Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lya.
de endóróban a hegyben.. használ6atlan.. és cska is útban lesz..egy haver próbálta egyszer..soha többet nem vette fel az erdőbe
kroccra viszont jó lehet.. mert ott nem forgatod a fejed minden pillanatban

fotó..ahol látszik kárcsusitott ktm sx 525
Ha már írok nincs véletlen valakinek 1 szett idom 500 xcw-re +gyári matrica + 20.000.- alatt legyen
Zoozee-nek biztos van vagy 10 a garázsban pici pézér pongyoriba
De ezt általában a krox matyik hordják mint csika bá
Estét!
Ne törjön ki a nyakad+általában a sisak töri el a kulcscsontot arra is fasza
Már akinek kell
Ennek mi a lenne a funkciója?
Leatt brace nyakvédő
pl itt:
http://universalmotor.hu/terme...
köszi a választ
már dem zsóti leirte..nem a külső forohg a felnin.. a belső mozdol el fékezéskor a külsőben és ezért mozdul a szelep...
ezért kell a szilikony...
ja erről én is hallottam,...de én egy fűnyíró és egy láncfűrész küzdelmét is hallottam...az egyik nyüszitett a másik truttyogott...na meg a gőzmozdony...

a burok amúgy olyan szinten tályvédett terület hogy ott születik mindenki....mert minden ember burokban született

ma voltunk a bordányi pályaépitó qrzuson...
láttak sokan ezt azt..de van videlyó is...
egy olyan szép hangú motrt hallottam ott hogy megkönnyeztem a gyönyörtől
egy esiksz öt nyuszi öcsi schufni tunnying részing fasztori dobbal...
http://youtu.be/0gdaLlxMxvA
Első kerék:
Vakszelepet fellazítottam, belsőt leengedtem 0 ra, peremről lenyomogattam a gumit. Megszakadtam, de akkor se bírtam megforgatni a külsőt, hogy a helyére menjen a szelep.
Egyik oldat le kellett pattintanom
Nem értem, hogy tud elforogni meghúzott vakszeleppel és nyomással

Berúgókar persely megint kuka, nem tudom mennyit rugdoshatom azt a motort, ha ilyen rövid idő alatt kikopik
ok, értem, Kína nincs jóban velük, de szerintem ez sem támasztja alá, h pont Kína ügyeskedne...

a miért fúrta meg aki megfúrta kérdés a legérdekesebb számomra
de azt hiszem ezt nem itt a GG fórumon kéne fejtegetni
Köszönöm a választ
Az ujgurok Kína egyik tartományában élnek már elég régóta (belső Ázsia)...
Nem túl rég fedezték fel a kutatók a rokonságot a magyarokkal (talán Kiszely volt). Állítólag az ujgurok is tisztában vannak a magyar rokonsággal, és ahol most élünk azt Magyarisztánnak nevezik évszázadok (ezredek?) óta. Na most ha ez igaz akkor bukik az egész honfoglalós mese... Bár azt már a több ezer éves magyar rovás írásos leletek is erősen megingatták, a tizen ezer évesről meg ne is beszéljünk.
Nem újdonság a magyarellenessége ezeknek a tetves vezetőknek, egy szavukat sem szabad elhinni a mostani politikusoknak.
Kinát én sem értettem, aztán utána olvastam wikin kik azok az ujgurok... olvasd el megérted rögtön, valami olyan gusztustalan térhoditást folytat ott is kina mint amit tibetben....ha jol értelmezem...
oda viheted a kind-et vonatozni...ugy megy hogy vinni kell 1 vödör szenet/ kopf, akkor inditják a gőzmozdonyt... de a helyi szénbányában is le lehet dolgozni.. amugy természetvédelmi terület, csak facsákányal szabad a szenet kitermelni, mezitláb...
Még annyit hallottam, hogy felétek van valami Burok-völgy. Több túrista látta a szomszédos gerincekről hogy újra jár a gőzmozdony. A vonatot magát nem látták, csak a folyamatosan felszálló gőzt. Tudsz te erről valamit ? Érdemes odavinni a gyerekeket kisvonatozni ?
Sok a duma
Ron...le van szabajoztatva a tanyer,szegenynek 4.5 tizdes verese volt.Most probaltam de nagy diferenciat en nem eszleltem,talan jobban kezelheto az adagolas.Koszi!
Persze, hogy lehet...a hűtősnek ez ujjgyakorlat
Hűtőn a be és kiömlő csonkokat át lehet vajon hegeszteni?
Arra gondolok a régit kivágni, helyé bevarrni egy lemezzel, s a megfelelő helyen lyukat nyitni, s oda bevarrni?

RM250 hűtője tök ugyanaz mint az RMX csak pont fordított, vízpumpa másik oldalon van
Kínát nem értem, hogy jön a képbe
Arra kíváncsi leszek, ezen eseményekre lesz-e államilag elrendelt kivizsgáló eljárás...sejtem, h nem.
Most már itt is defektes az idő, egész nap esik.... Legalább jókat lehet driftelni az autóval, lehet vagizni a csajoknak a kombi asztrával. Mindennek van pozitív oldala.
Jó napot!

Tudtok írni de nem fogok olvasni
Szervusztok !

Ma sikeresen megnéztem az érettségi irományaimat, hát, volt egy-két meglepetés. Ezért vasárnap beizzítom az 5nyuszi5öst.

Ja, én a kupplung működtetéséhez sima fékolajat használok, és köszöni szépen, jól van.
nálunk a gyermek a multkor olyan fotokat csinált sutyiba hogy ráadta a kutyákra az idétlen napszeművegeket... mikor szedtem le a képeket akkor láttam... szakadtam rajta..
igazi kis csibészke...