettek meg, mert ez nagyon nem szabályos

A jó kis 380 as 2T időszak