szerintem az egész nap legszarabb körét sikerült felvenni.. ez kb alig 15 percnél volt.. 45 percnél kezdtem valamit csinálni...de ezt már meg nem tudom magyarázni
hát elmondom..füvesben is olyat tol.. dölthető ameddig csak akarom...és hihetetlenül 0át kopott ha nem szakadoznak le a bütykök..mint a mc 4 esről.. itt meg a kenda k771ről..mondióuk ot 1 menet után betöredezet minden kanyarbyütyökk a fogós füvesben...
de ezen.. ezen semmi nem látszik.. hihetetlen..de majd ha 10hajtás lesz bene a pályán..meg 10 kint romcsiban ..akkos derül ki mi is az igazság...
mert olyna gumi nem volt ami baszotul fog.. jól is tapad extrém terepen..vizes fákon gajjakon sziklán..nem kopik..és nem is töredezik be..
mondom ez már sziklásba nbizonyitott s éahogy néztem az ember kerekét akitől vettem ..ő pályázik vele hetente.. hát repedezett bütyök nix rajta..
de mondom ez a mi füves nagyon fogós talajunk..azért tud gumit tépni
neked..semmi képpp
de rély.
van egy kenda hipergumi.. ezt felrakod ..még az holdat is lenyüszited az égről...akkorát fog oldalazóban ..mint egy erősebb ökörnyál a fák ágain
de bütyök az van még rajta 15mm..csaka szarul vágtam le az oldalsókat.. és ez igy..sajna. .nem lett valami faxa...az első vágott kenda mintázata..az volt a jó. .ez meg ..nem
de most olyna gumit raktam föl.. hogy .. ez hihetetlen..1,5ra mnet.. és semmit ..mondom semmit sem kopott..sehol..full éles maradt...nem is hittem el..bármondták meg láttma hogy sziklásban tud ez a gumi nagyon..de igy ez..állat volt....
más lett. de jó lett..nagyon jó...
nagyon könnnyen lehet kapcsolni análkül hogy meg kéne forgatni.. veszettül...igy alulról is lép...
lehet felül sem fogy el.. csak ma valahogy nem tudtam úg huzgálni a gázt mint két 7e..18 fokban...
pl a szintfelugró kis 1,5 magas patintót..(mi egy szintel magasabbra viszi a pályát.. )azt úgy pöngi meg mint atom..csak...sajnos.. két kör után gyakrolatilag.. alig irtam húzgálni neki a gázt..lehet hogy azért mert a tul hirtelen gép kiszivta az erőmet .. nem tom
majd egy 187ff et rakok be a 185 helyett .. ha azzal még felül is erősebb lesz.. eladáskor úgy fogom meghirdetni.. sx 540eladó
mert alul..alul középig(sajna ma csak azt tudtam kimotorozni) ott tutti odabaszós lett
szólj ha zavar, akkor maradok titokolvasó remélem ide már nem jön, valahogy nem hiányzik csak itt legalább nem abból áll a fórum hogy 2en nyalják egymást utána meg okoskodás
most látod?