amúgy meg azis lehet hogy kiforog za rendessen csak eddig olyan elasztikus volt most meg meglehetően ..hÍÍrtelen
de tetszik...
nagyon spontán a gázreakcio közép fordulatról akkorát ugrik....az első patintón néztem is hogy akkor ez most..ez az..hogy egy sima gázfreccsel elrepültem a gecibe . jó magasra. .... jó hosszan
lemosta ma kverdát.. hamár összeporoltam
volt egy kis szabadságom.. asszony gyerek elaludtak..én meg kiszöktem a pályára egy kicsit
furcsa igy a dob..nagyon spontán alul.. mocskos gyprsan eléri az t a fordulatot azt a tolóérőt ahol már föl lehet rakni magasabb fokozatba az egyenes elején...de felül mint ha nem úgy forogna ki..mondjuk ez gyanúsan sejthető volt.. hogy átrakja a teljesitménygörbét.. kicsit.. lehet csak rá lkele karbinyálni kicsit és felül si visszajön az a nagyon forgós énLYEE
Szeva embereeek Az idei első moccolás is megvolt Bár ki sem vettem a buszból,hanem vettem rá egy másikat,így amaz 0 méteres maradt,és dobom is piacra,mert csak hondás maradok Teljesen alám van öntve
tudom,en otthagytam volna a nevezest,nem furosztottem volna sarba a motort.Azert mikor a devai prologon is megl ,h az elottem meno tengelyig merul a saros tragyaba...na jo mondom egyszer megteszem,ha nincs mas ut.
ejj ne is mond! meg lecsírázzuk az intézkedő járőrt és a reflektor fénybe csipem el a hugy végét!és azt mondom nem hugyoztam miközben egy tócsa melett állok épp és a gatyámat igazítom.
de tetszik...
nagyon spontán a gázreakcio közép fordulatról akkorát ugrik....az első patintón néztem is hogy akkor ez most..ez az..hogy egy sima gázfreccsel elrepültem a gecibe . jó magasra. .... jó hosszan
volt egy kis szabadságom.. asszony gyerek elaludtak..én meg kiszöktem a pályára egy kicsit
furcsa igy a dob..nagyon spontán alul.. mocskos gyprsan eléri az t a fordulatot azt a tolóérőt ahol már föl lehet rakni magasabb fokozatba az egyenes elején...de felül mint ha nem úgy forogna ki..mondjuk ez gyanúsan sejthető volt.. hogy átrakja a teljesitménygörbét.. kicsit.. lehet csak rá lkele karbinyálni kicsit és felül si visszajön az a nagyon forgós énLYEE