bevallom megfordult a fejemben (kinek ne fordulna ), de valahogy mégse olyan vagyok.. na meg eléggé maffiózós haverjai voltak szóval jobb a békesség pedig már a motor ára az ujjamon volt
tudnál élni végül is sokan csinálják mindkét oldalról.. csak azért van egy határ amin túl nem tud a pénz se felülkerekedni az egyénen
meg kellett volna fejni mint egy tehenet. na nem úgy. hanem a számláit. abban a nők nagy mesterek amúgy.
én mostanában elég sokat agyalok hogy beszerzek valami elvált 40 + os milfet és megoldom a gondokat. na persze jól nézzen ki ne egy görény legyen. és dolgoznom se kelljen többet az életben. ugyanakkor sose lennék idehaza járnám a világot. valami kis húsz éves bombázóval. mindezt fizetné a banya.
lett volna lehetőségem gazdag fószer mellett leélni az életem (legalábbis ő így tervezte ) de.. ááh, nem ér annyit az egész. egyszerűen nem bírtam elviselni annyira életidegen a felfogása(uk) számomra
amúgy most kéne hazafelé tartanunk gioroc ról egy nagy kisbusszal amiben bent ülünk 4-5 en és jókat röhögcsélünk + büfögnénk felfelé a gulyást amit nem rég engedtünk le a bélbe.
nem is idevalósi. lényegtelen. alényeg ezeket csak a pénz érdekli és a haszon. nem mondom engem se hányatna meg most pár milió. de én képtelen lennék ennek elérése érdekében embereken áttaposni . arra meg végképp ,hogy saját magamtól vonjam meg a jó dolgokat. márpedig ezek nagytöbsége elég szegényes életvitelt folytat. sőt inkább szánalmasat sose cserélnék vele életet max bank kártyát. azt is csak egy pár órára.
pontosan igy van. nekem van egy ilyen ismerősöm. miliárdos. néha "dumálok " vele. semmiről nem lehet vele beszélgetni. be van szűkülve az agya. pénzt kurvára tud keresni de semmi sem érdekli. csakis a nővekedés és a diagramok ahogy mondod. és a profit. az égvilágon semmi faszságban nincs benne nem lehet belerángatni semmibe nem kockáztat soha nem lehet berugatni . más világban élnek. más rugóra jár az agyuk. és ez kis pont egy igazi nagy kutyához képest sőt szinte senki azokhoz képest akik globális szinten irányítják a világot. ö csak egy kis porszem egy közepes magyar cégtulajdonos. egy szürke kis egér a másik utcából.
Sziasztok! Teljesen egyetértek DewEnduro-val, szóról szóra így látom én is, sajnos nincsen annyi időm hogy kifejtsem én is a véleményen írásban mert igazából ha beszélnék róla akkor ahhoz is kellene legalább 1 óra! Sajna be kell látni ez van, mert már túl sokan vagyunk erre a bolygóra, és talán kivitelezhetetlennek látom hogy mindenki változtasson. De ezt már nem mi fogjuk becumizni, sajnos lehet hogy a gyerekeink vagy az unokáink már inkább de hát....hátha nem.
már rég fel van találva. a triál motorokon kurva jo anyagbol van a hátso sárvédő. karikába lehet tekerni. érthetetlen faszfej politika hogy nem integrálják át endurókra . had fogyjon amúanyag szennyezzük a környezetet ezzel is. amúgy tényleg jo lenne amit mondassz bálint. valami jó kis rugalmas gumiból mint a gyerekbicikliken. sose törne le és nem okozna balesetet sem. csinálni kéne egy présszerszámot és ontani kifelé. de ezek abuzik arra is gondolnak. évente megujitják a dizájnt így felesleges bele invesztálni ilyen szerszámba. pedig pl ktm ből biztos kibaszott nagy piacra talána egy hátso kacsafarok gumibol és az oldalszárnyak .
amúgy most értem haza gombászásból. szedtem egy nagy kosár özláb tojást és ugyanennyi sampiont ami még gömb alaku nem nyilt ki. a legfinomabb . de az özláb a kedvencem. viszont beleléptem egy kurva nagy tehénfosba bokáig.
