Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mehet mindenki úgy mint entéhá108
mer kemény vagy .mint a fagyott kutya lába..fél év múlva nyáron 34 fokban
Mééé? Tán gázfreccsel ugrololol? Fosol otthagyni a gázot,mi?
akartam én veled mozizni a mÚtkor.. de neked a 13.00 az túl késői vót
amúgy meg azis lehet hogy kiforog za rendessen csak eddig olyan elasztikus volt most meg meglehetően ..hÍÍrtelen
de tetszik...
nagyon spontán a gázreakcio közép fordulatról akkorát ugrik....az első patintón néztem is hogy akkor ez most..ez az..hogy egy sima gázfreccsel elrepültem a gecibe . jó magasra. .... jó hosszan
Mennémááá Az egy támadó kawa
szép ez a 249es..misi honda csak az ülését raktátok rá valami kawaszgiró?
csá. mártélyon leszünk a parti sátorban!
Mennem kell mert 15 perc múlva már vetítik a filmet én meg itt b..szom a rezet! Császtok!
ki gondolta volna!
Szasz Vik! Kár hogy nem beszéltünk reggel jó lett volna ha kijössz!
lemosta ma kverdát.. hamár összeporoltam
volt egy kis szabadságom.. asszony gyerek elaludtak..én meg kiszöktem a pályára egy kicsit
furcsa igy a dob..nagyon spontán alul.. mocskos gyprsan eléri az t a fordulatot azt a tolóérőt ahol már föl lehet rakni magasabb fokozatba az egyenes elején...de felül mint ha nem úgy forogna ki..mondjuk ez gyanúsan sejthető volt.. hogy átrakja a teljesitménygörbét.. kicsit.. lehet csak rá lkele karbinyálni kicsit és felül si visszajön az a nagyon forgós énLYEE
Szeva embereeek Az idei első moccolás is megvolt Bár ki sem vettem a buszból,hanem vettem rá egy másikat,így amaz 0 méteres maradt,és dobom is piacra,mert csak hondás maradok Teljesen alám van öntve
na itt vagytok ttolbik?
ütötted a kormányt és közben szentségeltél mi? ejj a francba is mekkora sárgödör rohad gecik hogy iderakták !kurva életbe nem lehet kikerülni !
gyagya
azért ez nemes dolog!
tudom,en otthagytam volna a nevezest,nem furosztottem volna sarba a motort.Azert mikor a devai prologon is megl ,h az elottem meno tengelyig merul a saros tragyaba...na jo mondom egyszer megteszem,ha nincs mas ut.
Most nézem a M1 híradó-t és erdélyből jönnek buszokkal a árvízhez! Na ez nem semmi!
ejj ne is mond! meg lecsírázzuk az intézkedő járőrt és a reflektor fénybe csipem el a hugy végét!és azt mondom nem hugyoztam miközben egy tócsa melett állok épp és a gatyámat igazítom.
Tudod mint a nagyok!
Utána + 20.000-ért hugyozunk 1-et a parkban, OK?
bontos. hagyd a mozit a gecibe! gyere át idáig innen én vezetlek. iszunk egy pár abszintot is mint egyszer. aztán meg vezetünk amerre látunk.
mondjuk becsületére legyen . réj te oda el se mertél jönni a kis szépségeddel. ha mégis belemártod utána tuti sírva látunk volna a mosónál.