Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem hallottad még?Pedig Aranka örök!
mondtam..nem olvasom...

tudom hogy van nyálad..
köpködés meg nem kell
hallgass zsirra..plÍÍz
na elmegyek lovaskavalkádra, meg hegeszteni hátso fék konzolt mert leharapta szikla, délután meg motorolás...
jah igy van te pedig Ron tudsz is rohogni masokon te fax.
1 éertek veled !

fészen nem látlak törölted ?
probáltam nézni beallitasaid de mindenhez van jogod hardban.
mondtam adj jogot a cuccaidhoz s megnézem mi a hsizti a fészen
vagy adj jogot dewnek o megnézi mi a hsizti.
én ezt egy percig sem vitattam. csak látni mennyit szenved vele.
Vik az hogy te ne irnál rola, az kizárt kategoria...

csajom azt mondja, ahogy itt virulok az irásaitokon, hogy olyanok vagytok mint két hisztis menstruálo csaj.... lehet igaza van..
Gabi nem hallotad még az Open Stage Székelyland-ot ...

bár az új lemezük nekem nem jön be , ezek a régiek beszarás jok...
Szali
Dew egyenes tiszteseges ember semilyen segitséget nem fogad el, amit latok az hogy minden ön erőből csinál, detto ez Ronbá.
minden tiszteletem az övéké ilyen ember itt m.o. ritka s komolyan mondom.
Itt mindeki megszokta kap s elfogad ozt nem add. ök ketten adnak amit tudnak s nem fogadnak el semmit vagy fizetnek érte.

Tisztelet ezért nekik !
Zari,

te okos vagy ezeket itt hagyd ki. s ez Szalinak is szol, fiuk mind ketten egymásra hasonlitotok, s nem kellene a szenyest itt kiteregetni magatokat jaratjatok le igaz jobban....

de ki tudja mindenki kepes fejlodni tanulni....

szoval fogalkoz Zari kis fiaddal Szali te pedig evez fiam...
itt ne baxtasatok egymást, vagy menjetek hajtani....
igen.ezek ketten egymást spanoljéák jó hogy magas ra jutnak.. de ha én is ot lettem volna..3an már tuti megcsináljuk..mert egyedül mikor még a szűz volt akkor is a videós felfutásnaál..azért szépen felkocogott.3dikban..csak elöre törni az utat.. aztán meg akkor vég is lett a napnak..
amúgy mocskos ügyesek és gyorsak.. patakokban főleg...
figelem is a tecsnikályukat ..ha összehozzuk a hajtásokat...
ember.
köszönöm hogy ervinék előtt nem mocskolsz...
kaptam esemest.. valami számról megnyitottam.. és idehalgass te szar...
vagy mi volt az első sor.a
na akkor mondom ez te lehetsz..hagytam is a picsába az olvasást.. töröltem..
mondom.. mi lett veled...valami nagyon mély benyomást kaphattál ..valahol...de nem gáz...amúgy te még tudod az én számom, állat...
nyugodj meg...
ne irj.. felesleges...
ha valamit akarsz ..ide köpködj ahogy szoktál...
majd olvasom...

de mondom..nem szolongatjuk egymást..én nem üzengetek neked.. okés...
motoros élménymegosztó forumozást csinálj..ne üzengetőset...
vedd már észre..te üzengetsz irogat szolongatsz.. ha nem csinálod.. én nem irok rólad...
atya ég! ez igaz? durva! fingom se volt a létezéséről. izléses!
és az örök klasszikus....

http://youtu.be/qUZppD_Zd0s
hisztérikust akartál írni?

zsír. lépj a tettek mezejére. fogd és vedd el déwtöl a roncsot és vidd ki a méh telepre! sajnos itt már a józan ész nem segít. erőt kell alkalmazni. és szerezni neki valami 2004 körüli ktm et. 4 t vagy 2 t mindegy . fika pénzekért vannak jók. ráadásul meg is tudná bütykölni mert valamelyest ért hozzá.
ZsirferiTV ez a te indulod...

http://youtu.be/x5n9JBWI6dE
Like-olnám de itt pre-historikus rendszerben nem lehet bazz.

add el a roncsot fiam mondtam már s segitek venni másikat. teeee.
HOSSÉRÓ jÓÓÓÓÓ

nézted az automatát... nem semmi... rekluse kutya en megrendeltem kiprobáltam hosi motorját s rögtön visszamondtam. nem a tiéd a motor magátol megy ....
"Dime con quien andas te dire quien eres"

ez meg magyarázza kikel is járok és kikkel ismerkedem meg ozt...
Ez elmaradt a múltkor Én a pócon tartom
déw. ezért szar ha sokat megy az ember egyedül. nincs viszonyítási alapja egy idő után úgy érzi hogy kurvajó aztán meg csak les mivan.
add el azt a romot valahogy próbálj meg szerezni valami ujabb gépet . az enyém is öreg de azért a tied kurvasokat szopat. én tegnap is néztem milyen faszán megy a vén kecske . de a te géped minden hajtáson durva dolgokat produkál. próbáld meg eladni 5 kiloért már kapnál valami jo motort. persze nem akarok a zsebedben turkálni csak ötlet.
A kedvedért:

Itt volt SK meg Hosi tegnap, olyanokat megcsináltak, amire azt gondoltam lehetetlen, patakmederben sziklák között olyan tempót mennek ami számomra hihetetlen Köszönöm nekik itt is a sok hasznos tanácsot

Vik, tuti emlékszel a gurulókövesre, ott sokkal feljebb jutottak, igaz nem a tetejére. Később meg voltak olyan helyek, hogy huhh, amire Zsír azt mondta A+ és hagyjuk is, megcsinálták, engem az RBR medvésre emlékeztet, csak nem sima a talaja, hanem guruló sziklás.
Volt sok jó és számomra is új hely, de a tervezett 50km ből csak 20 on mentünk, a próbálkozások meg a rám várások miatt.
Azt mond

Tegnap valami nem stimmelt velem(vagy a meleg szimplán), rengeteg részt kihagytam direkt, hogy ne fáradjak, s még is 10km alatt úgy kikészültem, mint még soha
A motor szögelésből kezd kicsit elegem lenni, a hűtő megint kilyukadt, s most csinálták meg a héten
már 6 10 kor flusztráltan kelni az kellemetlen

gumit senki sem szurkál ki. azt sem tudják ki vagy . no name.
Jó napot!
Hu,gecc mar 6.55 kor megy a sardobalas .Jo kis paros vagytok