Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 4 körül fürödtem a Tiszába nem nem volt meleg,sőt.
Egyszer csinaljunk mar egy forum bulit,johetnenek a titok olvasok is.Kis motorozas,aztan lereszegedo buli,nagyotmondo versennyel
Szali voltál evezni?
Ja bárcsak olyan kemény lenne mint 1-2 verseny
Mar a puhasaga sem a regi
Ez látod igaz! Lassan már annak is örülünk ha megálll, és NŐ
Azt hittem ,h azt mondja,h milyen gumit hasznal?vagy ,h belsot haznal e?nem tyre ballsst
Vagy, Szia! Én nagy motoros vagyok és mindig van nálam gumi minden talajra,sőt tartalék is ha kiszakad! Igaz Szali!
Hat bazzz,mi mar ez a korosztaly vagyunk,aki egy ilyen dokinonek is tud orulni
Szia! milyen motorod van?
Milyen dumaval szoktal ismerkedni?
Igen Raaay de ő már Milf vót!
Akkor neked holnap lesz a másnaposok csak te nem nézed hanem átéled
Persze! Az előbb beszéltem róla, mindig csak a q..ás Gumit vigyél! sixdéjt
áá. kurva nagy tivornya lesz ma mártélyon . nyit egy fasza nyári hely. oda megyek ki viszkit vedelni. lesz kb 50 milo jo buxa.
Azt a dokinot ott az e panoraman szivesen megvizsgaltam volna....es meg tolem kertek 15 eurot...en ingyen megtettem volna neki.
jaja . most egy régi haverom "szerelmes " bele. jóképű
gyerek. mostanában egy vadi uj merciben látom sokat üldőgélni és a legszarabb ruhája is camel vagy marlboró classic.eddig meg egy rozsdás 28 as biciklivel járkált. viszont elkezdte festetni a haját feketére. mikor rákérdeztem hogy van ez multkor még őszültél geci! erre lehülyézett és letagadta hogy festeti . őrület.
Szali Mozi? Megyünk fél 10-től a "másnaposok 3"
Jol van nem kell bizonyitanod,szereted az idosebb korosztalyt,semmi gond .
viszont te is ebbe a korcsoportba tartozol réj. mégis inkább a 70 esek közt kellene keresgélned.
5 centes ne vedd fel.
azért van most is 21 éves kerek gumi seggű csajom.
A te korcsoportodnak az 50+ all jol
Szali lett volna rá lehetőséged csak nem érdekelt akkor a dolog! Tudod!
Tudom Szali az a vásárhelyi motorcsónakos....super bizniszMen
TANULSÁG! Gumit ne a motorra vegyetek hanem a nemi szervetekre
CSAK SZÁNTAM RÁ 1 KIS IDŐT HOGY ÍRJAK!
Bár a népességnövekedés több, mint 90 %-a a fejlődőben lévő országokban fog bekövetkezni, ennek a fejlett országokban is igen erős társadalmi, gazdasági és környezeti hatása lesz. Például: munkanélküliség az illegális bevándorlás és illegális munkavállalás miatt; a külföldi népességnövekedés megnöveli az élelmiszerexportot, ami ugyan rövid távon jól jöhet az élelmiszertermelőknek, de hosszú távon negatív hatással van a termőtalajra; az őserdőkben élő növények között nagyon sok – még fel nem fedezett – gyógyszeralapanyag van, amelyeket az őserdők kipusztításával egy időben pusztítunk el; ugyancsak az őserdők kipusztítása (mezőgazdasági terület nyerése céljából) az üvegházhatás fokozódásához vezet, ami viszont az egész Föld éghajlatára hatással van.
Becslések szerint egy embernek a kulturált életfeltételeihez 800 négyzetméter térre (út, iskola, lakás, kórház, börtön stb.) van szüksége. Ha az emberi népesség növekedésének ütemét változatlannak tételezzük fel, 500 év múlva 1 négyzetméter állna rendelkezésre csupán, minden ember számára. E matematikai játék rámutat a jelenlegi tendencia tarthatatlanságára. A túlnépesedés egy folyamatsor első láncszeme, mely az élelmiszertermelés fokozott növekedésének igényét támasztja, és végül is elsivatagosodáshoz, az élelmiszertermelés képtelenségéhez vezet, ezzel elfojtva önmagát. Ezen folyamatsor lépései: túlnépesedés – állatok számának növekedése – növényzet felélése, taposás – tömődött talaj – növényzet kipusztulása – a talaj vízkapacitásának csökkenése – csapadékvíz elfolyik – talajvíz szintje csökken – a növényzet nem újul meg – a talaj erodálódik – és végül elsivatagosodik. A népesség tovább nő, a biológiai rendszer összeomlik – a népesség elpusztul.
A természeti erőforrások előbb-utóbb kimerülnek, de a népességnövekedés egyelőre megállíthatatlannak tűnik! TÖBBET NEM AKAROK ERRŐL BESZÉLNI INKÁBB MOTOROZZUNK!