Reggelt! kávét tunkmá?
Vik! Rádi Misikének is van 1 super ktmje amit valami nagynevű versenyzőtől vett, és 3 hete rendelt meg valamit a blokkhoz kint öszterájhba és még mindig nem kapta meg
Az a probl. hogy van 1-2 olyan alkatrész ami csak a központi alkatrészelosztóban lehet ,és szerintem az is egy dunai szigeten lehet, ausztriában! 1 kicsit vizes lesz majd a hajtókarom de majd megoldjuk sajna ez van!
ezért kell egy lyaú megbiz6atan vwerda..mert akkor lehet mire fÓgni
de az enyém már megbiz6ó..mert neú misleny szarkrossz van ami 140mm széels olyan ritkák a bütykei ..mint a legsárgumibb kendának.. és olyna hosszú az élet tél-ettartama mint öreganyámnak ..és jó kulungfolyadék + a kicserélt alsó mókahenger gyürű..megjhozz a gyümöltsét
. .
a néhők..a haverek...hahaha
nyihahaha
brÚÚhahaha
hát a hekán azt élvezték hogy belehajtottak az aksiókba
én meg csináltam neki az ingyé cirkuszt
a haverek.. azok röhögtek a legjobban ...az igazi haver meg még levidelyózta a többi haverom hogy gúnyoljanak már ki... ...hÁ mondom ..zsir. ..ja ő volt az
ugyhogy az igazi haver aki itthon marasztal ..és nem engedi hogy bebénáz.. mint a 7végi menetnél is.. szóval az igazi haverel nem utazol ki motorozni..hanem a krocsmába iszogattok meg nyomjátok a dont ki hód-te történeteket...
hogy régen ekkora király voltam te meg akora császár...mint a mÓrzsa..a császár mÓrzsa
az faxa .
akkor le vagyok nyugodva mint lyaúzsef ati ....mikor szedte a sinek közt a virágot
ez a vonat most van in-dÚ-lÓba
0,5re téve a trhrélyfát...
faxa.. legalább a kuplungműködtető szerkezet birja.. mert én már dobtam hátast a redzsimenten.. úgy hogy épp akkor halt be...és egy szem villantás alatt.. elszált a kiemelő.. a kuplung szépen összezárt.. sx ötnyuszi 5csi meg egyes alapjáraton hnygat baszott pont egy nagy feladat végénél.. ugyhogy visszazúgtam 10 métert és lefelé nézett a vályúban a motor elsőkereke
én meg akkor azon agyaltam hogy lehettem ilyen béna hogy nem húztam be rendesen a qplungot.. de azóta kiderült.. behúztam neki .. csak ő ..meg elhajolt l
Reggelt!
Nem tudom Ronbá mikor voltál racén de nekem az elmúlt 3 évben ha mutatták hogy hol mennyek mindig a legmélyebb volt a sár
Úgy hogy már a nézőkben sem lehet bízni hacsak nem a haverek azok
Mondjuk ők is tudnak szemétkedni
Nekem is olyan zold szinû hidraulika olaj van benne...citronyba valo ..és birja is...a tegnap naaagyon megnyektettem a Q..egy adott pillanatba orditott a Qmint a kis gyerek...de muszály volt mert hanem háttal beesek a meredeken.ugyhogy még valamit kell a Q mert még nem ok.Nagyon kemeny meredek oldalak....
rendesen beszopatják a mezőnyt hogy elötte ráküldik a qvadokat, azok jol szét ássák, utána a motorok meg
az is egy érdekes hozzá állás a nézők részéröl hogy nálunk pl mindig vannak emberek akik mutatják egy ilyen helyen melyik oldal a jobb..., itt viszont csak moziznak a nézők azt annyi...
lyaú reggelt.
hát ja...kártyavártim megent összeomlik
4en mehetnénk...1 nem jön és 3an maradunk itthon
vili.
jó ez a szerkó?
nem azé.. de ha mondjuk a nyarat itthon töltöd(jük ) az alkatrész hiánya miatt..
beszélj szalival.. úgy sem jön hajtani, ha dől a kártyavár .. kérd el tőle a motort...oszt legalább goldentúttal 3 kimennénk. ...
lyakszi...
mesélj...neked akkor most valami lhm citroen hidro olaj van benne amivel működik is faxán?
mert már nekem is ződ a szine
Mi a FAAK van, ilyenkor mikor ráérek fórumozni csak magamat szórakoztatom? Basszus, akkor megnézem én is mi van a tv-ben mert biztos jó ha mindenki azt nézi! Császtok
Szia Szali! Itt vagyok, sajnos most beszéltem Rádi Misivel és elszomorított mert még hozzá sem küldték el az alkatrészt,úgy hogy amit vártam holnap péntekre az lehet hogy 1 hete csúszik!
Vik! Rádi Misikének is van 1 super ktmje amit valami nagynevű versenyzőtől vett, és 3 hete rendelt meg valamit a blokkhoz kint öszterájhba és még mindig nem kapta meg
Az a probl. hogy van 1-2 olyan alkatrész ami csak a központi alkatrészelosztóban lehet ,és szerintem az is egy dunai szigeten lehet, ausztriában! 1 kicsit vizes lesz majd a hajtókarom de majd megoldjuk sajna ez van!