Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ecetes-vizes borogatást rá
sokan nem tudják de az egyéb rovarcsípésre is jó a kalcium,nem csak a darázséra.tehát nyalogass murvát,akarom mondani igyál kalcium pezsgőtablettát
ébresztőőőőőőőőőőőőő
tegnap beszállt valami rovar a pólóm alá. mocskosul nagyot mart belém.nem darázs volt azt simán ki lehet birni. ez kurva nagyot mart! egy fura gyűrű lett a csipés körül mára és bekeményedett. és azóta zsibbad a jobb karom és néha görcsöl. a csipés a jobb oldalamat érte derék vonalban.

még valami. azóta kezd kinőni a ször a hátamon és egész nap zümmögtem. valakinek ötlet mi lehetett?

én várom. bár nekem mindegy ,de megnézném.
Estét !
Zsír!
Te árulod a gas gas-t?
Ha igen van érte egy 525 meg egy kis péz?
A külső tekeri el, de a külső nem fordu el a felnin. Maga a futófelületnek is van egy mozgása a drótperemhez képest, a forgásiránnyal megegyező, vagy ellentétes irányba. Hosszú fékezésnél megtekeredik a futó felület, ezáltal lecsökken az átmérője a guminak és eltekeri a belsőt, amikor meg fölengeded a féket nem tekeri vissza mert megnő a külső átmérője. Ha megfigyeled mindig fékezésre van eltekeredve a szelep. Van erről egy videó youtubon ha megtalálom beinkelem.
Még több cikk a Husaberg és a Husky hisztihez.
https://www.google.hu/search?q...
én még annyira nem értek hozzá, hogy tudjak csinálni...
de majd RMX szerelésből felszabadult időmben lehet kitanulom az elektronikát, számítógép előtt úgy se ülök mostanában

A husaberg hisztire itt egy cikk:
http://www.asphaltandrubber.co...
Dew

könnyü dumalni, össze kell rakni stabilan kell müködjön, s utána a zord körülményeknek feleljen meg.
én már heckeltem ilyen elektromos cuccokat, mire jo lett a ktg u.a. mintha a gyarit megvettem volna. szoval...
sokan nem valjak be de igy van mindig ez.

ha csinalsz eggyet mond majd meg milyen bemenetivel Fesz Volt / teljesitmény milyen kimeneted van / teljesitmény, milyen tokozásban ? s milyen hütéssel, általában a hütés és a környezetnek való ellenállása a lényeg.
láttam pár képet a gyönyörűségről,nem csoda hogy első lett
Jó napot!

Akinek AC-fesszabályzója van és egyenáramot akar legegyszerűbben szerintem Graetz diódával tudja megoldani.
Itt van egy rakat kis pénzért: http://elektrotech.hu/diodak/g...
Ha van szar PC tápegységed, abban szokott lenni 4A/600V, onnan kiemelhető, az szerintem elég a moccba.

Ahogy elnézem a feszültségszabályzó áramköröket, meg az alkatrész árakat el nem tudom képzelni, hogy a picsába kerül egy fesszabályzó 10-30eFtokba
ez jó gumi de ez a mx (crox-ra) kemén a szerkezete, nem enduróra való.
s keskeny egyben 110 vagy 100
ami jó endurora az a xc tipus lágy puha szerkezete van és 120 olyan ballonos mint egy 140 6napos fos.
ismerős mesélte lassan több kutya csekkol ferihegyen mint ember.... tiszta ugatás minden...
Gabi láttam pár olyan te féle velskorgi cardigan kutyát , ami az angol királynőnek is van.

amugy ez tart még 3 napig Május 16-19.-ig kb 25 ezer kutya ... aki szereti a kutyákat menjen ki nézze meg, minden fajtában vannak gyönyörű állatok...
kölyök -puppy-ba mentünk azt nyertük, meg nyilt-open-ben egy 3.-helyezés, és junnior-ban az unokánk lett a világ győztes.

én nem fotoztam... ismerősök (profi fotos)majd küldenek képet.
Ron

tehetnél fel képet a gyöztesről ugy kifeszitett állapotban stb stb.
jo a duma gec, nem csak mivel elöl hátul moose van hát !

illetve a kerék sem jön le a felniröl mert tubliss van akkor igazán én tudom miröl beszélek. zsiiiirrr..
tán abbahagytad a motorozást?
zsolti ezt most nem értem... ha nem a külső tekeri el a szelepet akkor mi?
Feri ...ismered azt a régi magyar mondást...hogy SOHA ne mond azt hogy SOHA....
jo reggelt
nekem nincs s nem is lesz soha már defektem !
Nekem is mindig eltekeredik lapos gumiba a szelep, azt hittem hogy nem fogja meg a vakszelep rendesen, míg végül összejelöltem a külsőt és a felnit és kiderült hogy a vakszelep fog rendesen. Azóta bezsírozom szilikonzsírral hátha így nem tépi ki a szelepet.
Jó estét embörök!
Kinek kell egy Pirelli Scorpion Mx 100/100 18-as naon jó gumi? alig volt motoron.
Most olvastam hogy a Husabergnek over