Dew , a profit és az emberi természet felül írja az ésszerüséget,
gondolom személyes agályai vannak egy gyárigazgatónak ,vagy vegyipari konszern vezetői gárdájának stb... még soha nem volt alkalmam személyesen elbeszélgetni egy hasonlo hatalmasságal sem... persze tenni ő sem tesz semmit reggel bemegy a gyárba az irodájába és megnézi a diagramokat jol teljesitenek-e a rossz gondolatait meg elnyomja a bankszámláján növekvő lové...
meg lesz a bőjtje ennek a folyamatos nővekedésre kényszeritett műanyag világnak....
én is jot mentem ma, egészen addig amig tempoban egy a bakháton a fűbe megbújo marha nagy követ nem vettem észre...
utána keresztben repültem mint pastrana... kicsit leamortizáltam a hátso sárvédőt, holnap hegeszthetem össze...
fel kéne már találni a hátso gumis sárvédőt, valami kellően erős szinezett gumibol , csak mondjuk az örök életű lenne...
egyszer össze dugnánk a fejünket azt meg alkotnánk az örök élet+1 év enduro motort...
Sokszor töprengek azon, aki tudatlanul hagyja magát sodorni az árral, az hibás-e, vagy csak az aki tudatosan generálja ezt a szar rendszert a profit és a fenttarthatóság érdekében. Tuti lehetne helyette jobbat csinálni, vagy javítani rajta, de itt jön a fő bajság, aki erre képes lenne, azoknak tökéletesen megfelel a jelenlegi rendszer.
látom meg van a téma..
zért raktam be nektek megint egy kis élvezhetőbb 20mp nél hosszabb de 10percnél nem hosszabb vidit
ez is egy-másik-veleg http://youtu.be/6wvhtJPHGdM
meg az a durva, hogy ennek a szar rendszernek a fenntartható működéséért direkt silány vackokat gyártanak egy csomó eszköz (pl nyomtató) azért romlik el, mert direkt be van programozva, hogy egy idő után aszondja "pá-pá" a népek meg rohanjanak venni az újat, mert hát "hülye azé nem vagyok"- de azzá tesznek "érdekes" hogy a 22 éves hajszárítónk még mindig jó, de vettünk mellé egyet 5 éve, és már halódik a sok vacak meg megy a szemétdombra, ami lassan a nyakunkba zúdul..
ha nem nézed végig ugy nem lehet véleményt alkotni... amugy nincs benne olyan hogy kimondottan 1 -2 dolgot okolnának
az egész rendszert veszik ahogy van, meg a sok hűlyeséget amit globálisan elkövetünk mint szorgos hangyák 7 milliárdan a bolygon, napi szinten....
pedig a tudatos agyunk tudja hogy hosszu távon baj lesz nem kicsi, mégse teszünk lepkefingot sem ellene.
igy vagyunk bekötve genetikailag, csak az egyén számit, és az aznap, meg a haszon, a profit... a többi....
a technologiai kizsákmányolásunk a bolygon egyértelmű... a G-8-ak is elismerték hogy ennek mi embere vagyunk az oka, ködösiteni lehet, csak éppen nincs értelme.
megállapodtak ezek a semmire nem jo politikus vezetők(G8) hogy +2 celsius emelkedésen belül meg kell állitani a folyamatot... jelenleg +0,8 celsius -nál tartunk... csak éppen arrol nem esett 1 szo sem mit kivánnak érdemben tenni? 2 fok-nál lekapcsolják a szennyezést mint egy villanykapcsolot..? vagy hogyé...
amit a multikrol irsz a végén... 1 gondolat költöi kérdés... a multikat lehet hibáztatni , de ki képezi a vásárlo körüket?
tudnál élni végül is sokan csinálják mindkét oldalról.. csak azért van egy határ amin túl nem tud a pénz se felülkerekedni az egyénen