a legszebb gondolat az volt hogy az utcai motoron több sarat és piszkot kap a fék mint a terepmotoron...
ő tudja mert krossz bajnok is volt , most viszont hires szerelő... ...
beolvastam abba a szuperokos fék mosogato galériába és szakadok....
gondoltam hogy valamelyik kioszt majd , de hogy ekkora blőd modon félre magyaráza amit leirtam.. hát ez kész
leirtam ha már annyira karbantartani akarnak akkor a féknél a CSAVAROKRA rézpaszta , ez a marha meg belemagyarázza hogy én mindent rézpasztával akarok bekenni meg hol látok én ott szétszedett-kinyomatott fékdugattyut és hasonlo zőldségek.... hát sokat röhögtem
ahogy a mondásban is van sok az ápolt , alacsony a kerités folyton elszökdösnek és kevesen vagyunk ápolok...
na elmegyek fűrödni, feldobta az estémet ez a szappanos fogkefés fékmosogato .
ui.: ha esetleg reggel nem jönnék kávézni az azért van mer nem végeztem éjjel a cipőfűzös fék dugattyu tisztitásal.
jahh és takarogyon ki mindenki éjjel féket pucerálni... micsoda rendetlen egy banda...
pont rá gondoltam én is...vele pont jól kiegészítitek egymást..
zsir gyere szombaton szalival hajtani...
de hozzá kamerkát is ..mert este akarom látni merre is jártatok
szerintem arra a csávora gondolsz aki árul használt krossz gumikat, meg sisakokat, és az van a hirdetésben hogy Laci Veszprém-Győr... igy megtalálod mert mindig hirdet..
amugy nem ismerem, kocsival ingázik ugy hordja a cuccait...egyszer találkoztam vele gumit akartam venni tőle, de nem vagyok anyira balek hogy hogy 8 ezret adjak egy s-12 első gumiért ami le van gömbölyödve plusz a besütéses évjárat szerint 5 éves....,
egy olyan gumit felraksz iszonyat hamar tönkre megy mert a gumi szerkezete is öregszik, főleg ha ki volt baszva valahova a szabadba a napra...
zsír. reggel megyek bp re ferihegyre van egy fuvarom. ha kel valamit lehozni szivesen lehozom. 0.9 tonáig befér bármi. egy baj van. 6 kor már jövök lefelé . fél 3 kor indulok hajnalban. na majd látod.
kb 1,5-2 hónapja valaki hirdetett használt féktárcsákat.
próbáltam visszakeresni,de nem találtam.
ha jól emlékszem Veszprém környéki volt az illető.
esetleg valakinek nincs ötlete
ezt akkor megbeszéltük.. .
rumcival mennyetek szombaton .
én nem megyek ..csak ha 20 fok van.. eső 0mm egy 7e...
enyhe szellő...és nem hallom a nagy hős eposzaidat...te nagyon A-s
te annyival ügyesebb vagy mindenkinél..csoda hogy magaddal még beülsz egy kocsiba és a motoron sem veszel össze magaddal
dont vöri.
vasárnap mennek a B sek ...csak nekem nem jó a vasárnap.
ezért mondom szombat. ..
de konkrét motoros túrát itt nem beszélek meg senkivel.. csak telifonon...mert sok itt az irígy titokolvasó. . .
gondoltam hogy rumcit hivom..de mondom úgy megalázna hogy nem merek vele menni...szóval ha jön.. szólj..mert én akkor nem merek veletek hajtani
vik. nem sms ezgetek. én szeretnék menni szombat vagy vasárnap mindegy . azt hogy kivel hogy mint az egyenlőre lényegtelen. addig majd lesz valami. én menni akarok. aztán hogy saját kocsival vagy máséval vagy gyalog vagy sehogy az még péntekig kiderül. a motoromat majd holnap beinditom megy e még. elvileg rendbe van rakva és a cuccaim is készenlétben vannak. tán jó időt mond de addig még esikx némi eső. ami engem nem zavar . kérdés neme neked baj lesz a sárral ?
te tudod..te vezetted oda.. a hal-állába
akkor már ő volt az utolsó előtti...pedig a farkas.. faresz ha nix ott még most is ott vájuk a dombtetőn hogy mér nem jön...
na bassza meg idáig poliroztam a féket.... jo sok cipőfűzőt elszaggatam...lehet hogy a családtol is kapok majd reggel mikor észre veszik hogy a fogkeféket befogtam a pucerájba....
na most viszont kimegyek gurulok egyet. deha.. meglátok egy sárcsöppöt a fékem dugattyuján megüt a guta...
aztán megint karbantarthato reggelig...
ez eg y6méter magas domb volt aminek az aljában volt egy 6m mély gödör..12m magas ha volt.. de olyan faxa függőleges lejárófeljáró volt benne mint atom...meg minden féle.. itt tanulta kia a banda za endúrózás cshinnyát binnyát...
tényleg bálylint..nem is meséltem hogy voltunk abba nyomvályus részben ahol a afen eltörte a vállát..
ronix..már nix kiabálás a ktm fórumba sem
megnyugodtak a kedélyek
onan kaptam a nevet ..tsávó adta .gondolom mérgében..hogy zaránDOG..és millen igaza van zarándög lettem
nekem első tárcsára van szükségem, bár mondjuk gumi téma is következik lassan